Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach

5okt
Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach 05 OktoberOkt 2021 19:30 - 22:00

Workshop

Anne Haanappel  |  5, 12 & 23 oktober  |    115 euro

Kracht en oorsprong
Ben jij al gekoppeld aan de visie van ontwaken en bereid om de kennis en weten echt in te zetten? Dat een lach en traan en je puurheid van emoties zich aandienen en dat daar juist jouw kracht en oorsprong uit gaan vrijkomen?

Vanuit drie dagen Samenwerking met jou wil ik het autonome (Bron)Wezen in ons, kracht en volume geven!

We gaan samen de lach vrijzetten door lachstimulerende opdrachten, klanken, zang en lichte lichamelijke oefeningen. Hierdoor ga je meer ruimte en ontspanning ervaren. 

Je krijgt meer zicht op dat wat jou niet meer dient maar toch in standhoudt en wat jouw vrijzetten in de weg staat.

Bronverbinding
In deze drie ontmoetingen, gaan we onszelf leren vanuit Mind-bewuste keuze naar bronverbinding te lachen, te klanken of ook melodieën vrij te laten doorkomen uit ons eigen autonome zelf! 

Door voorbij onze ‘Matrix’ geconditioneerde persoonlijke scripts en ons denkvermogen te gaan, voelen we echt waar de Analoge intelligentie van ons ware zelf zich zal presenteren.

We gaan vanuit zelfonderzoek diep kijken en innerlijk waarnemen, ook door afstemmen op en kijken in het lichaam, om onder de afdeklagen van de conditioneringsvelden te komen. Dan pas zetten we de inzichten vrij en krijg je meer en meer verbinding met het intelligentieveld van je Eigen Wezenrijke- Zelf!

Diepere connectie
Juist door jouw inbreng zoals vragen en bijdrage van dat moment bouwen we gezamenlijke kracht op en spelen we in op wat organisch op dat moment ontstaat. We gaan de diepere connectie aan om vrij te zetten wat jou niet meer dient.

De oefeningen en opdrachten zorgen dat we voorbij gêne, ongemakken en onzekerheden gaan. Waarbij we vooral onze lach, klanken, melodieën of zelfs een kleine lichamelijke beweging inzetten om los te laten en vrij te zetten van wat ons van onze grootsheid afhoudt!

Praktisch
Data: 5 oktober 19:30 tot 22:00 (inloop 19:00 uur)
12 oktober 19:30 tot 22:00 (inloop 19:00 uur)
23 oktober 10:30 tot 16:00 (inloop 10:00 uur)
Investering: €115,-- inclusief koffie, thee, water

 

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Anne Haanappel
    Organisator van Op weg naar je wezenrijke vrijzetten door de kracht van onze lach
    Als ik mezelf vanuit dit moment in dit jaar (2020) zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorg draagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens. Met de heldere zichtvermogen en de mogelijkheid om via klanktaal/ lichttaal jou te ondersteunen en waarlijk te zien, kan ik informatie op gang zetten die jou bekrachtigen en de verbinding met jou eigen wezenrijke bronvermogen vergroten. Ik kijk uit naar een wezenrijke ont-moeting met jou!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org