Jouw Kosmisch Zelf Herinneren

11mei
Jouw Kosmisch Zelf Herinneren 11 MeiMei 2023 19:30 - 22:30

Workshop

Richard Pols  |  11 mei  |  19.30 - 22.30 uur

 

Deze workshop gaat over het openen van jouw kosmische herinneringen in jouw lichaam. Aanraken van verloren gevoelens ter activatie van jouw emotioneel bewustzijn.

 

Communicatie
In deze werkelijkheid zijn vele beschavingen aanwezig in andere vibratievelden die met ons communiceren via gevoelsvelden. Door middel van verschillende vibraties van beeld, muziek, spraak en quantumfysiche waarneming zal ik samen met jou het hoofd en hartsveld in jezelf krachtig laten vibreren zodat jij jezelf weer kan herinneren en voelen wie je van oorsprong bent.

 

Kosmische Taal
 Deze quantum communicatie is een ontmoeting met je kosmische oorsprong. Het kosmische wezen dat in jou aanwezig is zal meer doorgang krijgen. Deze bewustzijnsbeweging is geen channeling. Jij staat aan het roer van je eigen bewustzijn. De opening is aan jou. Het openen van het hart en het daardoor ervaren van emoties is de kosmische taal die hier in jou nog meer mag gaan openen. Jij bent de enige die dit kan openen van binnenuit. Verwelkom je wezen in dit lichaam en voel en weet wat je hier te doen hebt.

Deze uitnodiging is aan jou om NU hier te zijn.

Praktisch

Datum: 11 mei
Tijd: 19:30 - 22:30
Investering: €35,- inclusief thee

  • Richard Pols
    Organisator van Jouw Kosmisch Zelf Herinneren
    "Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron. Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantum fysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden."   
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org