Leven vanuit hartfrequentie

8jan
Leven vanuit hartfrequentie 08 JanuariJan 2022 14:00 - 16:30

LezingWakker bekrachtigt

Jarka Doeswijk  |  8 januari  |  14.00 - 16.30 uur  |  in de zaal 17,50 euro | online/replay 14 euro

Crisis
Een crisis leent zich perfect voor een bezinning op jezelf en het leven. Het roer moet om is een gevleugelde uitspraak, maar hoe pak je dat aan? En vooral, wat houdt dat in? In deze lezing neem ik je mee in mijn zelf bekrachtigende verhaal.

Waar naartoe?
Na een jaar van ziekte en herstel ging de bezem door mijn leven en dat leidde tot grondige veranderingen die ingrijpend waren. Een scheiding, het langzaam maar zeker opgeven van financiële zekerheid ten behoeve van meer lucht en ruimte voelen vanbinnen. Het was een bezield proces van voorrang geven aan het hart boven het verstand. Je losmaken van al je opgebouwde zekerheden gaat niet zonder slag of stoot. Je omgeving vindt er wat van, je gaat afwijken van de norm en je hoofd vindt er ook wat van. Hoe blijf je ondermijnende gedachten de baas? Hoe weet je dat je de juiste beslissingen neemt? Hoe schakel je over op een andere manier van leven dan door de bank genomen van je verwacht wordt? Welke rol spelen je emoties in dit verhaal? En bovenal, hoe blijf je in verbinding met je hartfrequentie als alles tegen lijkt te gaan werken?

Waar je het voor doet
Want de bezem door je leven halen, wat een flinke uitdaging is en een beroep doet op lef en doorzettingsvermogen is een ding. De stappen zetten daarna op weg naar het leiden van een krachtig leven met het hart rechtop overeind, is een tweede. Maar een ding kan ik je alvast verklappen; het is zo ontzettend de moeite waard.

Datum:

Zaterdag 8 januari

Tijd:
14.00 - 16.30 uur

Investering:
in de zaal 17,50 euro
online/replay 14 euro

  • Jarka Doeswijk
    Organisator van Leven vanuit hartfrequentie
    Al op jonge leeftijd wist ik dat ik niet geboren was voor een leven zoals dat hier bedoeld schijnt te zijn. Opgroeien, school, studie, werk, huisje boompje beestje, pensioen, dood. Dit kan het niet zijn, voelde ik heel diep vanbinnen. Een zoektocht begon naar het herinneren van wie ik werkelijk ben en waarom ik hier ben gekomen. Inmiddels ben ik 44 jaar en de zoektocht heeft me veel gebracht. Ik ben danseres, actrice, schrijfster en bovenal een verhalenvertelster. Met aandacht voor detail en een grote betrokkenheid bij het leven neem ik je mee naar mijn wereld waar je vast en zeker veel in gaat herkennen van jezelf.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org