Spelen met Hoog Sensitiviteit

Wanneer:
27 oktober 2019 @ 10:00 – 17:00
2019-10-27T10:00:00+01:00
2019-10-27T17:00:00+01:00
Kosten:
€75,- inclusief lunch
Contact:
Marjolein de Vries
06-42806613

Workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’
Door: Marjolein de Vries en Katja Vonk

Wil jij je innerlijke kracht versterken? Ben jij Hoog Sensitief (HSP)? Dan is de workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’ zeker iets voor jou.

⭐️ Hoog Sensitiviteit

Hoog Sensitieve Personen (HSP) beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen zoals sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelige zenuwstelsel overweldigend zijn. Als hooggevoelig persoon denk je dan al snel dat je zwak en machteloos bent.

De waarheid is echter dat je beschikt over grote mogelijkheden. Je hebt namelijk sterke intuïtieve vermogens. Je bent creatief en veelzijdig. Daarbij heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Met deze gaven heb je de wereld veel te bieden. Om deze in te kunnen zetten is het goed je hier van bewust te worden. Hoe zou het voor je zijn om oude denkpatronen te veranderen. Hoe kun je deze transformatie doormaken? Van onopvallende rups tot kleurrijke vlinder!

Word wakker uit de de overtuiging dat je zwak bent! Geloof niet langer dat je een probleem hebt of bent. Hoe kun je wakker worden? Hoe kun je accepteren wie je bent? Hoe zou het voor je zijn om je hooggevoelige talenten lief te hebben en te waarderen?

⭐️Workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’
In de workshop leer je op een speelse wijze een stevige energetische basis voor jezelf te vormen. Hierdoor raak je minder snel uit balans. Emoties en energieën van mensen hebben minder effect. Je kunt beter omgaan met drukke en stressvolle situaties. Dit alles in een veilige omgeving. En misschien wel het allerfijnst een ontmoeting met gelijkgestemden.

Na de workshop beschik je over meer kennis en wijsheid. Daarbij beschik je over krachtige tools wat je dagelijks kunt toepassen om in balans te blijven (gronden, zuiveren, beschermen, grenzen aangeven en het verbreken van energetische koorden).

⭐️Informatie
Wanneer: zondag 27 oktober 2019
Tijd: 10:00 tot 17:00 uur, Inloop 9.45 uur
Kosten: €75,00 inclusief lunch

Aanmelden via info@praktijkmarjoleindevries.nl of 06-42806613

⭐️ Over ons
Marjolein de Vries (zelf HSP) werkt in haar eigen praktijk als energetisch en EMDR therapeut, medium en HSP coach. Haar natuurlijke talent is iemands ziel te lezen en mensen op een liefdevolle manier te begeleiden naar hun authentieke kern.

Katja Vonk (zelf HSP) assisteert Marjolein op deze dag. Zij werkt in Friesland in haar eigen praktijk als energetisch en holistisch EMDR therapeut, waarbij reading geïmplementeerd is in de therapie. Zij werkt zowel met volwassenen als met (HSP) kinderen. Het (her)ontdekken van iemands eigen kracht en helend vermogen vormt daarbij het uitgangspunt.

Met hartelijke groet,

Katja Vonk en Marjolein de Vries

www.devonkeling.nl

www.praktijkmarjoleindevries.nl