Spirituele Proeverij UITVERKOCHT

Wanneer:
20 januari 2019 @ 14:00 – 17:00
2019-01-20T14:00:00+01:00
2019-01-20T17:00:00+01:00
Waar:
Alle zalen
Kosten:
€ 20,-
Contact:
Alida Holwerda/Praktijk De Helende Reis
06 53791496

Spirituele proeverij

Er zijn 12 kundige spiritueel werkers die deze middag verzorgen en je ontvangt 2 privé-consulten van 20 minuten. Op deze Proeverij hoef je niet “rond-te-lopen” om te kiezen bij wie je wilt. Je hebt een vaste afspraak en je weet zeker dat je aan de beurt komt.

Dit zijn de spelregels:

* Deze Spirituele Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht.

* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten.

* Wanneer je je aanmeldt, per mail, geef je één voorkeursconsult aan. We houden zoveel mogelijk rekening met je keuze, hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat we je blij kunnen maken met je eerste keuze.

* Het tweede consult wordt een verrassing, we delen je in op gevoel.

We houden de Proeverij klein en intiem zodat je je in alle rust kunt laten meenemen in de flow die we in Wakker zo belangrijk vinden; aandacht, veiligheid en kwaliteit.

Tussen je consulten door kun je ervaringen uitwisselen, thee drinken en een mooie spirituele kaart trekken.

Investering: €20,-
Aanvang: 14.00 uur (ontvangst v.a. 13.30 uur)
Locatie: Wakker, Westerweg 14, Alkmaar

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


ONZE SPIRITUEEL WERKERS STELLEN ZICH AAN JE VOOR:

Freek Kroon | Klankschaalmassage

Bij klankschaalmassageworden klankschalen op en om het lichaam geplaatst en aangeslagen. Dit wordt tot in de kleinste cel ‘bijgestemd’, waardoor energieblokkades kunnen worden opgeheven en een zelfhelend proces op gang komt. Je kunt een heerlijk diepe ontspanning ervaren! De Klank verbindt jou met je Bron: jouw unieke frequentie. Zij staat los staat van tijd, ruimte, meningen of gemoedstoestand; herinnert aan geborgenheid en oervertrouwen; ordent en inspireert. Een waardevol hulpmiddel bij stress, spier- & gewrichtspijn, slaapproblemen, enzovoort.

Margreet Balder | Stoelmassage

Stoelmassage geef ik op een speciale ergonomische stoel. Je ontvangt een massage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Ik gebruik verschillende technieken, waaronder een milde maar dynamische drukpuntmassage, met als doel het verminderen of wegnemen van pijnen en stressklachten. Daarnaast het kneden van de spieren, en een combinatie van  massage en focus op ademhaling. Een diepe ontspanning als resultaat. Massage maakt je bewuster van je houding en mate van spanning. Onbewuste signalen die het lichaam uitzendt worden bewust en daardoor tijdig gesignaleerd.

 

Erik Tanghe | Energetische reading (VOLGEBOEKT)

Elke ziekte begint bij een verstoring van het menselijke energieveld door negatieve emoties. Dat energieveld of aura is dus erg belangrijk. Ik maak een tekening van jouw energieveld en ik vertel je waar je probleemzones zitten en wat je het best doet om terug energetisch in evenwicht te komen. Het geeft je een mooie kijk op hoe je er voorstaat op het vlak van energie en gezondheid.

 

Vincent Nijman | Familieopstellingen

Ik ben Systemisch en NLP coach en werkt o.a. ook met lichaamsgericht/trauma werk. Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we maken. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In een korte sessie krijg je inzicht in je vraag en zetten we een beweging in naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

Laura van Dam | Human Design

Op basis van jouw persoonlijke Human Design diagram dat wordt berekend aan de hand van je geboortegegevens, kan ik aflezen hoe jouw energetische blauwdruk is samengesteld. Een analyse van je diagram kan je veel leren over je persoonlijkheid, hoe je op de voor jou meest natuurlijke en efficiënte manier communiceert met de buitenwereld, op welke manier jouw intuïtie zich uit en hoe je dit kunt gebruiken om de voor jou correcte beslissingen te maken, wat je kwaliteiten en talenten zijn en in welke aspecten je gevoelig bent voor de energie van je omgeving en je af kunt dwalen van wie je werkelijk bent. Tijdens de spirituele proeverij zal ik je in het kort vertellen over je aura-type en de belangrijkste aspecten van je design.

 

Frank van Hemert | Tarot en Numerologie

Tijdens de spirituele proeverij vertel ik je in het kort wat jouw numerologische bestemming in dit leven is. Door een numerologische berekening met de cijfers van je geboortedatum kan je uitrekenen welke kaart jouw bestemmingskaart in de Tarot is. Deze kaart laat zien hoe jij jouw weg in dit leven gaat. Mijn eigen persoonlijke kaart is de Magiër (via de Zon en het Rad van Fortuin) en ik herken veel van de kenmerken van deze kaarten in mijn persoonlijke leven. De universele kennisbron is mijn inspiratie tot wijsheid en intuïtieve adviezen. Graag vertel ik jou wat de diepere betekenis van jouw geboortedatum is. Als je een korte tarot-reading wilt dan kan dat uiteraard ook.

 

Sara Eenhoorn | Shiatsu massage (op de kleding)

Tijdens het reizen ben ik voor het eerst in contact gekomen met oosterse geneeskunde. Ik was geraakt door de helende kracht van de natuur, de wijsheid en het zelf genezend vermogen van de mens. Wanneer er ruimte mag zijn voor het proces naar binnen, neem je je lichaam anders waar en ontdek je waar je écht behoefte aan hebt. Iedere behandeling zie ik als een reis: gaandeweg kom je dingen tegen uit het verleden, maak je er kennis mee en laat je weer los. Mijn doel is om jou verlichting te bieden middels druk op knooppunten in je lichaam, zodat je met hernieuwde energie weer naar buiten stapt.”
Kom proeven & kennismaken met shiatsu en met mij. Helende groet, Sara Eenhoorn

 

Marloes Wubbels | Iriscopie (VOLGEBOEKT)

Bij deze proeverij zal ik me richten op je aanleg. Sluit je gedrag aan bij je persoonlijkheid en aanleg, of heb je je aangepast aan je omgeving, ten koste van jezelf. Welke patronen dienen jou niet meer, maar zitten je juist in de weg? Dit soort zaken kunnen naar boven komen. Durf je in de spiegel van je ziel te kijken?
Als iriscopist ben ik geschoold volgens de leer van Dorothee Hall. Haar leer slaat een brug tussen pathologie en persoonlijkheid: Een holistische visie op gezondheid. In de natuurgeneeskundige praktijk gebruik ik irisdianose om een verband te vinden tussen je klachten en je psychische, emotionele en geestelijke gesteldheid.

Erna Scheltus | Hoofdmassage

Voor deze Spirituele Proeverij wil ik je graag uitnodigen om eens de hoofdmassage te ervaren, Ervaar de rust die het brengt in je hoofd.  Dit is een onderdeel van de gehele massage die gericht is op de meridianen,  en een aanzet geeft om weer te gaan stromen en disbalans in het lichaam op te heffen. Ik maak gebruik van etherische oliën tijdens de massage.

 

Rymke Boonstra | Soulreading met bloesems

Ik werk met bloesemremedies uit het krachtige Amazone Regenwoud. De bloemen zitten op het hoogste frequentie niveau hier op aarde. Ze kunnen je begeleiden in diepgaande ontwikkelingsprocessen en je herinneren aan je  gaves en zelfgenezende vermogen.

Je gaat zelf een bloesem uitzoeken en aan de hand hiervan geef ik een soulreading. Dit om je bewustzijn te activeren en te integreren. De bloesems zijn ontwikkeld door Grootmoeder Maria Alice,een krachtig medium die haar inzet op alle niveaus voor evenwicht en gezondheid voor deze planeet en al haar kinderen. Je kunt na het consult kiezen om de bloesemremedie aan te schaffen tegen een kostprijs van 5 euro, maar dit is geen verplichting.

 

Sonja Verberne | EFT

Ben jij ouder van een kind, klein of groot?
Vraagt het soms meer van je dan je ontspannen kunt geven? Heb je soms de wens dat je de wereld wel even stil wilt zetten zodat je even tijd voor jezelf hebt? Of voel jij je op een andere manier overvraagd, in je werk, je relatie, je studie …….?
Maak dan kennis met EFT en ervaar hoe snel het je overvraagd voelen om kan slaan in rustig aanwezig zijn in het moment. Dan is er weer ruimte voor vreugde!

 

Wilfried Tanghe | Bodywork

Tijdens een behandeling gaat Wilfried holistisch te werk en tracht hij de lichaamseigen vitale energie meer in harmonie te brengen en blokkades te ontspannen. Hiervoor zijn meerdere behandelingsvormen mogelijk. Wilfried’s lichaamswerk bestaat uit een combinatie van shiatsu, structurele manipulaties, cranio-sacraal, facia, central channel, taping, correctieoefeningen. Als bodyworker heeft Wilfried een praktijk in centrum Wakker, Alkmaar en in Antwerpen, België.

 

Beatrix Boogaard | Energetische healing

Mijn werktuig is Weten vanuit het Hart. Ik houd je een spiegel van Liefde voor. In afstemming op jouw Hogere Zelf richten we ons op wat in jou bevrijdende aandacht nodig heeft, zodat je het leven ruimer kunt gaan ervaren.
Er is er maar één om wie jouw leven draait en dat ben jij! Dat vier ik graag samen met jou.