Meditatieve Klankreis

Wanneer:
25 mei 2019 @ 20:00 – 21:30
2019-05-25T20:00:00+02:00
2019-05-25T21:30:00+02:00
Waar:
Witte Kerkje “De Terp”
Kerklaan 4
1829 CA Oudorp
Nederland
Kosten:
Voorverkoop €15,-, bij de entree €17,50
Contact:
Alida Holwerda
0653791496
Foto: Manfred Antranias zimmer via Pixabay

(Foto: Manfred Antranias zimmer via Pixabay)

 

SOULRESONANCE – MEDITATIEVE KLANKREIS
Door: Freek Kroon

VORM: LIG- & ZITCONCERT
LOCATIE: Witte Kerkje “De Terp”, Kerklaan 4 Oudorp

Dompel jezelf heerlijk onder in een ‘klankbad’ van gongs, Himalaya en kristallen klankschalen, chimes, shakers, templeblocks, koshi’s, handpan, vibrafoon enzovoorts. Freek Kroon neemt je mee op een meditatieve klankreis. Dit magische spel van klank en stilte laat je wegdromen, brengt rust en ruimte in je hoofd, geeft je nieuwe energie en inspiratie.

De ‘goddelijke krachten’ van klankschalen en gongs werden al meer dan 5000 jaar geleden ontdekt in de Noord-Indiase en Chinese beschavingen. Met zoveel water in ons lichaam is het logisch dat klank tot de kleinste cel kan doordringen. Het brengt je weer in contact met de Bron, met jouw unieke frequentie. Een veilig gevoel van oer-vertrouwen, oer-wijsheid. Het eens zijn, één met het Hier en Nu.

De intieme sfeer en mooie akoestiek van het Witte Kerkje maken deze ervaring compleet.

Gun jezelf deze “mini-vakantie” en ga mee op deze klankreis.
Zet je hoofd maar even uit…
sluit je ogen…
luister…
voel…
We zijn vertrokken!

Freek Kroon is slagwerker en drumdocent sinds 1995. Hij studeerde aan de conservatoria van Alkmaar en Den Haag en speelde al vanaf zijn 12e jaar in vele bands en theaterproducties; van pop tot klassiek tot jazz, van Zappa tot The Lion King, in binnen- en buitenland. Daarnaast maakt hij al 10 jaar illustraties voor kranten en andere grafische uitingen. Opleidingen analytische tekentherapie, Mindfulness, kleurtherapie en Peter Hess klankschaaltherapie brengen muziek, beeld en coaching nu op een nieuwe manier bij elkaar.  Naast het geven van klankschaalmassage bespeelt Freek klankschalen en percussie bij yogalessen van Yogaworkz, Glow en Touch of the Sea en dansworkshops.

“Alles is trilling. Jij & ik, de Aarde, het Universum – alles is vanuit klank ontstaan. In essentie is alles één en met elkaar verbonden. Alhoewel wij soms overspoeld worden door ‘wanklanken’, kan klank ook ontspanning en heling brengen. Het overstijgt ieder woord. Het is heel mooi en dankbaar om dit anderen te laten ervaren.”

Meer informatie:
www.soulresonance.nl
www.freekkroon.nl