Het ontladen van negatieve emoties ter verruiming van het bewustzijn

Wanneer:
7 maart 2020 @ 13:30 – 17:30
2020-03-07T13:30:00+01:00
2020-03-07T17:30:00+01:00
Kosten:
€40,- (inclusief thee/koffie/materialen)
Contact:
Erik Tanghe
+32/495/20.80.1

Het ontladen van negatieve emoties ter verruiming van het bewustzijn
Door: Erik Tanghe

LET OP: Deze workshop is volgeboekt. Je kunt je dus niet meer opgeven.

Wij zijn nog steeds geneigd de schuld van ziekte te zoeken in de aanwezigheid van microben en bacterieën in ons lichaam en erfelijke factoren. We vergeten echter dat die microben enkel een kans maken als ons lichaam al verstoord is en die verstoring kan enkel gebeuren door negatieve emoties die ons energieveld en dus ons lichaam verstoren op een plaats die symbolisch verbonden is met die emotie.

Wie gezond wil blijven, heeft er alle belang bij negatieve emoties uit het lichaam te verwijderen en dat is precies wat we gaan aanleren tijdens deze workshop. In het eerste deel leg ik kort uit hoe ziekte ontstaat wanneer negatieve emoties worden onderdrukt, niet gevoeld en blijven hangen in ons energieveld.
Bovendien is quantumfysisch gezien de werkelijkheid om ons heen een reflectie van wat er energetisch in ons leeft. Gebeurtenissen in onze realiteit kunnen zich enkel manifesteren als er emoties in ons energieveld zitten waarmee de gebeurtenis kan resoneren. Die realiteit kunnen we veranderen door negatieve emoties te verwijderen uit ons energieveld en dat is gelukkig erg eenvoudig.

Ik leg kort enkele basiswetten van de quantumfysica uit en dan gaan we met enkele pakkende voorbeelden (beeld, geluid, reuk en voelen) aan de slag om te oefenen in het ontladen van negatieve emoties. We begrijpen zo ook dat ziekte makkelijk omgekeerd kan worden wanneer de emotie die aan de oorsprong lag, verwijderd wordt.

Klik hier voor meer informatie over de lezingen en workshops van Erik Tanghe