Wakker op Zondag Ontdek je wenskracht! Volg je eigen koers …

Wanneer:
21 januari 2018 @ 13:00 – 15:00
2018-01-21T13:00:00+01:00
2018-01-21T15:00:00+01:00
Waar:
Aarde
Kosten:
€10,-
Contact:
Alida Holwerda
06 53791496

Ontdek je wenskracht!
Volg je eigen koers…

Deze Wakker op zondag is een voorproefje van een cursus van 9 bijeenkomsten waarin je je wenskracht en visualisatievermogen gaat ontdekken.

Is je ideale leven is heel anders dan je huidige dagelijks leven? Dan is het voor jou zinvol als je de kwaliteit van jouw leven drastisch kunt verbeteren, zowel in je relaties, in je eigen welzijn en in je carrière.

Op school leer je weinig tot niets over je eigen innerlijke wereld. Weet jij wat gedachten, gevoelens en emoties werkelijk zijn en wat ze met je doen? Doe jij wat jij werkelijk wilt? Zie deze cursus als een waardevolle aanvulling op alles wat je op school geleerd hebt.

Uiteindelijk draait het om wat jij zelf doet met jouw eigen wenskracht want wat je vandaag doet, bepaalt in grote mate jouw succes van morgen! Door gebruik te maken van creatief visualiseren, kun je je wenskracht effectief inzetten.

Staat jouw wens in onderstaand rijtje?
* Betere fysieke en mentale gezondheid
* Droom verwezenlijken
* Financiële onafhankelijkheid
* Innerlijke rust
* Leven met meer plezier en minder stress
* Liefdevolle relaties
* Succesvolle carrière / winstgevend bedrijf
* Vertrouwen hebben in de toekomst

Misschien heb je nog meer wensen en droom je van iets anders? Dan is het tijd om je eigen ideale leven actief vorm te geven en die richting op te bewegen. Ook jij kunt jouw eigen wensen uit laten komen! Tijdens deze workshop reiken we jou de basistechnieken aan om je wensen te kunnen manifesteren.

Meer informatie over de cursus op vrijdagmiddag:

Twijfel je over inschrijven? Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wil je verandering, schrijf je dan nu in voor de complete cursus “Ontdek je wenskracht! Volg je eigen koers…” en laat al je wensen achter elkaar uitkomen. Droom je er al jaren van om werkelijk je eigen koers te volgen? Doe dan mee met deze cursus en je zult versteld staan van het resultaat.

Cursusinhoud:
Negen bijeenkomsten in februari en maart 2018 op de vrijdagmiddagen. Een klas van 12 cursisten onder leiding van twee docenten. Compleet verzorgd, inclusief koffie en thee. Eind april is er een terugkommiddag. Meer informatie vind je elders op de website.