Introductieworkshop mindfulness door Christine van de Craats

Wanneer:
19 januari 2019 @ 09:30 – 11:00
2019-01-19T09:30:00+01:00
2019-01-19T11:00:00+01:00
Kosten:
€10,- (graag contant meenemen)
Contact:
Christine van de Craats
06 - 1111 38 09


Introductieworkshop mindfulness

Door Christine van de Craats

Wil jij op een laagdrempelige manier kennismaken met Mindfulness? Dan nodig ik je van harte uit voor een introductieworkshop mindfulness. Dit is een mooie gelegenheid om mindfulness te ervaren, informatie over de achtweekse training te krijgen zodat je kunt nagaan of het iets voor je is en de trainer te ontmoeten.

Mindfulness is het aandachtig aanwezig zijn in het hier en nu, zonder daar een oordeel over te hebben. Weten wat je doet, terwijl je het doet. Mindfulness gaat niet alleen over volledig aanwezig zijn in het heden, maar het gaat ook over de manier waarop je aanwezig bent, je houding. Vaak leef je in het hier en nu, maar ben je niet oordeelloos. Mindfulness leert je om op een milde, vriendelijke manier je aandacht te richten. Mindfulness is voor iedereen die in zijn leven minder stress wil ervaren, bewuster wil leren leven en beter wil leren omgaan met moeilijke situaties.

In een volledige mindfulnesstraining leer je:
* vaker in het hier en nu aanwezig zijn
* beter luisteren naar hoofd en hart
* accepteren wat je niet kunt veranderen
* bewust keuzes maken in plaats van automatisch reageren
* meer afstand nemen van gedachtenpatronen
* meer focus hebben
* meer tevredenheid
* empathie en zelfcompassie vergroten.

De volledige mindfulnesstraining start op maandagavond 28 januari. Heb je interesse? Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website christinevandecraats.nl of via de mail info@christinevandecraats.nl.