Wakker op Zondag: Leid ik mijn Leven of leidt het Leven mij?

Wanneer:
14 oktober 2018 @ 13:30 – 15:30
2018-10-14T13:30:00+02:00
2018-10-14T15:30:00+02:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496

Leid ik mijn Leven of leidt het Leven mij?
door Louise Muste, Praktijk voor Levenskunst, coach (alleen of per paar) en levenslessen.

Met deze vragen gaan we op onderzoek uit, met elkaar (in kleine groepjes) en vooral in ons Zelf. Daarbij maken we eerst op een speelse manier verbinding met ons innerlijk weten  en helder voelend vermogen. Zonder verwachtingen en als een puur, ontdekkend kind, dat zijn eerste stapjes met vallen en opstaan zet, gaan we op weg.

‘Leid ik mijn leven?’
Deze vraag laten we door ons heen stromen en we geven uiting aan ons gevoel, ons  denken en onze ervaringen. Hoe hebben we ons leven geleid en hebben we de juiste keuzes gemaakt? Betekent dat, dat we alles voor elkaar hebben gekregen, zoals we het wilden? Zijn we gelukkig? Hebben wij het voor het zeggen in het leven?

Daarna bekijken we de volgende vraag:
‘Leidt het leven mij?’

Wat had het leven voor mij in petto? Hoe zou het zijn, als het leven mij  leeft en de weg weet, die voor mij is weggelegd? Hoe voelt het om het leven te vertrouwen en mee te gaan in de stroom? Hoe voelt het als ik mijn controle meer laat gaan en word ik daar niet angstig van?

Al onze ontdekkingen zijn zaadjes, waaruit intuïtie en wijsheid ontspringen. We besproeien ze met zachte, liefdevolle aandacht vanuit ons hart. Zo komt er ruimte in ons en om ons heen en kunnen we helder ervaren  en voelen of er meer Licht is gaan schijnen op deze vragen.