Wakker op Zondag: Het gebruik van de pendel en kristallen bol

Wanneer:
1 december 2019 @ 13:00 – 15:30
2019-12-01T13:00:00+01:00
2019-12-01T15:30:00+01:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496

Wakker op zondag: Het gebruik van de pendel en kristallen bol
door Frank van Hemert

In onze werkelijkheid bestaat alles uit golven, trilling, straling, vibratie. Alles, dus ook jij. Deze workshop leert je hoe je met die trillingen kunt werken om je inzicht te vergroten en de werkelijkheid op een positieve manier te beïnvloeden.

Pendel en kristallen bol zijn uitgelezen instrumenten om feiten en verschijnselen vanuit het onderbewuste naar het bewuste te brengen om zodoende meer kennis te verkrijgen en je eigen wereld te verbeteren. Tussen de pendel en de kristallen bol zit een groot verschil in herkomst en doel. De pendel is afgeleid van de wichelroede, een magisch instrument waarmee hooggevoelige mensen sinds de oudheid bijvoorbeeld mineralen of water kunnen opsporen. De kristallen bol is een krachtig meditatie-instrument dat heel geschikt is voor helderziende waarnemingen en het omvormen van de werkelijkheid naar jouw wil (magie). De oorsprong van de kristallen bol ligt in glinsterende voorwerpen, zoals een glinsterend wateroppervlak waar een diepe trance mee kan worden opgewekt. Vroeger schreef men de resultaten toe aan tot goden uitgeroepen stenen, metalen, meren en rivieren. Tegenwoordig weten we dat het de mens is die deze ervaring zelf oproept.

De herkomst en het gebruik mag dan enorm verschillen, je gebruikt dezelfde meditatieve technieken. Dat is de reden dat je met deze twee instrumenten in één workshop kennis kunt maken.

In deze “Wakker op zondag” neemt Frank van Hemert je mee in de magische wereld van je eigen onderbewuste en de verlengstukken die je voor je helderziende zintuigen zelf kunt inzetten. Je maakt kennis met een aantal technieken om tot de kern van je eigen wezen en de kosmos door te dringen. Het is bovendien een inleidende workshop voor de cursus “pendelen” die -bij voldoende interesse- begint in het voorjaar van 2020.