Krachtdag!

2okt
Krachtdag! 02 OktoberOkt 2022 10:00 - 17:00

VerdiepingWakker bekrachtigtWorkshop

thema dag  |  2 oktober  |  11.00 - 16.30 uur  |  30 euro

Interactieve lezingen, workshops & kwantum observatiesessies

 

Voor nieuwsgierige mensen die voelen dat er méér is en tot de kern willen komen. 
Voor moedige mensen die bereid zijn voorbij de begrenzing van programmeringen,
paradigma's,
 gangbare denkbeelden en formats te kijken.

Voor iedereen die beseft onderdeel te zijn van een veel grotere werkelijkheid.
Voor iedereen die beseft kracht en kosmische intelligentie te bezitten en dat wil léven. 

Voor iedereen die beseft dat wezenlijke verandering van binnenuit komt
en bereid is juist dáár onderzoek te doen en werk te verrichten.

 

Een dag waarin veel onderwerpen worden samengebracht en waar je kwantumfysische waarneming aan den lijve kunt ervaren.
Een dag waar je gelijkgestemden en jezélf ontmoet.

 

Gekaderd en on-gekaderd bewustzijn
Door de ware aard van deze werkelijkheid waarin we leven te beseffen, komen we erachter dat niets is wat het lijkt te zijn. Er zijn multidimensionale lagen in ons bewustzijn die we niet aanspreken omdat we maar 1 procent bewust waarnemen van het Kwantum-informatieveld waarin we leven. Bewustzijn dat gestuurd wordt, gekaderd is, geeft andere effecten dan bewustzijn dat vrij is. Er komen meer mogelijkheden, er worden andere tijdlijnen geopend dan de oorzaak en gevolg scenario’s van gekaderd bewustzijn. Kijkend naar de wereld om ons heen, kijkend naar hoe deze is vormgegeven voornamelijk op basis van modellen en volgsystemen, dan kun je niet anders dan beseffen dat de wereld onze assistentie nodig heeft op basis van on-gekaderd vrij bewustzijn.

 

Leven vanuit 100% bewustzijn
Door anders naar jezelf en de wereld te kijken, en deze holografische projectie te doorzien, gaan we beginnen te leven vanuit de oneindige mogelijkheden van de kwantum wereld, in plaats van de voorgeschreven en onvermijdelijk lijkende wetten van deze werkelijkheid waar we in leven! Leven vanuit 100% bewustzijn in plaats van die ene of enkele procenten waar we meestal vanuit navigeren geeft meer vrijheid en perspectief in deze uitdagende tijden.

 

Vraagstukken en antwoorden
Door de illusie van deze vastlopende werkelijkheid te doorbreken en terug te gaan naar de krachtbron die in elke emotie en situatie opgeslagen zit, sluiten we ons weer aan op de krachtbron in onszelf. Als je diep van binnen voelt dat iets niet klopt in deze wereld en dat er veel meer is dan wat de media of alternatieve media je doet geloven, heb je het gevoel dat je van een andere planeet komt of je voelt je steeds anders dan anderen, alleen kun je daar steeds net niet de vinger op leggen, dan is deze dag zeer geschikt voor jou! Laat je verrassen door een unieke kijk in de kwantum wereld en word je bewust van wat er allemaal achter de schermen zich afspeelt. Zo krijg je een breder beeld en kun je je eigen diepe gevoelens wellicht veel beter plaatsen!

 

De mens de enige intelligentie?
Van de ontelbare hoeveelheid zonnestelsels en universa die er zijn, is de kans alleen al statistisch gezien groot dat er meer planeten zijn dan alleen de aarde waar leven mogelijk is. Daar waar wij als mensen onze planeet en ons bestaan uniek vinden, is de kans groot dat we in de nabije toekomst erachter komen dat er meer beschavingen en intelligent leven is dan we ooit voor mogelijk konden houden. En, zoals er ook op aarde goede en slechte mensen zijn, zijn er in het oneindig grote Levensveld waar we in leven, buitenaardse intelligentie met positieve en negatieve intenties richting de mensheid. Onlangs heeft de NASA aangekondigd dat de bezoeken van UFOs al jarenlang gaande is en realiteit is, geen fictie dus en geen verzinsel. Al zolang als dat de mens bestaat, staan we in contact met andere beschavingen, ook al wordt dat in de media verzwegen. Dit komt omdat er groeperingen zijn op de aarde die belang hebben bij dit stilzwijgen.

 

Wie bén jij als Mens?
Wij, als burgers, wij, als mensen, hebben het recht te weten wat er werkelijk gaande is in deze wereld. Wij, als gewone mens, hebben meer invloed op het verloop van de toekomst en de gebeurtenissen in de wereld dan we zouden denken. We hebben geleerd dat wij als individu niet zo veel invloed hebben op wat er in de wereld gebeurt. Oorlogen ontstaan ver weg, soms dichterbij, en worden op het nieuws weergegeven als vaststaand feit en bijna onoverkomelijk. In werkelijkheid worden we afgeleid en afgehouden van de mogelijkheden die we als oorspronkelijke Scheppers op kwantum-fysisch niveau hebben. Ons wordt verteld wat er allemaal mis is in deze wereld, maar ons wordt niet verteld waar onze ware kracht ligt als mede-scheppers van deze werkelijkheid. 

 

Je diepe gevoelens leven
We moeten in ons leven aan allerlei regels en verwachtingen voldoen, waarbij we vaak onze ware gevoelens verborgen houden uit angst voor afwijzing of uit zelfbehoud. Gevoelens die, als we er werkelijk naar zouden leven, ons vitaler en gelukkiger zouden maken. Deze diepe emoties en gevoelens zijn onze ware kracht, als we beseffen hoe we deze kunnen inzetten en hoe deze werkelijkheid werkelijk functioneert. Niet het bedenken van oplossingen of nieuwe systemen zullen ons redden in deze steeds sneller veranderende wereld met steeds grotere uitdagingen, maar ons dieper gevoel, uitgelijnd met het Levensveld, zal ons toegang geven tot onze werkelijke potentieel als mensheid. Een potentieel dat nu grotendeels uit staat, vergelijkbaar met ons brein en ons DNA dat ook maar voor een klein deel ‘aan’ staat. 

 

Nieuwsgierig
Als je meer wilt weten over de werkelijke geschiedenis van de mensheid, het hologram waar we in leven, de principes en mogelijke toepassingen van de kwantum-fysica, de kracht van onze emoties en meer dan dat, en niet bang bent om buiten je eigen denkkaders te treden en je identiteit als mens durft te herzien, meld je dan aan voor deze krachtdag! Ontmoet je eigen kracht in jezelf door kennis te nemen van de krachten in deze aarde die een grote vinger in de pap hebben, maar het nooit definitief voor het zeggen hebben, omdat wij als ware voelende mens DE KRACHT ZIJN!

 

Programma
De hele dag door zijn er in twee zalen lezingen te volgen, je kiest je eigen programma. Daarnaast kun je kwantumfysisch observatie (waarneming) door kwantumfysische geleiders ervaren, door je in te schrijven voor een 'Krachtcirkel'. Meer informatie over de inhoud van de lezingen, workshops en de Krachtcirkels vind je verderop op deze pagina.

 

Aardezaal

  11.00 - 12.00  Kwantumfysica voor dummies  Erik Tanghe
  12.30 - 13.30  The Living Hologram  Richard Pols
  14.00 - 15.00  Informatie Geneeskunst  Karin Bosgraaf
  15.30 - 16.30  Het Technologisch Super Bewustzijn: Empire of the Mind  Miriam Kaddouri

Luchtzaal

 

  11.00 - 12.00  De oorsprong van de Mens en zijn relatie tot

  buitenaards leven

  Hannie van den Boom
  Maya van Pelt
  12.30 - 13.30  De ontwerpers van dit universum: De Huargardianen  Arlette
  14.00 - 15.00  De werkelijke Kracht van Emotie  Alida Holwerda
  15.30 - 16.30  Living as a Heart Human  Theo Papo

 

 

Krachtcirkels  |  Kwantum-observatie sessies
door kwantum fysische geleiders

Door een neutrale waarneming van mensen die in hun kracht staan en vanuit de mogelijkheden van het Kwantum veld denken en voelen, kun je ervaren dat het mogelijkheden in jezelf opent waar je zelf nog niet van bewust was of wat was vastgelopen in je systeem. Door onze aandacht precies daar te brengen waar de schoen knelt, brengen we beweging in het hele informatieveld van de blokkade of de klacht, waarbij het niet gaat om het meteen oplossen van problemen, maar om het vrij maken van de krachtvelden en mogelijkheden die er onder liggen.

De kwantum fysische geleiders werken samen in een groep van 4 tot 8 mensen. Vanuit autonomie koppelen zij hun eigen vermogen, hun bewustzijn, en bundelen zo hun kracht. De technieken die we toepassen zijn onder andere gebaseerd op kwantum fysische wetgeving dat alles energie is en dat menselijke aandacht en waarneming beweging brengt in de opgeslagen informatie. Aandacht en focus blijken daarbij de belangrijkste sleutels, iets wat iedereen in zich heeft.

 

Wat kun je verwachten en hoe gaat het in zijn werk?
Vertel kort en bondig wat het onderwerp/thema is waar je aandacht aan wil besteden, of wat volgens jouw het probleem of je uitdaging is. Mogelijk worden er een paar vragen gesteld ter verduidelijking. Het is niet de bedoeling alles tot in detail te vertellen, het gaat erom dat je aanwijst waar het bij jou om gaat. Het zijn geen therapeuten die voor je zitten, het zijn betrokken mensen die in verbinding staan met hun ware kracht en vanuit die kracht jou gaan waarnemen. De dingen die je bespreekt worden niet doorverteld, alles is op vertrouwelijke basis.

Vervolgens ga je in de rust, zittend of liggend, net wat je prettig vindt. Kijk of je goed in je lijf zit en probeer zo goed mogelijk te ontspannen, adem desnoods een paar keer bewust vanuit je buik, tot je ademhaling wat rustiger en langzamer wordt. Je gaat met je aandacht naar binnen, alsof je gaat mediteren, alleen nu begin je door met je aandacht in je hoofd te gaan. Dus tussen je oren en achter je ogen. De bedoeling is dat je alle gedachten die er zijn er gewoon laat zijn zonder daar verder veel aandacht aan te besteden, zodat je gedachten tot rust kunnen komen en je hoofd leger en rustiger wordt.

Dan ga je met je aandacht naar jouw thema toe, dat doen de anderen tegenover je ook. Je gaat niet met je mind op zoek naar een oplossing, maar je bekijkt het liefdevol en zonder oordeel. Het helpt als je hierbij met je aandacht naar beneden zakt, naar je hart. Je hart is het ontvangst en zend station van alle informatie in het kwantum veld. Blijf gedurende de sessie vooral verbonden met jezelf en je hart! Mocht dit niet lukken vraag dan om assistentie, als je het gevoel hebt dat je “eruit” gaat omdat je het toch spannend vind oid.

 

Blijf neutraal naar jezelf kijken, ga jezelf niet veroordelen (zo van: Oh dat heb ik niet goed gedaan) en schiet ook niet in de slachtofferrol. Zie het alsof je van een afstandje naar je eigen film zit te kijken, als observant. Ga niet op zoek naar oplossingen, het gaat om de kracht van je onvoorwaardelijke aandacht, niet om je oplossing gerichte denken. Ga niet teveel praten, dat leidt alleen maar af. Laat eventuele emoties die naar boven komen er gewoon zijn, alles is oké, laat het maar stromen. Durf jezelf te laten zien zoals je bent en durf al je emoties volledig te ervaren. Negatieve en positieve emoties zijn allemaal trillingen, frequenties die door ons heen reizen. Het is een communicatie voorbij de woorden, een communicatie met het kwantum veld, die niet reageert op woorden of gedachten maar op diep gevoelde emoties.

Het volledig aankijken en doorvoelen van jouw thema, dat vervolgens loslaten en in diepere verbinding gaan met je hart, geholpen door de waarnemers om je heen, zal je helpen om wat losser te komen van waar je in vast zat. In feite stel je je open voor de ontelbare andere mogelijkheden in het kwantumveld, die we zelf niet beseffen of kunnen bedenken omdat we vaak vastzitten in onze eigen gedachten gangen, die zich alsmaar herhalen in dezelfde kringetjes. Om hier uit te komen heb je soms een bekrachtigend impuls nodig van iemand die zonder oordeel naar je kijkt, en die vanuit zijn of haar diepe verbondenheid met zichzelf, jouw de ruimte kan geven om los te laten wat niet van jouw is en je je eigen kracht daaronder weer kan voelen. Onder je klacht zit je diepste kracht, alleen hebben we dat zelf niet door!

Verwacht geen concrete oplossingen, jij bent zelf de schrijver van je eigen levensverhaal! Door iets te verwachten ga je weer met je gedachten iets invullen, laat alle mogelijkheden open door de uitkomst vrij te laten. Niet alleen tijdens en na de sessie, maar ook in de periode erna. Dan kan het kwantumveld maximaal op jouw reageren, vooral als je in je hartskracht blijft en van daaruit gaat communiceren met jezelf en met alles om je heen. We zijn gewend te reageren op problemen door gelijk er vanaf te willen of van de negatieve gevoelens die het oproept. Door met aandacht en neutraal naar onszelf te blijven kijken, gaan we niet vast zitten in allerlei gedachten en geven we onszelf te vrijheid om open te staan voor andere mogelijkheden en andere tijdslijnen. Uiteindelijk zijn we dan een geleider van de kracht in onszelf!

 

Je kunt kiezen voor een één-op-één sessie of voor het inbrengen van jouw thema in een cirkel van 4 tot 8 kwantumfysische geleiders. Je kunt van tevoren een sessie reserveren via de aanmeldknop, of op de dag zelf inschrijven bij het inschrijfformulier in de ontvangstruimte onderaan de trap. In dat geval vindt betaling contant plaats. De uitwisseling is €20,-

 

Kwantum-observatie sessie één-op-één

Er zijn deze dag verschillende kwantumfysisch geleiders met wie je één-op-één kunt samenwerken. Deze sessies verlopen exact zo als de sessies in de Krachtcirkel. Je kunt deze van tevoren niet reserveren, op de dag zelf ligt er in de Ontvangstruimte onderaan de trap een intekenlijst. Daar kun je ook je financiële bijdrage voldoen. Een sessie kost €20,-

 

Veel plezier met deze korte kennismaking van de kwantum-observatie! Voor meer informatie over dit proces en de achterliggende principes kun je terecht bij de lezing/workshop van Karin Bosgraaf, Richard Pols of Erik Tanghe.
Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina.

 

Inhoudelijke informatie lezingen en workshops

 

Aardezaal

11.00 - 12.00  |  Kwantumfysica voor dummies  |  Erik Tanghe
Kwantumfysica is zo'n woord waardoor we ons heel gauw dom voelen.. iets onbegrijpelijks dat alleen voorbestemd is voor briljante geesten met meer wiskundige symbolen dan letters uit het alfabet in hun woordenschat. Ironisch genoeg begrijpen zelfs die wetenschappers kwantumfysica niet echt. Ze beheersen de wiskunde achter de fenomenen van de allerkleinste deeltjes van onze werkelijkheid wel maar tot op de dag van vandaag begrijpt niemand waarom deze deeltjes zich zo gedragen..
Die allerkleinste onderdelen van de ons omringende materie hebben trouwens geen vaste vorm en het zijn dus ook geen deeltjes. Het zijn stukjes (quanta) informatie en de vorm die deze infomatie aanneemt, hangt af van de waarnemer.. en dat zijn wij...
Tijd dus om even kort en krachtig samen te vatten wat er nu zo interessant is aan de kwantumfysica in ons dagelijkse leven.

 

12.30 - 13.30 |  The Living Hologram  |  Richard Pols
Durf je te onderzoeken in welke werkelijkheid je leeft? Leef jij misschien wel in een hologram?
Door samen in gesprek te gaan neem ik je mee in het onderzoek over onze werkelijkheid.

Wij leven met elkaar in een vibratie veld. Het hart is hier een krachtige sleutel in ons lichaam wat dit kan ervaren en alles om ons heen kan voelen. We kunnen veel meer gaan waarnemen en voelen als we ons lichaam en bewustzijn nog meer gaan openen. Ik neem je mee in verschillende vibratie onderwerpen zoals, hart, kristallen, hologrammen en kwantumfysica.

Hoe verhoud dit alles tot je lichaam en uit eindelijk het universum? De lezing geef ik uitleg vanuit mijn eigen ervaring hoe ik de werkelijkheid ervaar.

Laten we elkaar ontmoeten van hart tot hart.

Richard

 

14.00 - 15.00  |  Informatie Geneeskunst  |  Karin Bosgraaf
Een groot deel van dit leven heb ik onderzocht wat bewustzijn inhield. En ontdekte dat alles wat ik geleerd had los moest laten. Omdat het mijn gedachten vastzette in modellen/patronen van wat ik aangeleerd had. Ik moest mezelf hieruit bevrijden, ik zag dat het de stroming van de levenskracht in mij beperkte. Ik ontdekte de kracht van schone aandacht, pure focus en zelfkracht. Schone aandacht is zeer krachtig het kent geen invulling, niet aanhaken op oude verhaallijnen. Pure focus kan intens ervaren worden, gezien worden in gelijkwaardigheid in gefocust contact met elkaar. Daarnaast het bewust worden van je zelfkracht, het losmaken van de gedachten/percepties over jezelf, kijken naar waar je je kracht/macht uit handen geeft. Deze elementen zijn verloren instrumenten in de huidige “reguliere” geneeskunde. Dit wil ik graag met jullie delen, van harte welkom!

 

15.30 - 16.30  | Het Technologisch Super Bewustzijn: Empire of the Mind  |  Miriam Kaddouri
Tijdens de val van “De oorspronkelijke mens” is zij in een neergang terecht gekomen. Dit staat tevens bekend als 'De val van vrij bewustzijn'. Dit kan ook vertaald worden als dat er een diepe innerlijke fragmentatie heeft plaatsgevonden waarin de mens fractie na fractie in een diepe vergetelheid is geraakt van haar werkelijke erfgoed en van haar oorspronkelijke kracht en vermogens. We zouden kunnen stellen dat “De huidige mens” een 'overblijfsel' is van de val. Door middel van complete herziening en herinterpretatie van wie en wat we werkelijk zijn, kan er weer een proces in gang worden gezet om deze fragmenten weer te defragmenteren, om zodanig ons innerlijk erfgoed weer terug te claimen.

Welke rol bekleed het Technologisch bewustzijn in dit hele proces? Welke uitdagingen brengt het met zich mee? Welke eventuele boodschappen zenden deze geniepige, gelaagde, manipulatieve controle lagen uit in deze werkelijkheid? Kunnen wij als mensen wederom de bereidwilligheid naar voren halen om ons weer open te stellen voor andere vormen van liefde en andere vormen van taal?

 

Luchtzaal

 

11.00 - 12.00  |   De oorsprong van de Mens en zijn relatie tot buitenaards leven
Hannie van den Boom & Maya van Pelt  | 
 In samenspraak met met Arlette
In vogelvlucht de verloren gegane geschiedenis van de mensheid, het menselijk potentieel, wie de mens van oorsprong is, de invasie door artificial intelligence, de koppeling van oorspronkelijke wezens aan een technologisch universum, wie de scheppers van dit universum zijn, de veelvoud aan hacks, de mogelijkheden om uit deze situatie te komen, o.a. via kwantumfysica en over de machten en krachten die hierbij betrokken zijn. Wie zijn de welwillende buitenaardse beschavingen? En welke rol hebben zij in onze realiteit?

Wij, Maya en Hannie zijn gewoon mensen van deze aarde die in een zoektocht met vragen zoals 'waar kom ik vandaan, wie ben ik, waarvoor ben ik hier, waar ga ik naar toe' op interessante informatie zijn gestuit, die van binnen herkend werd en die we graag willen delen met andere mensen die mogelijk ook op zoek zijn.

 

12.30 - 13.30 |  De ontwerpers van dit universum: De Huargardianen  |  Arlette
                                   In samenspraak met Hannie van de Boom en Maya van Pelt
Het universum waarin wij leven is een design van de Huargardiaanse beschaving. In mijn onderzoek naar deze beschaving zijn er veel bewustzijnsvelden geraakt in mij. In een dynamische reis heb ik herinneringen open gemaakt, waardoor ik mijn Huargardiaanse afkomst omarm.

Het is een spannende en opwindende reis om de specifieke relatie met de aarde en haar ontstaansgeschiedenis te ontdekken. In een missie om gevoelsbewustzijn te vergroten in dit experiment, werken wij samen met vele andere beschavingen. Graag vertel ik over de Huargardiaanse beschaving vanuit mijn beleving en verbinding met hen.

Er kunnen eventueel vragen gesteld worden aan Arlette, Hannie en Maya aan het einde van deze lezing over de inhoud van beide lezingen.

 

14.00 - 15.00  |  De werkelijke Kracht van Emotie  |  Alida Holwerda
Emotie is een facet van ons leven dat meestal wordt opgedeeld in positief of negatief op basis van oorzaak-en-gevolg denken. Maar wat nu als dat een mis-interpretatie is?Mijn ervaring is dat emoties een stuwkracht kunnen zijn voor het openen van andere ervaringen, of zo je wilt, tijdlijnen. Om die stuwkracht te kunnen ervaren is het nodig dat je doorgrondt hoe het lichaam waarin je woont opgebouwd is, welke beperkingen het besturingssysteem van dat lichaam, je brein, je oplegt en hoe dat je bewustzijn ondermijnt. Terwijl bewustzijn juist nodig is om die mis-interpretatie te ontmantelen.

Dat die stuwkracht realiteit is ervaar ik in mijn leven. Hoe dat werkt, mijn kennis en ervaringen, deel ik graag met jou.

 

15.30 - 16.30  | Living as a Heart Human  |  Theo Papo

Wij zijn in essentie een uniek, op zich staand universum. Dat zelfs buiten dit universum bestaat en als een gecomprimeerd deel van zichzelf in dit universum is afgedaald, wat wij "de ziel" noemen. En daarna als een gecomprimeerd deel van zichzelf als dieperzelf afdaalde in dit universum.

Ons lichaam is een eigen en uniek stargate systeem waarvan elke cel een poort is naar een andere dimensie waarin jij en al jou andere zelfen als onderdelen van dieperzelf verblijft. Jouw lichaam is verbonden met al jou andere zelfen en met het dieperzelf maar heeft ook een eigen dwalende onderzoekende geest en egopersoonlijkheid. Deze laatste twee leven in de ‘mindmatrix'.

 

Waneer de ego persoonlijkheid het besluit neemt de geest te centreren op het hartcentrum ipv de mind matrix is het mogenlijk de connectie met de andere zelfen en dieperzelf en het complete universum en al zijn dimensies weer helder te krijgen die weer in verbinding staat met ziel die weer verbonden is met jou essentie als uniek opzichstaand universum.
Zonder de geest en egopersoonlijkheid en zonder de verbinding met het dieperzelf is het lichaam slechts een zak weefsel; botten en vloeistoffen die zonder energie gewoon uit elkaar zal vallen en werkt als een immens bio-chemisch robotpak met inherente zelfbehoud- en genezingssystemen.

 

Door wérkelijk aanwezig te zijn in je lichaam komt er een natuurlijke wisselwerking met de Aarde op gang die weer energie terug geeft in het lichaam en kan je lichaam zich leren te bewegen op deze energie, met als activator een 'joystick' in de voeten. Hierdoor kan spierspanning oplossen in het lichaam terwijl de lichaamstrauma's, overtuigingen en vastzittende emoties op een natuurlijke manier kunnen worden losgemaakt.

 

Zodra het lichaam die ruimte maakt kan ook de centering in het hart tot stand komen. Het lichaam kan dan bewegen op zowel energie (chi) als intentie (échte gedachtekracht) en een ware hartverbinding. Op het moment dat deze staat van Zijn echt helder is heeft het vrije bewustzijn (dieperzelf) de mogelijkheid in het lichaam af te dalen en de geconditioneerde mind te passeren. Het 'ik' als ego persoonlijkheid wordt dan aangestuurd door het vrije bewustzijn in plaats van door de geconditioneerde mind.

 

In deze workshop ga je ervaren wat het verschil is tussen je lichaam vanuit je hoofd te bewegen of vanuit je hart en je vrije bewustzijn.

 

Mijn naam is Theo Papo. Ik ben door schade en schande meester geworden, 'hoe het dus niet moet'. Ik was jarenlang free-fighter en heb zo’n pakweg 15 jaar in het spirituele new-age-wereldje mee gelopen. Resultaat: compleet verward, ontaard en ‘verlicht in de mind’. Dat voelde als ‘hemels' en ‘liefde’, maar was het dus niet! Een Maleisische kungfu meester leerde mij wat echte gronding, lichaamsverzachting en hart centering inhoudt, waardoor ik heel snel doorkreeg hoe het lichaam werkt. Door mijn verleden als free-fighter was ik niet meer zo geïnteresseerd in de kungfu technieken en ben toen zelf aan de slag gegaan met hoe ik deze krachtige informatie zou kunnen leven in mijn dagelijks leven. Want dat is waar het in essentie om gaat.

 

 

Praktisch
Datum: zondag 2 oktober
Tijd: 11.00 - 16.30 (deur open half uur van tevoren)
Investering:
lezingen  |  30 euro
kwantum-observatie sessie door een groep (± 15 minuten)  |  20 euro
kwantum-observatie sessie één-op-één (± 20 minuten  |  20 euro (inschrijven op de dag zelf)

Is de financiële uitwisseling voor jou een uitdaging, neem dan even contact op. Het is fijn als iedereen die in zichzelf kan voelen deze dag aanwezig te moeten zijn dat ook kan doen. Samen vinden we een vorm waar we ons beiden goed bij voelen.

 

Bijzonderheden
Bij de entree ontvang je het complete programma waarop ook de zaalindeling.

Je kunt van tevoren niet reserveren voor een lezing. Kom op tijd, zodra het aantal stoelen in de zaal zijn gevuld is de lezing volgeboekt.

Het inschrijfformulier voor de één-op-één kwantum observatie sessies vind je in de Ontvangstruimte bij de trap.

In de tuinkamer vind je tegen een kleine vergoeding huis- en 💛-gemaakte soep, hartige taart en (verantwoord) zoete versnaperingen.
Neem voldoende contant geld mee, er is geen pin-automaat aanwezig.

 

De teksten op deze pagina zijn tot stand gekomen in samenwerking met Johanna Bovee.

 

Voel je dat je er bij wilt zijn en jezelf wilt inbrengen dan ben je meer dan welkom.
Jouw komst doet er toe!
Pas als jij er bent kan deze dag doorgang vinden 😉

  • Wakker bewust zijn
    Organisator van Krachtdag!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org