Wakker op Zondag: Een stralende gezondheid in een stralende wereld

Wanneer:
17 maart 2019 @ 13:30 – 15:30
2019-03-17T13:30:00+01:00
2019-03-17T15:30:00+01:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496


Wakker op zondag: Een stralende gezondheid in een stralende wereld
door Ferry Burger

Straling is nu overal in overmaat aanwezig. Je kunt dit niet zien of ruiken of proeven. Wel voelen, maar lang niet iedereen is zich daar bewust van. Heel veel ziektebeelden vinden ook hun oorsprong in Electro stress.

Wat kun je doen om het zo gezellig en gezond mogelijk te maken en toch functionaliteit en kwaliteit te behouden?

Ferry is een balans brengend energiewever door tijd en ruimte op een spelende, onderzoekende manier. Daal verder af dan is hij al 13 jaar woonbioloog en ontstoort al je apparatuur, je huis en prikkels door af te stemmen op je en Electro smog te meten. Eerst aan de bron en dan simpel de energieën met nulpunt-energie heel / weer gezond maken. In deze lezing / workshop krijg je unieke en persoonlijke info en middelen. De deelnemers ervaren hiermee vaak wondertjes.

We krijgen vele inzichten van Ferry. Ook kwantumfysica zal kort en begrijpelijk aangestipt worden. Na de pauze een geleide meditatie en dan ga je in groepjes onderzoeken wat nulpunt-energie met je doet. Dan laat Ferry zien dat deze onderwerpen allemaal met elkaar te maken hebben. Want wat is dat eigenlijk, nulpunt-energie? En wat heeft dat te maken met gezondheid? Al jaren adviseert Ferry velen op zijn site www.LifeEnergy.nl, wat staat voor “natuurlijk en stralend gezond, unieke fundamentele inzichten én rust in de tent.”