Kirtan Cacao ceremony

Wanneer:
26 januari 2019 @ 19:30 – 22:00
2019-01-26T19:30:00+01:00
2019-01-26T22:00:00+01:00
Kosten:
€20,-
Contact:
Elias Hering


Kirtan Cacao ceremony
Een reis naar binnen in harmonie met de stem van het Hart

Door: Elias Hering

Een krachtige cacao ceremonie waarin het zingen van mantra’s en medicine songs centraal staat. Een reis naar binnen in harmonie met de stem van het hart.

Rauwe cacao is een van de meest krachtige voedingsstoffen op aarde. Daarom werd het door de Maya’s “voedsel
van de goden” genoemd. Sinds eeuwen word de cacao plant door inheemse culturen van zuid-Amerika gebruikt
als ceremonieel middel om de verbinding met het hart, de natuur en elkaar te herstellen.

Een oude mythe zegt: Wanner het evenwicht tussen mens en natuur uit balans is geraakt, komt de spirit van de cacao plant naar de mensen om ons te helpen te herstellen. Rauwe cacao bevordert door zijn meer dan 1200 inhoudsstoffen zoals mineralen, vitamines, bioflavonoïden en endorfine op een natuurlijke wijze het welzijn en brengt ons in verbinding met ons gevoel en ons hart.

Kirtan komt oorspronkelijk uit de oud Indische cultuur en beschrijft het gezamenlijke zingen van traditionele gebeden uit de Vedische Cultuur. Het word sinds duizenden jaren gepraktiseerd om op een vreugdevolle wijze
in contact te komen met de geestelijke aspecten van het leven op aarde en de kosmos. Door het gezamenlijke zingen van Kirtan, Bahjan, Mantra’s en heartsongs ervaren de meeste mensen een gevoel van eenheid en liefde waardoor zij zich opgeladen en verbonden voelen.

De Energie in de ruimte stijgt voelbaar en geeft ons kracht en vertrouwen om het dagelijks leven op een positieve manier aan te gaan.

Inloop vanaf 19:00 uur
Begin ceremony: 19:30 uur
Praktisch: Comfortabele kleding