Workshop Doe-Het-Zelf met kruiden

Wanneer:
10 november 2019 @ 13:00 – 16:30
2019-11-10T13:00:00+01:00
2019-11-10T16:30:00+01:00
Kosten:
€40 inclusief materialen, koffie en/of thee.
Contact:
Frank van Hemert en Nimda Warmels
06-30712592 en 06-30835367

Workshop Doe-Het-Zelf met kruiden
Door Frank van Hemert en Nimda Warmels

In elke keuken staan bijzondere kruiden. Veel van deze en andere kruiden hebben een geneeskrachtige werking en kunnen gebruikt worden als ondersteuning van je afweersysteem. Je kunt kruiden verwerken in olie, als tinctuur of je kunt er bijvoorbeeld thee van zetten. In deze interessante workshop vertellen Frank en Nimda over de kruiden in je keuken en allerlei andere kruiden die je ook zelf kunt telen. Je maakt kennis met allerlei kruiden, de bruikbare delen en de werking ervan. Daarnaast ga je zelf producten maken en vertellen wij over andere toepassingsvormen, zoals Spagyriek. Alle informatie over de werking en het gebruik van kruiden krijg je tijdens de workshop aangereikt.

Wat gaan we doen?
We leren hoe je zelf eenvoudig in je eigen keuken allerlei producten kunt maken zoals:
* Ouderwetse originele geneeskrachtige hoestdrank (veel goedkoper dan in de winkel!)
* Deodorant waar je je eigen geurtje aan kunt toevoegen.
* Natuurzuivere lippenbalsem, vrij van chemische toevoegingen.
* Tincturen en plantenextracten.
* Voedende kruidenolie voor de verzorging van je lichaam.

Je krijgt veel andere praktische informatie over kruiden, zoals het aanleggen van een kruidencompres. Aan het eind van deze ontspannen middag heb je alles geleerd om zelf thuis de geneeskrachtige werking van kruiden en andere planten te gebruiken. Je neemt je zelfgemaakte producten en de recepten uiteraard mee naar huis om er zelf nog lang van te genieten.

Frank: In mijn praktijk adviseer ik over spirituele en fysieke problemen. Ik geef aurahealings, gebruik Tarot, beoefen numerologie en gebruik (kruiden-)preparaten ter bevordering van de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Daarnaast gebruik ik pendel en kristallen bol. Ik geef diverse cursussen, workshops en lezingen en heb op de vrijdagmiddagen een open inloopspreekuur in centrum Wakker.

Nimda: In 2015 afgestudeerd aan de HvNA als natuurgeneeskundige en sindsdien een eigen praktijk in Broek op Langedijk. Mensen die op een natuurlijke manier gezond willen blijven of weer worden, kunnen bij mij terecht voor therapeutische begeleiding. Ik maak je graag bewust van het zelfherstellend vermogen van jouw eigen lichaam en geest.

Er is plaats voor 10 deelnemers dus tijdige inschrijving is gewenst.

Voel je welkom!