Klank meditatie

25mrt
Klank meditatie 25 MaartMrt 2022 20:00 - 22:00

MeditatieMuziekWakker bekrachtigt

25 maart  |  Thom Olchansky  |   20.00 - 22.00  uur  |  20 euro

 

Een beleving die je raakt
Van luisteren naar horen, van voelen naar ervaren en met je ogen dicht van kijken naar zien. Middels klank en verstilling naar binnen, in het hier en nu hoofd, hart en lijf met elkaar verbinden.

Naar binnen
Een reis in jezelf, bewustwording van je energie en structuur om rust te ervaren en je systeem te resetten. De klanken nemen je mee naar binnen, de frequenties brengen harmonie, de resonanties duiden je energie, de verstilling geeft rust en het geheel zorgt voor algehele voldoening.

Meditatie
De meditatie en de keuze om deel te nemen geven al aan dat er een impuls van buiten nodig is om de interne processen in te palmen en er behoefte is aan ontspanning.
De klanken vibreren door en hebben impact op het je hele wezen, wat lang doorgonst in je systeem en je contact laat maken met je wezenlijke zelf, precies zo als je bent in het hier en nu.

Datum:
25 maart

Tijd:
20.00 - 22.00 uur

Investering
€ 20,-.

 

  • Thom Olchansky
    Organisator van Klank meditatie
    Geïntrigeerd door klank en me te kunnen ontspannen in hectische omstandigheden, struikelde ik in de jaren negentig over een digeridoo speler en dat was het begin van een bewustzijnsontdekking die me via allerlei sjamanen paden en natuurverbindingen dichter bij mezelf heeft gebracht. Als gevoelige wezens, hebben we ons helaas vaak laten afdrijven van onze (h)eerlijke zelf, wat we nodig hebben, wat we voelen, wat ons voed en de verbinding met onze innerlijke zelf. Dat geldt zeker voor wat ik zelf heb ervaren en wat ik veel om me heen zie, in alle leeftijdscategorieën en alle genders. Mijn fulfilment is volledig in het bij staan en ondersteunen van mensen om in verbinding te zijn met wie ze echt zijn en hun potentieel naar Happiness te kunnen omzetten. Klank is daarin een ware compagnon en een fijne tool als ingang naar binnen. Verder maak ik gebruik van diverse technieken om de betekenis van je leven beter te kunnen duiden of de stem van je ziel te laten horen.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org