Waarom besta jij hier?

6apr
Waarom besta jij hier? 06 AprilApr 2023 19:30 - 22:30

Lezing

Richard Pols  |  6 april  |  19.30 - 22.30 uur

 

Met deze levensvraag nodig ik je uit om voorbij de gordijnen van de huidige realiteit te gaan.
Zou het kunnen dat deze realiteit anders is opgebouwd dan je altijd hebt gedacht? Samen met jou wil ik deze vraag onderzoeken. Zet jouw bewustzijn in en neem leiding in je leven. Na verschillende spirituele zijpaden te hebben bewandeld in mijn leven ben ik gaan ontdekken dat het bestaan hier veel rijkelijker is dan wij hier met elkaar beleven.

Zeggenschap
Door mijn ontmoetingen met de natuur, contact met buitenaardse beschavingen, het openen van emotie-lagen in mijn hart en kennis van het quantumveld is mijn beleving van deze realiteit drastisch veranderd. Ik ben deze werkelijkheid dieper gaan ervaren en heb ontdekt dat ik invloed heb op mijn werkelijkheid. Het is mogelijk om voorbij de gordijnen van deze realiteit te kijken en voelen met een oorspronkelijk bewustzijn.

Wil jij jouw werkelijkheid verder doorzien en verrijken?
In deze samenspraak nodig ik je uit om dit samen te onderzoeken. In deze avond belicht ik verschillende onderwerpen die jou meer inzicht kunnen geven in jouw bestaan hier en waarom jij jezelf zo ervaart. Onderwerpen als hartfrequentie, functie van het hoofd, water en kristallen in je lichaam, de pijnappelklier, quan- tumfysica, programma's van je persoonlijkheid en kosmische beschavingen zijn onderwerpen waar wij naar gaan kijken.

Quantumwaarneming
Verder zal er ook een quantum waarneming zijn die jij zelf kan doen om het hoofd meer met het hart te laten samenwerken. Door je bewust te zijn van je hartfrequentie en deze te verbinden met je hoofdfrequentie zal er een verandering ontstaan in je bewustzijn. Dit heeft invloed op je omgeving of werkelijkheid.

Ben jij bereid om met een ruime blik naar deze werkelijkheid te kijken? Ik ontmoet je graag op deze avond! Richard

Praktisch
Datum: 6 april
Tijd: 19:30 - 22:30
Investering: €25,- inclusief thee

  • Richard Pols
    Organisator van Waarom besta jij hier?
    "Ik ervaar mezelf als een mens en kosmisch reiziger in deze werkelijkheid. Na jaren van zelfonderzoek en verschillende zijpaden te hebben bewandeld ben ik aangekomen in het NU. In het NU-moment kan alles ontstaan en ligt niets vast tot dat ik het waarneem vanuit de bron. Door mijn eigen ervaringen en vragen heb ik mijn eigen werkelijkheid onderzocht. Ik ben mezelf steeds meer bewust geworden van mijn gewoontes en programma’s die mij belemmeren volledig vanuit mijn bron te leven. Door deze programma’s vanuit mijn hart samen met mijn hoofd, kwantum fysisch waar te nemen, zijn er veranderingen in mijn werkelijkheid ontstaan die ik niet vanuit mijn “oude” denken voor mogelijk had gehouden."   
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org