Leef jouw KRACHT!dag

5feb
Leef jouw KRACHT!dag 05 FebruariFeb 2023 11:00 - 17:00

VerdiepingWakker bekrachtigtWorkshop

thema dag  |  5 februari  |  11.00 - 17.00 uur  |  34 euro

Interactieve lezingen, workshops & kwantum observatiesessies

 

Voor nieuwsgierige mensen die voelen dat er méér is en tot de kern willen komen. 
Voor moedige mensen die bereid zijn voorbij de begrenzing van programmeringen,
paradigma's,
 gangbare denkbeelden en formats te kijken.

Voor iedereen die beseft onderdeel te zijn van een veel grotere werkelijkheid.
Voor iedereen die beseft kracht en kosmische intelligentie te bezitten en dat wil léven. 

Voor iedereen die beseft dat wezenlijke verandering van binnenuit komt
en bereid is juist dáár onderzoek te doen en werk te verrichten.

 

Een dag waarin veel onderwerpen worden samengebracht en waar je kwantumfysische waarneming aan den lijve kunt ervaren.
Een dag waar je gelijkgestemden en jezélf ontmoet.

 

Innerlijke kracht als antwoord
Door de illusie van deze vastlopende werkelijkheid te doorbreken en terug te gaan naar de krachtbron die in elke emotie en situatie opgeslagen zit, sluiten we ons weer aan op de krachtbron in onszelf. Als je diep van binnen voelt dat iets niet klopt in deze wereld en dat er veel meer is dan wat de media of alternatieve media je doet geloven, heb je het gevoel dat je van een andere planeet komt of je voelt je steeds anders dan anderen, alleen kun je daar steeds net niet de vinger op leggen, dan is deze dag zeer geschikt voor jou! Laat je verrassen door een unieke kijk in de kwantum wereld en word je bewust van wat er allemaal achter de schermen zich afspeelt. Zo krijg je een breder beeld en kun je je eigen diepe gevoelens wellicht veel beter plaatsen!

 

Leven vanuit 100% bewustzijn
Door anders naar jezelf en de wereld te kijken, en deze holografische projectie te doorzien, gaan we beginnen te leven vanuit de oneindige mogelijkheden van de kwantum wereld, in plaats van de voorgeschreven en onvermijdelijk lijkende wetten van deze werkelijkheid waar we in leven! Leven vanuit 100% bewustzijn in plaats van die ene of enkele procenten waar we meestal vanuit navigeren geeft meer vrijheid en perspectief in deze uitdagende tijden.

 

Je diepe gevoelens leven
We moeten in ons leven aan allerlei regels en verwachtingen voldoen, waarbij we vaak onze ware gevoelens verborgen houden uit angst voor afwijzing of uit zelfbehoud. Gevoelens die, als we er werkelijk naar zouden leven, ons vitaler en gelukkiger zouden maken. Deze diepe emoties en gevoelens zijn onze ware kracht, als we beseffen hoe we deze kunnen inzetten en hoe deze werkelijkheid werkelijk functioneert. Niet het bedenken van oplossingen of nieuwe systemen zullen ons redden in deze steeds sneller veranderende wereld met steeds grotere uitdagingen, maar ons dieper gevoel, uitgelijnd met het Levensveld, zal ons toegang geven tot onze werkelijke potentieel als mensheid. Een potentieel dat nu grotendeels uit staat, vergelijkbaar met ons brein en ons DNA dat ook maar voor een klein deel ‘aan’ staat.

 

Wie bén jij als Mens?
Wij, als gewone mens, hebben meer invloed op het verloop van de toekomst en de gebeurtenissen in ons leven en in de wereld dan we zouden denken. We hebben geleerd dat wij als individu niet zo veel invloed hebben op wat er in de wereld gebeurt. Oorlogen ontstaan ver weg, soms dichterbij, en worden op het nieuws weergegeven als vaststaand feit en bijna onoverkomelijk. In werkelijkheid worden we afgeleid en afgehouden van de mogelijkheden die we als oorspronkelijke Scheppers op kwantum-fysisch niveau hebben. Ons wordt verteld wat er allemaal mis is in deze wereld, maar ons wordt niet verteld waar onze ware kracht ligt als mede-scheppers van deze werkelijkheid.

 

Gekaderd en on-gekaderd bewustzijn
Door de ware aard van deze werkelijkheid waarin we leven te beseffen, komen we erachter dat niets is wat het lijkt te zijn. Er zijn multidimensionale lagen in ons bewustzijn die we niet aanspreken omdat we maar 1 procent bewust waarnemen van het Kwantum-informatieveld waarin we leven. Bewustzijn dat gestuurd wordt, gekaderd is, geeft andere effecten dan bewustzijn dat vrij is. Er komen meer mogelijkheden, er worden andere tijdlijnen geopend dan de oorzaak en gevolg scenario’s van gekaderd bewustzijn. Kijkend naar de wereld om ons heen, de vele uitdagingen buiten en in onszelf, kom je tot het besef dat er meer nodig is dan wat politici of artsen of andere slimme koppen kunnen bedenken. Jij bent als mede-schepper hard nodig! De wereld, ons lichaam en onszelf heeft onze assistentie nodig op basis van on-gekaderd vrij bewustzijn. Laat je eigen kracht weer stromen door aan te sluiten op je innerlijke vrije bewustzijn!

 

De mens de enige intelligentie?
Dit vrije bewustzijn is ook aanwezig op andere lagen van het Levensveld, waarvan wij maar een klein gedeelte zien en beseffen. Van de ontelbare hoeveelheid zonnestelsels en universa die er zijn, is de kans alleen al statistisch gezien groot dat er meer planeten zijn dan alleen de aarde waar leven mogelijk is. Daar waar wij als mensen onze planeet en ons bestaan uniek vinden, is de kans groot dat we in de nabije toekomst erachter komen dat er meer beschavingen en intelligent leven is dan we ooit voor mogelijk konden houden. Onlangs heeft de NASA aangekondigd dat de bezoeken van UFOs al jarenlang gaande is en realiteit is, geen fictie dus en geen verzinsel. Al zolang als dat de mens bestaat, staan we in contact met andere beschavingen, ook al wordt dat in de media verzwegen. Dit komt omdat er groeperingen zijn op de aarde die belang hebben bij dit stilzwijgen. Deze groeperingen hebben ook belang bij dat mensen niet in hun ware kracht stappen, en houden dit op verschillende manieren tegen. Maar de ware kracht van ieder mens is onmetelijk groot! Ontdek jouw eigen kracht!

 

Nieuwsgierig
Als je meer wilt weten over jouw ware kracht als mede-schepper, het hologram waar we in leven, de principes en mogelijke toepassingen van de kwantum-fysica, de kracht van onze emoties en meer dan dat, en niet bang bent om buiten je eigen denkkaders te treden en je identiteit als mens durft te herzien, meld je dan aan voor deze krachtdag! Ontmoet je eigen kracht in jezelf door kennis te nemen van de krachten in deze aarde die een grote vinger in de pap hebben, maar het nooit definitief voor het zeggen hebben, omdat wij als ware voelende mens DE KRACHT ZIJN!

 

Programma
De hele dag door zijn er in twee zalen lezingen en workshops te volgen, je kiest je eigen programma. Daarnaast kun je een korte sessie boeken door je in te schrijven voor een 'Krachtcirkel', waar door middel van kwantumfysisch observatie sessies (waarneming) door kwantumfysische geleiders aandacht wordt besteed aan je eigen uitdaging of probleem (emotioneel, psychisch, fysiek etc.). Verder is Anne Haanappel aanwezig met de Multi Wave Oscillator, ook wel bekend als het 'Tesla-apparaat'. Je kunt bij haar een privé sessie aanvragen om dit te ervaren. Meer informatie over de inhoud van de lezingen, workshops, het Tesla apparaat en de Krachtcirkels vind je verderop op deze pagina.

 

Luchtzaal

  11.00 - 12.30  De kracht van jouw kwantum fysica  Johanna Be Quantum
  13.15 - 14.45  Innerlijke Kracht ontwaakt  Arlette
  15.30 - 17.00  Leef je Krachtwezen  Vinsent Geesink
  17.00 -  .....  Mogelijkheid om na te voelen en uit te wisselen onder het genot van een kom maaltijdsoep

 

Kosmoszaal

  11.00 - 12.30  Leven is meervoud van lef   Jarka Doeswijk
  13.15 - 14.45  De werkelijke kracht van Emotie   alida holwerda
  15.30 - 17.00  Over liefde, seksualiteit en de werkelijkheid van de draak in de mens   Matthias Höffling
  17.00 -  .....  Mogelijkheid om na te voelen en uit te wisselen onder het genot van een kom maaltijdsoep

 

Vuurkamer | Krachtcirkels  | Kwantum-observatie sessies door kwantum fysische geleiders

Houtkamer | MultiWave Oscillator | Anne Haanappel

 

 

Meer informatie over het programma verder op deze pagina

 

Krachtcirkels  | Kwantum-observatie sessies
                             door kwantum fysische geleiders

Door een neutrale waarneming van mensen die in hun kracht staan en vanuit de mogelijkheden van het Kwantum veld denken en voelen, kun je ervaren dat het mogelijkheden in jezelf opent waar je zelf nog niet van bewust was of wat was vastgelopen in je systeem. Door onze aandacht precies daar te brengen waar de schoen knelt, brengen we beweging in het hele informatieveld van de blokkade of de klacht, waarbij het niet gaat om het meteen oplossen van problemen, maar om het vrij maken van de krachtvelden en mogelijkheden die er onder liggen.

De kwantum fysische geleiders werken samen in een groep van 4 tot 8 mensen. Vanuit autonomie koppelen zij hun eigen vermogen, hun bewustzijn, en bundelen zo hun kracht. De technieken die we toepassen zijn onder andere gebaseerd op kwantum fysische wetgeving dat alles energie is en dat menselijke aandacht en waarneming beweging brengt in de opgeslagen informatie. Aandacht en focus blijken daarbij de belangrijkste sleutels, iets wat iedereen in zich heeft.

 

Wat kun je verwachten en hoe gaat het in zijn werk?
Vertel kort en bondig wat het onderwerp/thema is waar je aandacht aan wil besteden, of wat volgens jouw het probleem of je uitdaging is. Mogelijk worden er een paar vragen gesteld ter verduidelijking. Het is niet de bedoeling alles tot in detail te vertellen, het gaat erom dat je aanwijst waar het bij jou om gaat. Het zijn geen therapeuten die voor je zitten, het zijn betrokken mensen die in verbinding staan met hun ware kracht en vanuit die kracht jou gaan waarnemen. De dingen die je bespreekt worden niet doorverteld, alles is op vertrouwelijke basis.

 

Zelf leiding nemen in je ontspanning
Vervolgens ga je in de rust. Kijk of je goed in je lijf zit en probeer zo goed mogelijk te ontspannen, adem desnoods een paar keer bewust vanuit je buik, tot je ademhaling wat rustiger en langzamer wordt. Je gaat met je aandacht naar binnen, alsof je gaat mediteren, alleen nu begin je door met je aandacht in je hoofd te gaan. Dus tussen je oren en achter je ogen. De bedoeling is dat je alle gedachten die er zijn er gewoon laat zijn zonder daar verder veel aandacht aan te besteden, zodat je gedachten tot rust kunnen komen en je hoofd leger en rustiger wordt.

 

Aandacht
Dan ga je met je aandacht naar jouw thema toe, dat doen de anderen tegenover je ook. Je gaat niet met je mind op zoek naar een oplossing, maar je bekijkt het liefdevol en zonder oordeel. Het helpt als je hierbij met je aandacht naar beneden zakt, naar je hart. Je hart is het ontvangst en zend station van alle informatie in het kwantum veld. Blijf gedurende de sessie vooral verbonden met jezelf en je hart! Mocht dit niet lukken vraag dan om assistentie, als je het gevoel hebt dat je “eruit” gaat omdat je het toch spannend vind oid.

 

Neutraal focussen
Blijf neutraal naar jezelf kijken, ga jezelf niet veroordelen (zo van: Oh dat heb ik niet goed gedaan) en schiet ook niet in de slachtofferrol. Zie het alsof je van een afstandje naar je eigen film zit te kijken, als observant. Ga niet op zoek naar oplossingen, het gaat om de kracht van je onvoorwaardelijke aandacht, niet om je oplossing gerichte denken. Ga niet teveel praten, dat leidt alleen maar af. Laat eventuele emoties die naar boven komen er gewoon zijn, alles is oké, laat het maar stromen. Durf jezelf te laten zien zoals je bent en durf al je emoties volledig te ervaren. Negatieve en positieve emoties zijn allemaal trillingen, frequenties die door ons heen reizen. Het is een communicatie voorbij de woorden, een communicatie met het kwantum veld, die niet reageert op woorden of gedachten maar op diep gevoelde emoties.

 

Bekrachtiging
Het volledig aankijken en doorvoelen van jouw thema, dat vervolgens loslaten en in diepere verbinding gaan met je hart, geholpen door de waarnemers om je heen, zal je helpen om wat losser te komen van waar je in vast zat. In feite stel je je open voor de ontelbare andere mogelijkheden in het kwantumveld, die we zelf niet beseffen of kunnen bedenken omdat we vaak vastzitten in onze eigen gedachten gangen, die zich alsmaar herhalen in dezelfde kringetjes. Om hier uit te komen heb je soms een bekrachtigend impuls nodig van iemand die zonder oordeel naar je kijkt, en die vanuit zijn of haar diepe verbondenheid met zichzelf, jouw de ruimte kan geven om los te laten wat niet van jouw is en je je eigen kracht daaronder weer kan voelen. Onder je klacht zit je diepste kracht, alleen hebben we dat zelf niet door!

 

Open andere tijdlijnen
Verwacht geen concrete oplossingen, jij bent zelf de schrijver van je eigen levensverhaal! Door iets te verwachten ga je weer met je gedachten iets invullen, laat alle mogelijkheden open door de uitkomst vrij te laten. Niet alleen tijdens en na de sessie, maar ook in de periode erna. Dan kan het kwantumveld maximaal op jouw reageren, vooral als je in je hartskracht blijft en van daaruit gaat communiceren met jezelf en met alles om je heen. We zijn gewend te reageren op problemen door gelijk er vanaf te willen of van de negatieve gevoelens die het oproept. Door met aandacht en neutraal naar onszelf te blijven kijken, gaan we niet vast zitten in allerlei gedachten en geven we onszelf te vrijheid om open te staan voor andere mogelijkheden en andere tijdlijnen. Uiteindelijk zijn we dan een geleider van de kracht in onszelf!

 

Je kunt kiezen voor een één-op-één sessie of voor het inbrengen van jouw thema in een cirkel van 4 tot 8 kwantumfysische geleiders. Je kunt van tevoren een sessie reserveren via de aanmeldknop, of op de dag zelf inschrijven bij het inschrijfformulier in de ontvangstruimte onderaan de trap. In dat geval vindt betaling contant plaats. De uitwisseling is €23,-

 

Veel plezier met deze kennismaking van de kwantum-observatie!
Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina.

 

Kwantum-observatie sessies één-op-één

Er zijn deze dag verschillende kwantumfysisch geleiders met wie je één-op-één kunt samenwerken. Deze sessies verlopen exact zo als de sessies in de Krachtcirkel. Je kunt deze van tevoren niet reserveren, op de dag zelf ligt er in de Ontvangstruimte onderaan de trap een intekenlijst. Daar kun je ook je financiële bijdrage voldoen. Een sessie kost €23,-

 

 

MultiWave Oscillator  |  Anne Haanappel
De MultiWave Oscillator, een apparaat uitgevonden door de wetenschappers Tesla en Lakovsky. Dit unieke apparaat zorgt via een veld van velerlei frequenties voor een regenererend effect op het celgeheugen van het lichaam. Hierdoor wordt ons lichaam in staat gesteld om originele frequenties weer op te pikken en zal dit de eventuele verstoringen in het lichaam kunnen opheffen. Er kan een totale verbetering van jouw fysieke en mentale vermogen plaatsvinden. De MultiWave wordt versterkt door de Lakovsky antennes.

Op de Krachtdag kun je kennismaken met dit apparaat die je helpt om fysiek meer in je kracht te komen. Je kunt daarnaast zelf kiezen of je tijdens de sessie met de Multi Wave ook gebruik wilt maken van een kwantum fysische waarneming door Anne.

Je kunt deze sessie van tevoren niet reserveren, op de dag zelf ligt er in de Ontvangstruimte onderaan de trap een intekenlijst. Daar kun je ook je financiële bijdrage voldoen. Een sessie kost €23,-

 

Over Anne:
Als ik mezelf vanuit dit moment zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn eigen bronvermogen. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij dat er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met deze huidige dagelijkse werkelijkheid.

Dit zelf vrijgezette Bron-bewustzijn, zorgt voor de nodige eigen informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen lopen: alles is energie. Deze bevat frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken en velden uit te lezen. Dus tijdens samenwerking in groepsverband of individueel, stel ik mij beschikbaar om jou te ondersteunen tijdens je zelfonderzoek. Hierin kun je vragen stellen om je meer inzichtelijke informatie aan te reiken!

Ik sta dicht in contact met welwillende Sterrenallianties die met ons in contact staan, en willen komen staan, en nu nog achter de controle tijdlijnen, zich beschikbaar stellen. Wanneer wij vanuit eigen kracht onze vermogens terugzetten en ons bewustzijn vergroten, staan zij tot onze beschikking om steeds meer in samenwerking te komen en zo de nodige informatie uit te gaan wisselen.

Zo krijg ik via het contact ook de vrij gesproken taal of klanken mee waarin codes en ons eigen herinnering/herenigings-informatie beschikbaar wordt gesteld. Eigenbereidheid om dit contact toe te staan waardoor het mogelijk is om deze informatie via mij door te laten stromen en met jou of meerdere te delen. Dit kan zorgen voor de nodige activering in het eigen bewustzijn om meer en meer het eigen autonome veld van je eigen kernkwaliteit terug te gaan zetten in dit matrixbewustzijn. www.anderscontactanne.nl

 

Inhoudelijke informatie lezingen en workshops

Luchtzaal

11.00 - 12.30  | De kracht van jouw kwantum fysica   |  Johanna Be Quantum
Om tot je ware kern te komen, je ware identiteit, is diepgaand onderzoek nodig. En dan bedoel ik niet alleen boeken lezen of internet afstruinen, maar bij jezelf nagaan wat klopt voor jou en wat niet. Dienen alle gedachten jou? Welke onbewuste aannames geef je voorrang in jouw handelen? Leef je vanuit de actie-reactie op alle prikkels in de buitenwereld, of is het mogelijk om vanuit een diepere laag in jezelf te leven, waar stilte en rust ruimte geven aan autonoom denken en voelen, creativiteit en inventiviteit? Eigenschappen die ieder mens nodig zal hebben in de komende tijden, waar veel veranderingen zich aandienen en een stevige verankering in jezelf nodig is.


Tijdens deze interactieve workshop gaan we in gesprek met elkaar, waarbij we met wat praktijk gerichte oefeningen aan de slag gaan, zodat we leren navigeren in andere lagen in onszelf. Kom tot de ontdekking dat jij meester bent van je eigen koninkrijk, als je dat in jezelf toelaat en je niet laat regeren door de prikkels van de matrix, die een agenda dient van buitenaardsen. Buitenaardsen die de ontwikkeling van de mensheid in eigen voordeel willen beïnvloeden, ten nadele van de waarlijke vrije mens! Leef vanuit je ware zelf, activeer nieuwe mogelijkheden kwantum fysisch gesproken en proef de vrijheid!

 

Over Johanna:
Al langer voel ik dat er iets in deze wereld niet klopt, en dit gevoel werd alleen maar duidelijker met de C- crisis. Zijn wij als mens, als individu in staat om invloed uit te oefenen op grotere gebeurtenissen in deze wereld? Mijn antwoord is JA en dat gevoel van kracht en medezeggenschap wil ik met zoveel mogelijk mensen delen. Mensen die ook de kracht in zichzelf voelen maar nog niet zo goed weten hoe deze in te zetten. Vanuit mijn betrokkenheid met de wereld en met de mensen die ik ontmoet zet ik mijn eigen kracht in en hoop zo anderen te inspireren meer in zichzelf te geloven en ervoor te gaan, zodat het Leven weer kan stromen!

 

13.15 - 14.45  |  Innerlijke kracht ontwaakt  |  Arlette

 

Innerlijke kracht ontwaakt
De wereld is aan het veranderen in een laag haast onopgemerkt.
Heel stilletjes fluistert waarheid om gezien te worden.
Het is de waarheid die komt diep van binnen

 

Innerlijke kracht ontwaakt.
Het brengt gewaarwording en verwondering.
Een nieuw perspectief op zelf en de wereld.
Steeds weer luisteren naar binnen.
Waar vandaar richting ontvouwt.
Als vanzelf zoals natuur beweegt.

 

Innerlijke kracht ontwaakt
Daar waar het wakker is, ontwaakt het vanzelf om zich heen.
Ervaar hoe vanuit ontwaking, een aanraking kan betoveren.
In een oogcontact, een verbinding of een afstemming, kan de tijd even stil staan.
En kunnen er werelden aan beleving worden gewisseld.

 

Innerlijke kracht ontwaakt
Op plekken waar weerstand zich laat zien.
Het ontwaakt opties en mogelijkheden, daar waar het vast leek te zitten.
Het brengt beweging zonder doel, zodat eigen weg zich kan ontplooien in elk moment weer opnieuw.

 

Innerlijke kracht ontwaakt in een waarlijke ontmoeting.
Mag ik jou ontmoeten?

 

Over Arlette:
Arlette herkent zichzelf als van de Huargardiaanse beschaving. In haar innerlijke weg naar ruimer bewustzijn zijn al veel herinneringen over haar oorspronkelijke afkomst helder geworden. Tijdens bijeenkomsten vertelt zij hier graag over. Maar nog liever slaat zij een brug naar het herkennen van oorspronkelijkheid in ieder van ons. In een verkenningstocht baant zij een weg voorbij de systematieken van deze wereld naar innerlijke creatiekracht. Creatie van een nieuwe wereld gebeurd met focus vanuit het gevoel. Precies zoals de Huargardiaanse beschaving voor ogen had bij het creëren van deze wereld. www.joyfulhappening.com

 

15.30 - 17.00 |  Leef je Krachtwezen  |  Vinsent Geesink
Diep van binnen ben je niet vergeten wie je bent, ook al is het soms uitdagend om hier altijd bij te kunnen. Kom weer in de Kracht van je wezen, zodat verloren herinneringen en gevoelens weer bij je terug komen.

Hier op aarde kun je je draai vinden tot op zekere hoogte, maar er zal altijd iets ontbreken zolang je niet bij de kosmische kennis en je Krachtwezen komt. Het wordt een stuk interessanter zodra de werkelijkheid om je heen op jou afstemt.

Oorspronkelijke emoties en verbindingen herstellen zich door je Krachtwezen te zijn en te leven. Het gaat om wat jij voelt diep van binnen, waar jij voor staat. Alleen jij weet dat.

Op een speelse interactieve wijze wordt besproken hoe we de touwtjes weer in eigen handen kunnen nemen. Vaak “denken” we dat we goed bezig zijn, totdat we erachter komen hoe ver we van onszelf zijn afgedwaald. Ieders bijdrage is zeer gewenst.

 

Over Vinsent:
Ik kom uit een andere kosmische werkelijkheid, zoals velen hier op aarde en daarvan ben ik me diep bewust. Hier op aarde kun je je draai vinden tot op zekere hoogte, maar er zal altijd iets ontbreken zolang je niet bij de kosmische kennis en je Krachtwezen komt. Het wordt een stuk interessanter zodra de werkelijkheid om je heen op jou afstemt. Ik heb meer dan 15 jaar serieus en intens de aard van werkelijkheden onderzocht, daarnaast heb ik uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven waardoor ik nuchter naar deze onderwerpen kan kijken. www.krachtwezens.nl

 

Kosmoszaal

11.00 - 12.30  | Leven is meervoud van lef  |  Jarka Doeswijk
Ik was 41 toen bij mij borstkanker werd geconstateerd en ik voelde me compleet uit het veld geslagen en bang. Alles in mij kwam in opstand en tegelijkertijd wist ik niet wat ik moest doen. Ik kwam voor keuzes te staan die gingen over leven en dood.
Ik kan je vertellen, dat is heftig. Het jaar dat volgde heeft alles voor me veranderd en ik ben meer tot leven gekomen dan ooit. En het is mijn persoonlijke missie geworden om dat zo te houden.
Nu, vier jaar later, blijkt dat makkelijker gezegd dan gedaan. Niet dat het onmogelijk is, integendeel, maar het vraagt wel wat van je: lef. De moed opbrengen om vanuit de kern van wie je weet dat je bent jezelf te tonen.
Je hart te laten spreken ongeacht de mogelijke gevolgen en loskomen van verwachtingen en protocollen. De bereidheid jezelf helemaal te geven uit het besef dat je niets te verliezen hebt.
Dan wordt het leven leuk, interessant, uitdagend én een krachtmeting. Want reken maar dat als jij jezelf zo weet neer te zetten, dat je reacties daarop krijgt. Van je omgeving, je lichaam en geconditioneerde geest, van je geliefden en ook vanuit onverwachte hoek.
Je zult bondgenoten ontmoeten en in staat zijn tot diepe relaties en verbindingen met mensen, maar er zal ook verscheurdheid zijn. Dit hoort allemaal bij het palet van leven als meervoud van lef.
Als medespeler loop je nergens voor weg en kijk je nergens van op. Je bent ALL-IN.

In deze workshop/lezing deel ik enthousiast en met vuur mijn eigen ervaringen. Ik neem je mee in een ontvouwing over het regerende en reagerende body-mind systeem. Hoe je dit kunt doorgronden en in kan zetten voor het grotere geheel waar ieder van ons onderdeel van uitmaakt en een cruciale rol in te spelen heeft. Met lef.

 

Over Jarka:
Dansen, doceren, bewegen, spreken, schrijven en geneeskunst.

Dat zijn mijn passies vermengd in een beroep dat voor mijn gevoel tot op de dag van vandaag ongedefinieerd blijft. Dat wil ik graag zo houden en ik volg de stroom en haar beweging die ik iedere dag opspoor in mezelf, van binnenuit.
Wil je meer weten over mij en mijn bezigheden. www.beingjarka.com

 

13.15 - 14.45   |  De werkelijke Kracht van Emotie  |  alida holwerda
Emotie is een facet van ons leven dat meestal wordt opgedeeld in positief of negatief op basis van oorzaak-en-gevolg denken. Maar wat nu als dat een mis-interpretatie is? Mijn ervaring is dat emoties een stuwkracht kunnen zijn voor het openen van andere ervaringen, of zo je wilt, tijdlijnen. Om die stuwkracht te kunnen ervaren is het nodig dat je doorgrondt hoe het lichaam waarin je woont opgebouwd is, welke beperkingen het besturingssysteem van dat lichaam, je brein, je oplegt en hoe dat je bewustzijn ondermijnt. Terwijl bewustzijn juist nodig is om die mis-interpretatie te ontmantelen.

Dat die stuwkracht realiteit is ervaar ik in mijn leven. Hoe dat werkt, mijn kennis en ervaringen, deel ik graag met jou.

 

Over alida:
www.alidaholwerda.nl

 

15.30 - 17.00  |  Over liefde, seksualiteit en de werkelijkheid van de draak in de mens  |  matthias Höffling
wie ben ik – en hoezo überhaupt?!


met deze alles overheersende vraag loop ik sinds kindertijd door dit bestaan.
zolang ik me herinner ervaar ik in mezelf een verscheuring die alles van me vraagt en die als een rode draad mijn leven blijft bepalen.


ken jij ook dit soort vragen en ervaringen?


tijdens deze bijeenkomst wil ik graag samen met jou de achtergronden gaan verkennen van de manier hoe wij onszelf hier in deze realiteit ervaren, en hoe dit allemaal zou kunnen samenhangen met de zeer prominente onderwerpen ‘seksualiteit’ en ‘liefde’.


ik kom hier geen verhaal vertellen en ook geen uitgewerkte lezing geven. uitgangspunt voor wat er vandaag naar voren komt zijn jouw ervaringen, vragen en opmerkingen.
in vorm van een soort samenspraak wil ik dan ook mijn eigen inzichten hierin delen en een groter plaatje zichtbaar maken.


los van taboes en vastgelegde meningen gaan we de kern 
ontmantelen waar deze realiteit omheen draait. jouw waarnemingsvermogen staat hierin centraal en zal stukje bij beetje een toneel tevoorschijn halen waarin ook jouw eigen kosmische plek voor jou herkenbaar mag worden.

 

Over matthias:
“Wie ben ik – en wat is dit hier?”
Dat zijn de diepe vragen die als een grondtoon meelopen in alles wat ik tot op de dag van vandaag heb kunnen en mogen ervaren - in mezelf en om me heen. Deze ten diepst doorvoelde en onderzoekende vragen werken ontmantelend, als een laserbrander of een tweesnijdend zwaard. 

Zo heb ik inzicht gekregen in verschillende basisprincipes van deze realiteit, die ik in mezelf vermengd en verstrengeld ervaar.
Uitgaand van mijn eigen ervaring leiden me deze vragen steeds dieper naar de kern van waar alles om draait. En al op weg daar naartoe begint de scheiding van al het verstrengelde, en toont zich aan mij een toneel waarin ik wezenlijk - en met kracht begaafd - tevoorschijn kom.

Graag wil ik je laten meekijken naar mijn inzichten zodat je jezelf kunt aansporen tot je eigen onderzoek - op weg naar je eigen kern.

 

Praktisch
Datum: zondag 5 februari

Tijd: 11.00 - 17.00 (deur open half uur van tevoren, na 17.00 uur tijd om na te voelen en uit te wisselen, er is maaltijdsoep)

Investering:
lezingen  |  34 euro (inschrijven via aanmeldknop bovenaan deze pagina)
kwantum-observatie sessie door een groep (± 20 minuten)  |  23 euro
kwantum-observatie sessie één-op-één (± 20 minuten  |  23 euro (inschrijven op de dag zelf, intekenlijst in de Ontvangstruimte bij de trap)
Multi Wave Oscillator (20 minuten) |  23 euro (inschrijven op de dag zelf, intekenlijst in de Ontvangstruimte bij de trap)

 

Is de financiële uitwisseling voor jou een uitdaging, neem dan even contact op. Het is fijn als iedereen die in zichzelf kan voelen deze dag aanwezig te moeten zijn dat ook kan doen. Samen vinden we een uitwisseling waar we ons beiden goed bij voelen.

 

Bijzonderheden
Bij de entree ontvang je het complete programma waarop ook de zaalindeling.

Je kunt van tevoren niet reserveren voor een lezing. Kom op tijd, zodra het aantal stoelen in de zaal zijn gevuld is de lezing volgeboekt.

Het inschrijfformulier voor de één-op-één kwantum observatie sessies en de Multi Wave Oscillator vind je in de Ontvangstruimte bij de trap.

In de Tuinkamer vind je tegen een kleine vergoeding huis- en 💛-gemaakte soep, hartige taart en (verantwoord) zoete versnaperingen.

Neem voldoende contant geld mee, er is geen pin-automaat aanwezig.

 

De teksten op deze pagina zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Johanna Be Quantum.

 

Voel je dat je er bij wilt zijn en jezelf wilt inbrengen dan ben je meer dan welkom.
Jouw komst doet er toe!
Pas als jij er bent kan deze dag doorgang vinden ;-

  • Wakker bewust zijn
    Organisator van Leef jouw KRACHT!dag
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org