Wakker op Zondag | Beter in je energie door Gronding 2.0

14mrt
Wakker op Zondag | Beter in je energie door Gronding 2.0 14 MaartMrt 2021 13:30 - 16:00

Wakker bekrachtigtWakker op ZondagWorkshop

Irene Vijn & Marjan Rouschop  | 14 maart  |  13.30 - 16.00u  |  15 euro

Fundament
In deze praktische workshop 2.0 delen we weer nieuwe favorieten met jou. Speelse oefeningen, die je in je dagelijkse leven kunt inpassen. Zodat jouw gronding een stevig fundament wordt waarop jij in deze turbulente wereld bij jezelf kunt blijven.

Jezelf in het 'Hier en Nu'
Gronding: gronding is letterlijk je verbinding met de Aarde.
Wij mensen leven hier op aarde in een fysiek lichaam en het is belangrijk om met beide voeten bewust op die aarde te staan. Het gaat erom in het 'Hier en Nu' te zijn, volledig aanwezig in je lichaam, jezelf niet verliezen in veel denken, malen,  zorgen maken, dromen en fantaseren.

JA te zeggen tegen het leven hier op aarde.

Als je gegrond bent, ben je vergelijkbaar met een boom met wortels die diep de grond ingaan en die in de hevigste stormen kan buigen zonder te breken. Net als een oude eik die hoog en majesteitelijk oprijst uit de grond, straalt iemand met stevige aarding vertrouwen en zelfverzekerdheid uit.

Verbinding maken met je eigen lichaam en met de aarde is iets waar je een mensenleven lang mee bezig bent. Want elke dag zijn er wel uitdagingen en situaties waarin je jezelf compleet kunt verliezen. Gegrond zijn is op eigen benen staan en betekent ook dat eerlijk naar jezelf kunt kijken en verantwoordelijkheid neemt over je leven. 

Hoe doe je dat
Aarden en bewust je lichaam voelen kan op veel manieren o.a. door bewuste ademhaling, meditatie, lopen door het bos.

In deze praktische workshop delen we onze favorieten met jou. Speelse oefeningen, die je in je dagelijkse leven  kunt inpassen. Zodat jouw gronding een stevig fundament wordt waarop jij in deze turbulente wereld bij jezelf kunt blijven. 

We zien ernaar uit je te ontmoeten!

Irene en Marjan

Over Irene
Ik ben Irene Vijn een vrouw met ruime levenservaring. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bewustzijnsontwikkeling. Onder andere heb ik de Rebalancing-opleiding gedaan, Trager-opleiding, Acces Bars, ET-healing en Intuïtief Meesterschaps cursus. Al deze opleidingen en cursussen hebben er toe geleid dat ik nu een eigen praktijk voor intuïtieve healing, coaching en massage heb. Ik stem mij af op de cliënt en voel wat nodig is voor die persoon. Iedere sessie of behandeling is daardoor ook weer anders. Voor mij betekent gegrond zijn je verbonden voelen met de aarde, met de mensen, de dieren en de planten om je heen. Jezelf ‘gewoon’ voelen en kunnen en durven zijn en doen wie je echt bent.

Over Marjan
Ik ben een gevoelsmens met humor en relativeringsvermogen. In 2009 ben ik afgestudeerd als counselor met als specialisatie Lichaamsgerichte Counseling & Energiewerk. Daarnaast heb ik nog verschillende korte trainingen gevolgd waaronder Access Bars en Holistic pulsing. Beide zijn methoden om weer contact te maken met je lichaam en eventuele vastgezette energieën los te laten. Persoonlijke groei en bewustzijn zijn mijn drijfveer en passie. Gronding is een dagelijks aandachtspunt voor mij. Het brengt me in mijn lichaam en uit mijn hoofd /denken. Ik kan mijn emoties dan toelaten en vervolgens weer voelen hoe krachtig ik ben. De humor van het leven is dat je gaat doorgeven wat jezelf het meeste nodig hebt. In mijn leven dus: goed aarden en in mijn lichaam aanwezig zijn. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis met je te delen en je mijn favoriete oefeningen te laten ervaren.
Ga ik je van hart tot hart ontmoeten?

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

Wakker op Zondag is een wekelijkse serie van inspirerende workshops. Elke zondag een andere workshopgever, een ander thema. Tot voor kort was het mogelijk zo binnen te lopen. Nu is vanwege alle maatregelen van tevoren aanmelden gewenst, zo houden we oog op het aantal deelnemers. Je kunt alleen alleen contant betalen, er is geen pin. Kom op tijd, we starten om 13.30. De deur is een half uur van tevoren al open, kom gerust eerder voor een kopje thee. Kun je toch niet komen meld je dan op tijd af. Er is tegenwoordig vaak een wachtlijst, zo kunnen we iemand anders blij maken.

  • Irene Vijn & Marjan Rouschop
    Organisator van Wakker op Zondag | Beter in je energie door Gronding 2.0
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org