Spirituele Proeverij

Wanneer:
30 mei 2018 @ 19:00 – 22:00
2018-05-30T19:00:00+02:00
2018-05-30T22:00:00+02:00
Waar:
Alle zalen
Kosten:
€ 20,-
Contact:
Alida Holwerda/Praktijk De Helende Reis
06 53791496

ONZE PROEVERIJ IS VOLGEBOEKT. GEEF JE OP VOOR DE WACHTLIJST OF VOOR DE VOLGENDE PROEVERIJ IN HET NAJAAR.

 

Er zijn 8 kundige spiritueel werkers die deze avond verzorgen en je ontvangt 2 privé-consulten van 20 minuten. Op deze Proeverij hoef je niet “rond-te-lopen” om te kiezen bij wie je wilt. Je hebt een vaste afspraak en je weet zeker dat je aan de beurt komt.

Dit zijn de spelregels:

* Deze Spirituele Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht.

* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten.

* Wanneer je je aanmeldt, per mail, geef je één voorkeursconsult aan. We houden zoveel mogelijk rekening met je keuze, hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat we je blij kunnen maken met je eerste keuze.

* Het tweede consult wordt een verrassing, we delen je in op gevoel.

We houden de Proeverij klein en intiem zodat je je in alle rust kunt laten meenemen in de flow die we in Wakker zo belangrijk vinden; aandacht, veiligheid en kwaliteit.

Tussen je consulten door kun je ervaringen uitwisselen, thee drinken en een mooie spirituele kaart trekken.

Investering: €20,-
Aanvang: 19.00 uur (ontvangst v.a. 18.30)
Locatie: Wakker, Westerweg 14, Alkmaar

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN of mail naar reservering@wakkerbewustzijn.nl


ONZE SPIRITUEEL WERKERS STELLEN ZICH AAN JE VOOR:

Heleen de Lang-Schaaps | Voetreflexologie

Voeten laten meer zien dan je denkt!
In mijn praktijk voor voetreflextherapie, Access Bars en Regenesis Healing, zijn de voeten vaak een goed uitgangspunt voor een mooi gesprek. Lichamelijke of emotionele klachten? Met voetreflex is er heel veel mogelijk! Vanavond ontvang je een korte massage en bekijk ik wat je voeten je te vertellen hebben. Ontspanning gegarandeerd!

 

Wilfried Tanghe | Shiatsu

Tijdens een behandeling gaat Wilfried holistisch te werk en tracht hij de lichaamseigen vitale energie meer in harmonie te brengen en blokkades te ontspannen. Hiervoor zijn meerdere behandelingsvormen mogelijk. Wilfried’s lichaamswerk bestaat uit een combinatie van shiatsu, structurele manipulaties, cranio-sacraal, facia, central channel, taping, correctieoefeningen. Als bodyworker heeft Wilfried een praktijk in centrum Wakker, Alkmaar en in Antwerpen, België.

Karin Witte | Engelenkaarten

Werken met en voor mensen is mijn passie, dit doe ik door mij af te stemmen op de energie van de ander. Via de kaarten komt er antwoord op een vraag via mijn helder weten, helder voelen en helder zien. Je krijgt altijd de kaarten die voor jou op dat moment het meest dienend zijn. Laat je verrassen!

 

Vincent Nijman | Familieopstellingen

Ik ben Systemisch en NLP coach en werkt o.a. ook met lichaamsgericht/trauma werk.

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we maken. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In een korte sessie krijg je inzicht in je vraag en zetten we een beweging in naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

 

Frank van Hemert | Tarot en Numerologie

Tijdens de spirituele proeverij vertel ik je in het kort wat jouw numerologische bestemming in dit leven is. Door een numerologische berekening met de cijfers van je geboortedatum kan je uitrekenen welke kaart jouw bestemmingskaart is. Deze kaart laat zien hoe jij jouw weg in dit leven gaat. Mijn eigen persoonlijke kaart is de Magiër (via de Zon en het Rad van Fortuin) en ik herken veel van de kenmerken van deze kaarten in mijn persoonlijke leven. De universele kennisbron is mijn inspiratie
tot wijsheid en intuïtieve adviezen. Graag vertel ik jou wat de diepere betekenis van jouw geboortedatum is.

 

Ayurvedische voeding

Valerie Fiteni | Ayurvedische hoofdmassage

Een Ayurvedische hoofdmassage is een aangename manier om enerzijds mentale rust en ontspanning van het hoofd te bereiken en anderzijds de energieën van het hoofd te balanceren. De marmapunten zijn vitale, gevoelige punten waar lichaamsweefsels zoals zenuwen, pezen, spieren en bloedvaten bij elkaar komen. Het zijn tevens punten die verbonden zijn met de 3 dosha’s: Vata, Pitta en Kapha  (de 3 bio-energieen in de Ayurveda). Ze staan in directe verbinding met onze organen en zijn vergelijkbaar met de acupunctuurpunten.

 

Anicha Vos | Energetische facelift van Access Consciousness®

Een  verjongt en revitaliseerd de cellen van binnen uit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk.De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Dit gebeurt allemaal door de borst, hals en gezicht zacht aan te raken of op enige afstand van het gezicht en de borst te werken.Er worden 30 verschillende energieën gevraagd om te gaan stromen die de cel structuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen en de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam.
 

 

Rymke Boonstra | Soulreading met bloesems

Ik werk met bloesemremedies uit het krachtige Amazone Regenwoud. De bloemen zitten op het hoogste frequentie niveau hier op aarde. Ze kunnen je begeleiden in diepgaande ontwikkelingsprocessen en je herinneren aan je  gaves en zelfgenezende vermogen.

Je gaat zelf een bloesem uitzoeken en aan de hand hiervan geef ik een soulreading. Dit om je bewustzijn te activeren en te integreren. De bloesems zijn ontwikkeld door Grootmoeder Maria Alice,een krachtig medium die haar inzet op alle niveaus voor evenwicht en gezondheid voor deze planeet en al haar kinderen. Je kunt na het consult kiezen om de bloesemremedie aan te schaffen tegen een kostprijs van 5 euro, maar dit is geen verplichting.

Ik deel graag dit werk en deze schatten met jullie.

Lieve groet, Rymke