Krachtwezens in QuantumBewustzijn

26feb
Krachtwezens in QuantumBewustzijn 26 FebruariFeb 2023 13:30 - 17:00

BijeenkomstWakker bekrachtigtWorkshop

Vinsent Geesink  |  26 februari |  13.30- 17.00 uur  |  €25,-

 

Hoe werkt het
Krachtwezens in QuantumBewustzijn: we laten denkvelden wegvallen en activeren de kracht van creator of origin in ons zelf. We spreken de oorspronkelijke kracht aan en zetten beweging in waar beweging moet komen.

Ben je erbij zondag 26 februari om je te verdiepen in QuantumBewustzijn en het gelijk toe te passen?

 

??
Wie ben jij, wat doe je hier op aarde en waarom voel je dat er iets niet klopt? Misschien zeggen je gedachtes, ik ben gelukkig met m’n leven, maar heb je weleens de tijd genomen om echt te voelen en te beseffen wat er in je omgaat?

De mens identificeert zich automatisch met het lichaam en gedachtes en daaruit voorkomend deze realiteit. Maar dat is niet wie jij bent!

Door op aarde in “ontwikkeling” te geloven ontsnap je niet uit voorgeprogrammeerde modellen en ervaringen en kom je niet tot de kern van wie je werkelijk bent. De wereld om je heen trekt je naar buiten, waardoor het fysieke Krachtwezen uit een andere werkelijkheid met enorme creatie en gevoelsvermogens, gedempt wordt en niet zichzelf hier volledig kan neerzetten.

Tussen je Krachtwezen en wie je hier bent zit een afstand, wat je niet direct doorhebt en waar je vaak niet zelf uitkomt. Samen leggen we deze puzzel. Activate the Force en kom in je Kracht!

 

Inzicht en samenwerken
Op een speelse interactieve wijze wordt besproken hoe we de touwtjes weer in eigen handen kunnen nemen. Vaak “denken” we dat we goed bezig zijn, totdat we erachter komen hoe ver we van onszelf zijn afgedwaald. Ieders bijdrage is zeer gewenst.

Ook mensen die bekend zijn met de oorspronkelijke kracht zijn van harte welkom, aangezien alles in ” lagen ” werkt en je tijdens de workshop zeker wordt uitgedaagd om dieper in jezelf te kijken en te voelen.

 

 

Praktisch

Datum: zondag 26 februari
Tijd: 13.30 - 17.00, deur open half uur van tevoren
Investering: 25 euro

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Vinsent Geesink
    Organisator van Krachtwezens in QuantumBewustzijn
    Na meer dan 15 jaar intensief trajecten doorlopen te hebben in bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling geef ik oorspronkelijke bewustzijnstraining.  Ik kom uit een andere kosmische werkelijkheid, zoals zo velen hier op aarde en daarvan ben ik me diep bewust. Met mijn kosmische kennis en ervaring werk ik mee om een grotere oorspronkelijke werkelijkheid terug te laten keren op aarde. Ik zie een aantal gewoontes en aannames anders en stel deze ter discussie zodat zaken opengebroken kunnen worden en er beweging komt. Hiermee stel ik me wellicht kwetsbaar op, maar hierdoor ben ik wel in staat buiten kaders te navigeren. Hierdoor kan er dieper gekeken worden en ontstaat de mogelijkheid tot de kern te gaan.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org