Leven vanuit The Force

26sep
Leven vanuit The Force 26 SeptemberSep 2021 13:30 - 16:30

Workshop

Vinsent Geesink  |  26 september  |  13.30 - 16.30  |  25 euro

De lezingserie the Force bestaat uit 3 delen:
deel1: Unlock the Force
deel2: Communiceren met The Force
deel 3: Leven vanuit The Force
deel 4: info volgt spoedig
De lezingen zijn gekoppeld aan elkaar, maar het is ook mogelijk hier afzonderlijk aan deel te nemen.

Als mens ben je een Krachtwezen, maar door alle afleidingen om ons heen, is het gemakkelijk om dat te vergeten.

In deel 1: Unlock the Force, wordt samen diep gefocust om vanuit je zelf de Kracht meer te openen. Zodat je kosmisch wezen zich meer verbindt met wie je hier bent op aarde en meer vreugde, diepte en Kracht ervaart.

In deel 2: Communiceren met the Force, wordt samen gefocust om vanuit je zelf te communiceren met the Force. Hoe meer je aanstaat als Krachtwezen (zie deel 1: unlock the Force), hoe krachtiger de communicatie met the Force, wat resulteert in meer beweging en openingen in je leven.

In deel 3: Als mens ben je een Krachtwezen, maar door alle afleidingen om ons heen, is het gemakkelijk om dat te vergeten. In deze samenkomst interactieve lezing wordt samen diep gefocust hoe je je Krachtwezen zoveel mogelijk aanzet en hoe je de kracht in jezelf kan behouden met alle uitdagingen dier er zijn in het leven.

Over Vinsent
Mijn naam is Vinsent Geesink. Ik heb heel sterk mijn gevoelsherinneringen nog van wie ik wezenlijk ben. In de lezingen en trainingen worden krachtige frequenties in woorden en gevoel uitgezonden en worden zaken op een prikkelende speelse manier, benoemd en bekeken. Stap voor stap ontstaat er meer diepgang. Ik ben sterk om zaken fors open te breken, om daarna met zachtheid verbonden te zijn. Zo creëer ik beweging.

Ik heb meer dan 10 jaar intensief verschillende opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling naast mijn werk in verschillende technische bedrijven. Het heeft mij van jongs af aan erg geïnteresseerd wie de mens eigenlijk is en wat zijn rol is op deze aarde. In 2013 kreeg ik de gelegenheid om een door mij ontwikkelde training “Anders Denken” te geven in het bedrijfsleven. Daar ervoer ik voor het eerst mijn kracht om via training mensen te inspireren en meer van mijn oorspronkelijk wezen naar buiten te laten komen.

Als inspirator en trainer ben ik breed georiënteerd en gefocust diep te kijken.
Doordat ik bewust diverse ‘modellen’ op verschillende plekken heb meegemaakt, heb ik veel raakvlakken en aansluiting met verschillende mensen en zeker jongeren. Naast mijn eigen zelfonderzoek neem ik ook mijn ervaring mee vanuit het bedrijfsleven. In diverse managementrollen heb ik met veel verschillende mensen samengewerkt, vanuit mijn visie om mensen tot hun recht te laten komen en samen iets neer te zetten.

Vanuit overzicht houd ik ervan de zaak recht te trekken, te herpakken en op tafel te leggen wat mogelijk niet klopt. Hierdoor kan ieder meer in zijn kracht komen, om vervolgens je innerlijke gevoelens te verstevigen en je los te maken van gedachtepatronen, zodat je de keus hebt om te zijn wie je wezenlijk bent. De vorm hoe je dit doet en wat je doet of vertelt (dat kan van alles zijn), maakt niet uit, als je wezen er maar doorheen komt! Dit is voor iedereen anders want we zijn allemaal verschillend en uniek, maar ook samen en verbonden.

Het is een uitdaging om dieper in jezelf te kijken en hiermee in verbinding te gaan. Ik zie een aantal gewoontes en aannames anders en stel deze ter discussie. Hiermee stel ik me misschien kwetsbaar op, maar hierdoor ben ik in staat buiten kaders te navigeren en ontstaat de mogelijkheid tot de kern te gaan waar het werkelijk om draait.

Ik heet je van harte welkom bij een van mijn lezingen of trainingen!

Praktisch

Datum: 26 september
Tijd: 13.30 - 16.30u
Investering €25,- per workshop

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

 

  • Vinsent Geesink
    Organisator van Leven vanuit The Force
    Mijn naam is Vinsent Geesink. Ik heb heel sterk mijn gevoelsherinneringen nog van wie ik wezenlijk ben. In de lezingen en trainingen worden krachtige frequenties in woorden en gevoel uitgezonden en worden zaken op een prikkelende speelse manier, benoemd en bekeken. Stap voor stap ontstaat er meer diepgang. Ik ben sterk om zaken fors open te breken, om daarna met zachtheid verbonden te zijn. Zo creëer ik beweging.Ik heb meer dan 10 jaar intensief verschillende opleidingen en trainingen doorlopen op het gebied van persoonlijke en bewustzijnsontwikkeling naast mijn werk in verschillende technische bedrijven. Het heeft mij van jongs af aan erg geïnteresseerd wie de mens eigenlijk is en wat zijn rol is op deze aarde. In 2013 kreeg ik de gelegenheid om een door mij ontwikkelde training “Anders Denken” te geven in het bedrijfsleven. Daar ervoer ik voor het eerst mijn kracht om via training mensen te inspireren en meer van mijn oorspronkelijk wezen naar buiten te laten komen.Als inspirator en trainer ben ik breed georiënteerd en gefocust diep te kijken. Doordat ik bewust diverse ‘modellen’ op verschillende plekken heb meegemaakt, heb ik veel raakvlakken en aansluiting met verschillende mensen en zeker jongeren. Naast mijn eigen zelfonderzoek neem ik ook mijn ervaring mee vanuit het bedrijfsleven. In diverse managementrollen heb ik met veel verschillende mensen samengewerkt, vanuit mijn visie om mensen tot hun recht te laten komen en samen iets neer te zetten.Vanuit overzicht houd ik ervan de zaak recht te trekken, te herpakken en op tafel te leggen wat mogelijk niet klopt. Hierdoor kan ieder meer in zijn kracht komen, om vervolgens je innerlijke gevoelens te verstevigen en je los te maken van gedachtepatronen, zodat je de keus hebt om te zijn wie je wezenlijk bent. De vorm hoe je dit doet en wat je doet of vertelt (dat kan van alles zijn), maakt niet uit, als je wezen er maar doorheen komt! Dit is voor iedereen anders want we zijn allemaal verschillend en uniek, maar ook samen en verbonden.Het is een uitdaging om dieper in jezelf te kijken en hiermee in verbinding te gaan. Ik zie een aantal gewoontes en aannames anders en stel deze ter discussie. Hiermee stel ik me misschien kwetsbaar op, maar hierdoor ben ik in staat buiten kaders te navigeren en ontstaat de mogelijkheid tot de kern te gaan waar het werkelijk om draait.Ik heet je van harte welkom bij een van mijn lezingen of trainingen!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org