Spirituele Proeverij

Wanneer:
16 februari 2020 @ 13:30 – 17:00
2020-02-16T13:30:00+01:00
2020-02-16T17:00:00+01:00
Waar:
Alle zalen
Kosten:
€ 20,-
Contact:
Alida Holwerda/Praktijk De Helende Reis
06 53791496

Spirituele Proeverij

Er zijn 9 kundige consultgevers die deze middag verzorgen en je ontvangt 2 privé-consulten van 20 minuten. Op deze Proeverij hoef je niet “rond-te-lopen” om te kiezen bij wie je wilt. Je hebt een vaste afspraak en je weet zeker dat je aan de beurt komt.

We houden de Proeverij klein en intiem zodat jij je in alle rust kunt laten meenemen in de flow die we in Wakker belangrijk vinden; aandacht, veiligheid en kwaliteit. 

Dit zijn de spelregels:

* Deze Spirituele Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht.

* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten.

* Wanneer je je aanmeldt, per mail, geef je één voorkeursconsult aan. We houden zoveel mogelijk rekening met je keuze, hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat we je blij kunnen maken met je eerste keuze.

* Het tweede consult wordt een verrassing, we delen je in op gevoel.

Tussen je consulten door kun je ervaringen uitwisselen en thee drinken, er zijn ook zoete en hartige versnaperingen verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding.

Investering: €20,-
Aanvang: 13.30 uur (ontvangst v.a. 13.00 uur)
Locatie: Wakker, Westerweg 14, Alkmaar

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN


ONZE SPIRITUEEL WERKERS STELLEN ZICH AAN JE VOOR:

 

Margreet Balder | Stoelmassage

Stoelmassage geef ik op een speciale ergonomische stoel. Je ontvangt een massage van hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Ik gebruik verschillende technieken, waaronder een milde maar dynamische drukpuntmassage, met als doel het verminderen of wegnemen van pijnen en stressklachten. Daarnaast het kneden van de spieren, en een combinatie van  massage en focus op ademhaling. Een diepe ontspanning als resultaat. Massage maakt je bewuster van je houding en mate van spanning. Onbewuste signalen die het lichaam uitzendt worden bewust en daardoor tijdig gesignaleerd.


Joost van den Berg | Quantum personal methode

Op de proeverij in Wakker kun je op een speelse en leuke manier kennismaken met de methode van deze tijd. Je ervaart hoe het is om snel en eenvoudig je lichaam in balans te brengen en je maakt kennis met tijdreizen. Om zo het zelfhelend vermogen, je ware ik aan het werk te zetten en te activeren en jouw thema’s en issues op te lossen.

We maken hierbij de vergelijking met de computer. Gaandeweg je leven komen er steeds meer bestanden, bits en programma’s op je harde schijf. En wat gebeurt er als een computer te vol is? Juist, hij wordt trager of loopt zelfs vast. We kunnen met ons bewustzijn eenvoudig deze bestanden die niet op jouw harde schijf horen verwijderen en we downloaden die informatie en programma’s die je nodig hebt.


Sara Eenhoorn | Shiatsu massage (op de kleding)

Tijdens het reizen ben ik voor het eerst in contact gekomen met oosterse geneeskunde. Ik was geraakt door de helende kracht van de natuur, de wijsheid en het zelf genezend vermogen van de mens. Wanneer er ruimte mag zijn voor het proces naar binnen, neem je je lichaam anders waar en ontdek je waar je écht behoefte aan hebt. Iedere behandeling zie ik als een reis: gaandeweg kom je dingen tegen uit het verleden, maak je er kennis mee en laat je weer los. Mijn doel is om jou verlichting te bieden middels druk op knooppunten in je lichaam, zodat je met hernieuwde energie weer naar buiten stapt.”

Kom proeven & kennismaken met shiatsu en met mij. Helende groet, Sara Eenhoorn


Frank van Hemert | Tarot en Numerologie

De universele kennisbron is mijn inspiratie tot wijsheid en intuïtieve adviezen. Tijdens de spirituele proeverij vertel ik je in het kort wat jouw numerologische bestemming in dit leven is. Door een numerologische berekening met de cijfers van je geboortedatum kun je uitrekenen welke kaart jouw bestemmingskaart in de Tarot is. Deze kaart laat zien hoe jij jouw weg in dit leven gaat. Mijn eigen persoonlijke kaart is de Magiër (via de Zon en het Rad van Fortuin) en ik herken veel van de kenmerken van deze kaarten in mijn persoonlijke leven. Graag vertel ik jou wat de diepere betekenis van jouw geboortedatum is. Als je een korte tarot-reading wilt dan kan dat uiteraard ook.


Conny Lute | Wat vertellen je handen je?

De vorm van je hand, de stand van je vingers, de lijnen hebben allemaal een betekenis. Maar ook de kleur / warmte van je hand vertellen veel. Als ik je hand lees/ analyseer/ zie ik als het ware een handleiding en zie bepaalde punten in je leven die op het moment aandacht vragen. Door die te benoemen is het een emotionele/ mentale aanraking die plaatsvind, waardoor je verder kan in je proces. Stel jezelf open en kom dichter bij de persoon die jij werkelijk bent.


Joke Overweel | Energetische reading  VOLGEBOEKT

Op de proeverij kun je bij mij terecht voor een korte reading. Tijdens een reading mag je ontspannen gaan zitten. Ik stem me af op jouw energie en maak  contact met jouw wezen. Vervolgens geef ik zonder oordeel door wat ik zie en lees in jouw energie, wat het jou te vertellen heeft.
Een reading geeft inzicht waar je op dit moment staat in je leven. Het kan helder maken waarom je dingen doet zoals je ze doet. Wat je belemmert om het anders te doen, en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. 
Je kan voor of tijdens de reading aangeven wat jouw vraag is, waar jij graag meer helderheid over wilt hebben.


Marjan Rouschop | Van je denken – naar je voelen – naar jouw inzicht

Een ander kan jou niet vertellen wat jij moet doen.
De antwoorden die je zoekt zijn alleen in jezelf te vinden.

Tijdens deze spirituele proeverij neem ik je mee in het contact maken met je lichaam, je emoties en gevoelens.  Je worstelt met iets, je denken maakt overuren en je krijgt er maar geen vat op. Ik begeleid je in het contact maken met je lichaam, de onderliggende emoties en gevoelens met dat wat je zo bezig houdt. Door bewust je lichaam te voelen en de bijbehorende gevoelens en emoties te ervaren en te accepteren in plaats van er tegen te vechten, krijg je inzicht in de achtergrond van jouw situatie. Je gaat van je hoofd weer naar de wijsheid van je lichaam, naar de wijsheid van je hart.  Dan kun de keuzes maken die echt bij jou passen.


Sonja Verberne | EFT – Emotional Freedom Techniques

Eenvoudig en revolutionair tegelijk!
Toen ik voor de eerste keer in aanraking kwam met deze eenvoudige techniek, was ik meteen onder de indruk. Het werkt namelijk verbazingwekkend goed. Bovendien is het ook revolutionair omdat het direct ingrijpt op de negatieve emotionele lading van gebeurtenissen en op de stressoorzaken van lichamelijke klachten. Hierdoor kun je jezelf bevrijden van je negatieve ervaringen uit het verleden en je toekomst weer kleur geven. En, zo kun je ook van veel lichamelijke klachten afkomen.

Heb je er weleens bij stilgestaan wie je bent als je niet meer gehinderd wordt door negatieve emoties en stresspatronen? Laat mij jou leren hoe je kunt zijn wie je werkelijk bent.


Esther Vollenga | Tafelopstelling

Mijn naam is Ester Vollenga. Ik ben coach voor mensen die op het persoonlijk vlak ergens tegenaan lopen of hardnekkige patronen in hun leven willen doorbreken. Ik heb verschillende manieren om jou daarbij te helpen. Tijdens de Spirituele Proeverij zal ik gebruik maken van een tafelopstelling. Dan kijken we met behulp voorwerpen op tafel waar je tegenaan loopt. Dit geeft in korte tijd vaak bruikbare inzichten. Vaak zijn bepaalde patronen ergens in je leven ontstaan, daar proberen we samen achter te komen. Het kunnen ook patronen zijn die in jouw familie zijn ontstaan. Dit kan onderzocht worden met bijvoorbeeld een familieopstelling. Met een tafelopstelling doen we dat ook, maar dan in een kleinere vorm.