Introductie avond Awakening your Light Body

18aug
Introductie avond Awakening your Light Body 18 AugustusAug 2021 19:30 - 21:30

Informatie Bijeenkomst

Marion Mol - van Schagen  |  18 augustus  |  19.30 - 21.30 uur  |  12,50 euro

Het ontwaken van je lichtlichaam
Dit meditatietraject brengt je diep bij jeZelf. Je gaat je lichtlichaam laten ontwaken waardoor je veel gemakkelijker dat, waar je voor gekomen bent op aarde, kunt gaan vormgeven. Op deze avond kun je ervaren of dit traject bij je past.

Je zult jezelf stralender en levendiger voelen. Je zult een bron van inspiratie zijn voor de mensen om je heen. Je leert te luisteren naar die zachte rustige stem van binnen. Je zult op andere manieren gaan waarnemen. Je innerlijk voelen, innerlijk zien en innerlijk weten wordt geactiveerd. Je bekijkt de mensen als het ware “achter” de persoonlijkheid. Je ziet het licht dat ze zijn. Je brengt het zielslicht in je emoties en in je gedachten waardoor je een hele andere werkelijkheid creëert. Oude overtuigingen, oude emoties vallen weg in dit licht. Je opent de weg naar vreugde, liefde, harmonie, vrede en moeiteloosheid.

Opbouw van de cursus
Het traject bestaat uit zes blokken. Ieder blok bevat 12 meditaties. Per blok komen we twee dagen bij elkaar. In die dagen wordt je helemaal ondergedompeld in de energie.

Elk blok is apart te volgen. Het vraagt wel dat je de voorgaande blokken gevolgd hebt. Het betekent bijvoorbeeld dat je nu kunt kiezen blok 1 en 2 te doen en volgend jaar blok 3.

Thuis verder
Na afloop krijg je de live opgenomen meditaties via We Transfer in je mailbox. Door de meditaties regelmatig te herhalen, integreer je de energie in je dagelijks leven en zul je merken dat je leven een positieve wending aanneemt. En dat vraag om een way of life. Om écht voor dat nieuwe leven te kiezen.

Kosten voor traject
Jouw investering: 300 euro per blok. Dit is inclusief een overheerlijke vegetarische lunch. Bovendien krijg je een reader met uitleg over de energiecentra die we gaan activeren. Heb je al eens eerder het blok gevolgd, dan kun je voor half geld mee doen in de herhaling. Weet dat de energie inmiddels al weer verhoogd is zodat je er nog weer meer uit kunt halen.

Kosten introductieavond
Je investering voor deze introductie bedraagt 12,50

Praktisch:
Datum: 18 augustus
Tijd: 19.30 - 21.30u
Investering: 12,50 euro

  • Marion van Schagen
    Organisator van Introductie avond Awakening your Light Body
    Ik ben Marion van Schagen. Het begeleiden van mensen heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Nu begeleid ik mensen in mijn praktijk en op reis bij het thuiskomen in zichZelf. Ik bied je een uitnodigende ruimte aan om jezelf te verbinden met je essentie. Om te ontdekken dat die kracht, die rust, die vrede, harmonie en dat stille in jóu aanwezig is. Door mijn heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen kom ik snel tot de kern. Ik schud je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. Inzichten en acties die ervoor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt. Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) op durven te pakken. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org