Op weg naar je Wezen-Rijkezelf: Mensbelevingsdag

2jul
Op weg naar je Wezen-Rijkezelf: Mensbelevingsdag 02 JuliJul 2021 10:00 - 16:30

Bijeenkomst

Anne Haanappel  |  2 juli  |  10.00 - 16.30u  |  65 euro

Wat houdt de dag in
Vanuit ons Wezen-Rijkezelf met elkaar een beleving aangaan.
Een dag waarin alles zich mag gaan ontvouwen waarin wij open zijn in ontvankelijkheid en ont-moet-en.
Zodat er vanuit ons Bronweten en -vermogen, dat diep in ons verborgen ligt, een beweging vrij komt die van ongekende kracht zal zijn! 

Op deze dag gaan wij in een open verbinding ons aanwezigheidsveld vergroten. Dit doen we onder andere door ruimte te ervaren voor het openen en stellen van vragen die zich op dat moment bij ons aandienen en door mij worden beantwoord.

Deze vragen kunnen afkomstig zijn vanuit een verlangen om de diepere verbinding naar het bronveld je Wezen-Rijkezelf beter te willen of dieper te kunnen gaan ervaren. Hierdoor kun je meer over jezelf gaan begrijpen en beter verbinding weet te leggen met wat en wie je in werkelijkheid bent! Verbinding die maakt dat jouw eigen ‘Wezens-rijke informatie’ makkelijker op gang komt of sterker beschikbaar wordt.

Samenkracht
Door vanuit samenkracht te delen in een open verbinding, afstemming en bekrachtiging verhogen wij onze frequenties en openen we onze creatievermogens nog meer. We merken dat onze collectieve verbinding samen velden in beweging zet.
Deze collectieve samenkracht verbinding gaan we (gezamenlijk of individueel) onder mijn begeleiding vanuit, Klanktaal (lichttaal), Tonen en Melodieën ondersteunen.

Bronveld
De Klanktaal (lichttaal), Tonen en Melodieën zijn afkomstig vanuit het vrije bronveld die diepere resonanties op gang zetten. Dit zorgt voor vrije frequenties waardoor er een krachtige verschuiving plaats zal vinden naar jouw diepere verbinding als Bronwezen, je ‘Wezen-Rijkezelf’! Zo laten we ook de aan “Matrix”- verbonden communicatie en onze beperkende denkvermogens zoveel mogelijk weg om de verschuiving die zal gaan plaatsvinden zo vormeloos of transparant mogelijk te ontvangen.

Ik hoop je voldoende nieuwsgierig te hebben gemaakt zodat je vanuit jouw bronwezen aanwezig wilt zijn.

Wil jij erbij zijn, geef je dan snel op via mail of een telefoontje op 0640643396 Anne.

Locatie: WakkerBewustzijn, Westerweg 14, 1815 DE Alkmaar.

Tijd is van 10:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur) tot 16:30 uur.

De kosten voor deze Mens-belevings-dag zijn

€ 65,00 (inclusief BTW). Neem zelf je lunch mee. Koffie en thee is aanwezig.

Neem voor de dag een kleedje, kussentje e.d. mee voor je eigen gemak. Wil je meer informatie of wil je een individuele ervaring? Neem dan even contact met mij op 

Kun jij er ditmaal niet bij zijn? En wil je op de hoogte gehouden worden voor als er nieuwe data bekend zijn? Geef dit dan even bij mij aan via een whatsapje of mailtje.

 

 

Over Anne
"Als ik mezelf vanuit dit moment in dit jaar (2020) zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie.

Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten.

Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens.

Met de heldere zichtvermogen en de mogelijkheid om via klanktaal/ lichttaal jou te ondersteunen en waarlijk te zien, kan ik informatie op gang zetten die jou bekrachtigen en de verbinding met jou eigen wezenrijke bronvermogen vergroten.

Ik kijk uit naar een wezenrijke ontmoeting met jou!

Warme glimlach Anne"

 

 

 

 

  • Anne Haanappel & Frank Bakker
    Organisator van Op weg naar je Wezen-Rijkezelf: Mensbelevingsdag
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org