Inspiratieworkshop ‘Ontspannen door masseren’

Wanneer:
17 november 2018 @ 14:00 – 17:00
2018-11-17T14:00:00+01:00
2018-11-17T17:00:00+01:00
Waar:
Kosmos
Kosten:
€ 20,-
Contact:
Alida Holwerda
06 53791496

Inspiratieworkshop ‘Ontspannen door masseren’
Door Carla van Dam

Door massage kan je spanningen loslaten. Ben je meer in je lichaam aanwezig, dan voel je beter wat bij je past en neem je meer je eigen ruimte in. Je lichaam is een gevoelsorgaan, die geeft zo veel signalen aan je door die belangrijk zijn. Je lichaam wil ontspannen zijn, maar door denkbeelden en angsten kan je ook onwillekeurig spanning vastzetten. In je leven loop je spanning op, dat hoort erbij, maar kan je die spanning ook weer loslaten? Als je werkelijk ontspannen bent, kan je je gedragen voelen door je lichaam, waarin je kan rusten: thuiskomen in jezelf.

In deze workshop zullen we met twee verschillende soorten massages (met kleding aan) oefenen, en ervaren hoe je door masseren kan ontspannen. Carla van Dam, massage deskundige, vertelt uit eigen ervaringen, doet voor en geeft aanwijzingen.

Bereikbaar via:
t 072-5152920
e carlavdam62@gmail.com
Klik hier voor meer informatie

Inspiratie workshops voor sensitieve mensen

Leven vanuit het hart, met bezieling en inspiratie vorm geven aan je betrokkenheid met de samenleving. Doen waar je goed in bent. Je eigen waarden uitdragen, met respect en openheid voor anderen. Een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor onze planeet, voor elkaar en voor jezelf. Je diepste motivatie volgen, vertrouwen in je intuïtie. Je denkvermogen en je fysieke lichaam dankbaar inzetten om liefdevol te handelen.  Vanuit verbinding met je ware zelf, je verbinden met de ander waarvoor en waarmee je werkt en leeft.  Dit is wat je het liefste wil.

Dit mooie pad dat je volgt gaat niet altijd over rozen. Als je een sensitief mens bent die bewust en wakker wil leven, laat je je toch vaak beïnvloeden om te leven op een manier die je niet wil. Bijvoorbeeld: te veel pleasen, te veel stress, te veel hooi op je vork, onzekerheid over wat je te bieden hebt, je onnodig zorgen maken, teleurgesteld zijn dat anderen niet met dezelfde idealen leven en je zelfs  allerlei obstakels voor de voeten werpen. Deadlines en emotionele drama’s van jezelf en anderen, uitgeput raken, burn-out op de loer. Was het maar zo eenvoudig, om altijd bij jezelf te blijven.

Je weet ongetwijfeld wel dat dit erbij hoort, dat je hier op aarde bent om te leren, dat wat je meemaakt een projectie is van je eigen onvermogen. Maar hoe zet je dit weten om in handelen? Hoe kan je hierin groeien?

Hoewel ieder van ons zelf verantwoordelijk is voor de eigen weg, en kan het toch helpen om  steun te ontvangen,  ervaringen uit te  wisselen met anderen die je herkent als gelijkgestemde zielen, handvatten te krijgen die jouw leerproces helpen dragen.

Elke maand is er in Wakker een inspiratie workshop op zaterdag van 14 – 17 uur.

Doel:

Mensen die zich richten op zinvol leven vanuit eigen bezieling steunen in hun leerproces  door:

  • Een uitwisselingsmogelijkheid te creëren met gelijkgestemden
  • Methoden aan te reiken om wat je belemmert te transformeren
  • Oefenen om werkelijk vanuit jezelf te handelen en activiteiten te ondernemen.

Trakteer jezelf (of een ander) op een levendige, luchtige en leerzame middag.

Praktisch

Groepsgrootte: 8 – 18 personen.

Kosten: €20,-

S.v.p. vooraf aanmelden, rechtstreeks bij ons via e-mail of telefonisch.
reservering@wakkerbewustzijn.nl ∙ 06-53791496

Joy Boelens, coach en communicatietrainer
www.joyboelens.nlinfo@joyboelens.nl ∙ 06-20549438