Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach

8sep
Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach 08 SeptemberSep 2021 19:30 - 22:00

SamenWerken

Anne Haanappel  |  8 september  |  |  19.30 - 22.00  |  15 euro

Voor wie
Deze Samenkracht-avond is bedoeld voor de mensen die in de weken 15 tot 27e september naar Blegney toe gaan. Op deze mensbelevingsavond wil ik jou ontmoeten en je kennis laten maken met een krachtige tool ‘De Lach’.

Jezelf vrijzetten
We gaan onze gêne, ongemakken en onzekerheden voorbij en onze lach inzetten. Onze lach inzetten om los te laten en vrij te zetten van wat ons klein houdt of wat ons nog van onze grootsheid afhoudt.  Dit doen we door lach stimulerende opdrachten, klanken, zang en lichte lichamelijke oefeningen. Hierdoor ga je meer ruimte en ontspanning ervaren. Je krijgt meer zicht op dat wat jou niet meer dient maar toch in standhoudt en wat jouw vrijzetten in de weg staat. 

Je lach als hulp bij ontwaken
Vaak zitten we vast in overtuigingen en conditioneringen, ook de weg van bewust worden en zelfreflecties toepassen is niet altijd zo gemakkelijk. We willen ons graag inzetten voor onszelf en langzaam worden we bewuster van onze eigen ‘persoonlijkheids’ programma’s cq conditioneringen. Onze eigen stappen naar volledige bewustzijn maken het vaak (te) zwaar en moeizaam, alles wordt iets té serieus genomen en vaak gaan we onze grootste hulp in ontwaken,  ‘De Lach’ voorbij. 

Terwijl als we ons beseffen wat er werkelijk met ons lichaam en geest gebeurt, als we waarlijk vrijheid maken en voelen om de lach te stimuleren.  Dan zien we dat lachen een bijdrage levert in ons proces van vrijzetten van je Wezen-rijkezelf!

Deze avond is om op een luchtige en vooral plezierige wijze iets anders aan te willen reiken en samen krachtig een mensbeleving aan te willen gaan! Op weg naar kracht en volume van ons zijn,

Warme glimlach Anne

Heb jij interesse geef je direct op via 0640643396 Anne Haanappel

Praktisch

Data: 8 september
Tijd: 19.30 - 22.00
Investering: 
€15,-- inclusief koffie, thee, water

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Anne Haanappel
    Organisator van Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach
    Als ik mezelf vanuit dit moment in dit jaar (2020) zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorg draagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens. Met de heldere zichtvermogen en de mogelijkheid om via klanktaal/ lichttaal jou te ondersteunen en waarlijk te zien, kan ik informatie op gang zetten die jou bekrachtigen en de verbinding met jou eigen wezenrijke bronvermogen vergroten. Ik kijk uit naar een wezenrijke ont-moeting met jou!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org