Themadag: Zelfbeschikking, autonomie en leiderschap

Wanneer:
1 juli 2018 @ 10:00 – 16:00
2018-07-01T10:00:00+02:00
2018-07-01T16:00:00+02:00
Waar:
Zaal Kosmos
Kosten:
€55,-
Contact:
Asma Toet-Achkroune


Themadag: Zelfbeschikking, autonomie en leiderschap

Door Asma Toet-Achkroune

LET OP: Dit evenement is volgeboekt. Je kunt je dus NIET meer opgeven.

Een themadag gericht op zelfonderzoek, waarneming en bekrachtiging. We richten ons hierbij op het innerlijk in beweging brengen van informatie aangaande de thema’s: zelfbeschikking, autonomie en leiderschap.

De klankfrequenties die Asma op deze dag in verschillende sessies in transmissie zal brengen, zullen de basis vormen van waaruit gewerkt kan worden om diepgaande informaties, inzichten, gevoelens en emoties in het Zelf aan te raken en in beweging te brengen.

We nemen zelf de leiding in ons proces, wetende dat we Krachtdragers zijn en dat we middels onze waarneming invloed kunnen uitoefenen op het lichtspectrum van deze fysieke werkelijkheid en daarmee dus ook in ons eigen leven.

Ter ondersteuning en bekrachtiging van onszelf en elkaar is het delen van de informatie die tijdens de diepgaande klanksessies binnen in onszelf in beweging komt een belangrijk onderdeel van de dag. Wanneer we met elkaar in gesprek zijn en waarlijk naar elkaar luisteren, kunnen er nog meer innerlijke velden zichtbaar gemaakt worden en in beweging komen. Wanneer we dit doen vanuit openheid en gelijkwaardigheid, vervallen we niet in een therapeutische sessie maar blijven we ieder vanuit de eigen kracht die aanwezig is in onszelf en zijn we van daar uit aanwezig bij de ander. Zo brengen we niet alleen waarneming naar elkaars ervaringen maar maken we ook gebruik van elkaars informatie om nog dieper inzicht te krijgen in onze eigen innerlijke bewegingen omtrent de thema’s zelfbeschikking, autonomie en leiderschap.

Het belooft een dag van verbondenheid, inspiratie, inzicht en innerlijke kracht te worden.

Je bent van Harte welkom.