The Living Hologram

14sep
The Living Hologram 14 SeptemberSep 2022 19:30 - 22:30

LezingWakker bekrachtigt

Richard Pols  |  14 & 21 september  |  19.30 - 22.30 uur

Grondtoon
Kwantumfysica laat ons zien dat wij invloed hebben op onze werkelijkheid. Als wij die observeren verandert de materie. Alles om ons heen heeft een grondtoon, tot aan het kleinste deeltje. Een mens heeft miljoenen kristallen in het hoofd, zoals de aarde kristalvelden heeft. Door verbinding te maken met ons hart en hoofd beïnvloeden we de grondtoon van ons lichaam. Met een oefening gaan we dit ervaren.

Vibratie
Alles om ons heen is vibratie en energie. Niet alles is zichtbaar, voelbaar en zelfs meetbaar. We kunnen maar een klein deel van het lichtspectrum zien.
Zou er ook leven kunnen zijn naast dit hologram? Misschien bewegen de vibraties van andere wezens die ook leven wel door je heen!

Andere beschavingen
Ik vertel je mijn ontmoetingen met de ontwerpers van deze werkelijkheid en hoe wij worden geobserveerd door verschillende beschavingen. Wat voor gevolgen heeft dit op jouw perceptie van de werkelijkheid?

Beleving
Door oefeningen en samenspraak is het mogelijk om een andere beleving van deze werkelijkheid te ervaren. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

 

Praktisch
Datum: 14 & 21 september
Tijd: 19:30 - 22:30
Investering: €25,- voor eerste lezing of €40,- voor twee lezingen

  • Richard Pols
    Organisator van The Living Hologram
    Mijn naam is Richard Pols. Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron. Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantumfysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden. Door deze innerlijke waarneming en de kracht van emotie is de naam Bronkracht ontstaan. Door verbinding met mijn bron te maken ontstaat de kracht in mij om dit verder in mijn werkelijkheid vorm te geven. Op dit moment kies ik voor het geven van interactieve lezingen in samenspraak met andere mensen.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org