Workshop: Doorbreek je innerlijke strijd

Wanneer:
22 juni 2019 @ 11:00 – 17:00
2019-06-22T11:00:00+02:00
2019-06-22T17:00:00+02:00
Kosten:
€150,- (inclusief thee/koffie/materialen)
Contact:
Fred Stam
06 – 5255 7950


Workshop: Doorbreek je innerlijke strijd

Door Fred Stam

Tijdens deze dag komen twee werelden samen, die van de geest en het aardse aspect. Door de authentieke ontspannende klanken van Antoon en de meditaties en heldere uitleg van Fred krijg je antwoorden op jouw levensvragen. Door hun jarenlange ervaring word je op professionele wijze intensief begeleid tijdens jouw persoonlijke proces.

Meditatie, satsang en helende klanken

Sommige dingen kan je beter voelen dan omdenken. Laat jouw ikje jou niet in de weg staan.

Voel en laat de klanken jou helpen

We starten met een geleide meditatie door Fred, gevolgd door uitleg en een Satsang sessie waarin je vragen kan stellen aan Fred. Hierdoor ontstaan dialogen over het bewustwordingsproces. Vervolgens neemt Antoon je mee met zijn klankensessie met de intentie je verder te ontspannen en je energieën te harmoniseren, waardoor je helemaal in het hier en nu bent. Je vragen, ervaringen en inzichten kan je noteren in de notitieblokjes die klaarliggen.

Een gezonde pure lunch zonder kunstmatige toevoegingen wordt verzorgd door Helen, de partner van Fred. Tijdens de maaltijd is er ook gelegenheid om persoonlijke aantekeningen te maken. Na de lunch zal Fred met een groepsmeditatie de groepsenergie nogmaals bekrachtigen. Antoon pakt dan de draad weer op met zijn zuivere klanken om het proces – van het doorbreken van jouw innerlijke strijd – kracht bij te zetten. Je energie gaat weer stromen waardoor blokkades e.d. kunnen worden opgeruimd.

Transformerende energie gevolgd door stilte bekrachtigt jouw proces

De klankensessie omhult je in een beschermende deken van transformerende energie. We beëindigen de middag in stilte. Dit doen we zodat iedereen de helende groepsenergie die tijdens dit samenzijn is ontstaan mee naar huis kan nemen. In de stilte kan dit langer doorwerken en je langer ondersteunen in jouw persoonlijke proces.

Deze middag raakt je tot in je diepste ZIJN. Fred en Antoon staan klaar voor nazorg direct na de dag of in de dagen erna. De klanken en de meditaties kunnen nog geruime tijd nawerken. Drink daarom veel water en vermijd zware maaltijden de eerste dagen erna. Op die manier geef je je lichaam de ruimte om wat loskomt te verwerken en kan je alle energie gebruiken om jouw verandering door te zetten. Ter voorbereiding van deze dag adviseren we om hetzelfde te doen (dit is niet verplicht).

Reserveer tijdig

Door de manier waarop de dag is ingedeeld – met zittende en liggende sessies – zijn de plaatsen zeer beperkt. Reserveer dus op tijd als je deze unieke dag wilt ervaren!