Sound Healing met Kristallen Klankschalen

18jun
Sound Healing met Kristallen Klankschalen 18 JuniJun 2021 19:30

MeditatieMuziek

 

Deze avond wordt verschoven naar een moment in het najaar. Wil je op de hoogte blijven van deze datum, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Marian Cornelisse  |  18 juni  |  19.30 - 21.30u  |  22,50 euro

Mijn ervaring
De kristallen klankschalen hebben mij in de greep. Toen ik met de 12 schalen ging spelen raakte ik gefascineerd wat er met mij en de luisteraar gebeurde. Het was voor een ieder verrassend en gevarieerd. Het voelde harmonisch en licht. Het geeft balans en is een opening naar een ander bewustzijn. Het bespelen van de schalen is een weg van ontdekkingen. Voor mij een oefening in ruimte geven aan mijn intuitie en volledig te “ZIJN”. Het geeft een nieuwe beweging, een nieuwe inspiratie. Elke keer ervaar ik iets anders, zo kunnen emoties in beweging komen, of ik word heel helder en wakker; diep, intens en verfijnd voel ik me aangeraakt worden. Na afloop ben ik soms stil en hoef ik niets te zeggen.

Muziek en de hersenen
De hersen wetenschapper Oliver Sacks schrijft in zijn boek Musicophilia dat muziek ons naar de hoogten of diepten van emoties kan brengen. Het kan ons herinneren aan een eerste date of overhalen iets te kopen. Het kan ons uit een neerslachtigheid tillen zoals niets anders dat kan. Muziek neemt in onze hersenen meer in beslag dan taal.
We zijn zeer gevoelig voor geluid. We bestaan namelijk uit geluid. Alles op de wereld kan je zien als trilling en als geluid. Via muziek, klank en zang kunnen we andere bewustzijnswerelden bereiken.

De eigenschappen van kristallen
De flower of life is terug te vinden in de rangschikking van de moleculen van kristal en water. Ons lichaam is voor meer dan 80% water. De kristallen klankschalen brengen daarom zo diep, op een harmonische manier ons lichaam
in trilling. We keren naar balans en rust terug. En...... er is meer. Het universele licht wordt via een kristallen structuur in ons lichaam doorgegeven. De klanken van de kristallen klankschalen activeren de kristallen structuur in ons lichaam. Dit activeren heeft helende kwaliteiten.

De klank
De schalen maken zuivere tonen en harmonische boventonen. Dit rondzingen is goed te horen. Via onze huid en botten komen de trillingen het lichaam binnen en dringen diep door. Elke cel kan de trilling ontvangen en doorgeven. Dit trillingsveld sluit naadloos aan op de basistonen van de chakra’s en organen. Er vindt een bewuste of onbewuste transformatie plaats. Zo kunnen we resetten, oude patronen loslaten en meer zijn wie we in wezen zijn.

Praktisch

Datum: 18 juni
Tijd: 19.30 - 21.30u, deur open half uur van tevoren
Investering €22,50

(Lukt het aanmelden niet? Mail naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

 

  • Marian Cornelisse
    Organisator van Sound Healing met Kristallen Klankschalen
    Marian Cornelisse is erkend therapeut bij Praktijk Munera. Haar doel is altijd het verhogen van Levenskracht, Geluk en Perspectief. Hiervoor neemt zij als uitgangspunt het lichaam en de geest tot rust te brengen op een liefdevolle en persoonlijke manier."Wat er in de binnenwereld van de mensen om me heen leeft, heeft me altijd gefascineerd. Als kind beleefde ik al de gevoelswaarde van de verhalen van de volwassenen. Dankzij mijn twee kinderen heb ik ervaren wat liefde is. Dit was het begin van een omwenteling dat resulteerde in een basishouding om alles vanuit mijn hart te gaan ontmoeten. Elke dag geeft me groeimogelijkheden om liefdevol, met respect en zonder oordeel te leven."
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org