Wakker op Zondag | No-Dimension Meditation

28feb
Wakker op Zondag | No-Dimension Meditation 28 FebruariFeb 2021 13:30 - 16:00

Wakker bekrachtigtWakker op ZondagWorkshop

 

Ketu Bo & Liselotte Verwaaijen  |  28 februari  |  13.30 - 16.00  |  15 euro

Soefi methode
Deze actieve centering meditatie is gebaseerd op Soefi methodes en is verder ontwikkeld en uitgebreid door Osho. In de eerste fase maak je gebruik van je ademhaling en een serie gecoördineerde lichaamsbewegingen om in je center, je ‘hara’ te blijven. Dit wordt gevolgd door soefi ‘whirling’, wervelen. Tijdens het wervelen ga je steeds meer naar binnen om uiteindelijk in de laatste fase in stille meditatie te gaan.

Bewegen
Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor de meeste van ons, die in een hectische Westerse consumptie- maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s moeten afmaken, is dat eigenlijk ondoenlijk. Er is dagelijks teveel stress en we kunnen niet plotseling ons lichaam stil houden en onze vastgeroeste denkpatronen loslaten. Het is van be- lang dat we ons eerst bevrijden van de opgehoopte spanningen en denkpatronen waarin we verstrikt zijn geraakt.

Wat doet het voor je
De No-Dimension is een bijzonder eenvoudige en speelse methode om jezelf te aarden en je energie te centeren. Bewustzijn en integratie van lichaam en geest is het resultaat.

Over Ketu & Liselotte
Ketu heeft een eigen praktijk voor lichaamsgerichte therapie in Bergen, NH. Hij geeft workshops voor mannen en assisteert de training Myofascial Energetic Re- lease in Nederland.

Liselotte is trainer en coach persoonlijke ontwikkeling. Ze heeft door haar studie filosofie en religie veel interesse in oosterse meditaties en wijsheden.

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

Wakker op Zondag is een wekelijkse serie van inspirerende workshops. Elke zondag een andere workshopgever, een ander thema. Tot voor kort was het mogelijk zo binnen te lopen. Nu is vanwege alle maatregelen van tevoren aanmelden gewenst, zo houden we oog op het aantal deelnemers. Je kunt alleen alleen contant betalen, er is geen pin. Kom op tijd, we starten om 13.30. De deur is een half uur van tevoren al open, kom gerust eerder voor een kopje thee. Kun je toch niet komen meld je dan op tijd af. Er is tegenwoordig vaak een wachtlijst, zo kunnen we iemand anders blij maken.

  • Ketu Bo & Liselotte Verwaaijen
    Organisator van Wakker op Zondag | No-Dimension Meditation
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org