Schrijf je eigen Levensscript – van Pechvogel naar Vrije-vogel

Wanneer:
15 december 2019 @ 11:00 – 17:00
2019-12-15T11:00:00+01:00
2019-12-15T17:00:00+01:00
Kosten:
€ 133,00 incl.
Contact:
Sonja Verberne
06 22741509

Schrijf je eigen levensscript – van Pechvogel naar Vrijevogel
Door Sonja Verberne

Je hebt een idee, een droom, een doel…. en wat de reden ook is, het glipt steeds weer bij je vandaan. Het leven blijft je uitdagen met ervaringen en situaties, waardoor de brug steeds weer opgeblazen wordt tussen de plek Waar je nu bent en Hoe je ten diepste zou willen leven.

Zelf heb ik ervaren dat ik steeds weer van iemand die net haar hoofd boven water kon houden, succesvol werd en vervolgens weer terugviel naar iemand die net haar hoofd boven water kon houden financieel en vervolgens weer succesvol werd. Heen en weer, alsof je in een achtbaan zit. Op een gegeven moment werd dit opvallend en ben ik erachter gekomen dat dit alles te maken had met mijn paradigma, met andere woorden, met onbewust opgeslagen overtuigingen waardoor ik zonder dat ik het wist op de automatische piloot oude patronen herhaalde. En als we altijd hetzelfde blijven doen, bewust of onbewust, blijven we dezelfde resultaten behalen.

STOP!!!

De kracht van Taal
Deze middag gaat over de kracht van taal. Anders gezegd, het gaat over het gebruik van een woordenschat van succes om het leven te creëren dat je graag wilt.

Taal is een kracht die ons kan vormen en veranderen in wie wij zijn in ons gedrag en dus ook bepalend kunnen zijn voor de resultaten die we behalen in ons leven. Denk aan een uitslag die je kunt krijgen, of een aanmoediging, advies, belediging, klacht, enz.
Kijk bijvoorbeeld naar de invloed die het heeft als mensen gepest zijn geweest als kind. Vaak hebben zij jaren later in hun volwassen leven hier nog steeds last van en kunnen de pijn en vernedering nog steeds voelen. Het heeft emotioneel dan nog steeds invloed op hun welzijn.
Of kon jij als kind misschien niet zo makkelijk meekomen en kreeg je steeds te horen dat jij er niet aan hoefde te beginnen omdat het toch niet zou lukken?
Hoe voelt dat nu, op het moment dat je bijvoorbeeld iets nieuws wilt beginnen? Het waren maar woorden, en toch resoneert het nog steeds na en voel je de pijn. Onbewust word je energie gedraineerd. Het waren woorden die zo’n diepe indruk achter hebben gelaten.
Als dit negatief zo’n diepe werking heeft, kunnen we het ook positief inzetten met dezelfde diepe werking.

De strategieën die je deze dag krijgt aangereikt zijn eenvoudig.

-Je krijgt inzicht in hoe oude programmeringen werken in onze hersenen.
-Hoe dit van invloed is op je leven van alledag.
-Hoe je dit kunt veranderen.
-Welke rol taal hierin speelt.
-We zetten negatief om naar positief.
-Je schrijft je positieve levensscript.
-We oefenen op drie verschillende niveaus;
spiritueel, mentaal en fysiek.
-We maken een nieuw dag-ritueel zodat het geleerde kan zorgen voor een nieuwe gewoonte, dus een beter resultaat.

Wanneer je deze strategieën consistent en met toewijding toepast, zal je transformeren van ‘Pechvogel naar Vrijevogel.’

En nu sta jij op het punt te worden blootgesteld aan de krachtigste tool die ik daarvoor ontdekt en gebruikt heb om zelf een Vrijevogel te worden.

Ik gebruik mijn levensscript elke dag en het is zo leuk om het eindelijk met jou te delen.
Je zult versteld staan ​​wat er kan gebeuren als je over je dromen begint te praten alsof ze mogelijk zijn.
Dit is geweldig en leuk. Meld je aan dan kunnen we beginnen!!!