Wakker op Zondag: Zelfbeminning/Het Vallei Orgasme als inwijding naar je innerlijke wijsheid

Wanneer:
22 september 2019 @ 13:00 – 15:30
2019-09-22T13:00:00+02:00
2019-09-22T15:30:00+02:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496

Wakker op zondag: Het Vallei Orgasme als inwijding naar je innerlijke wijsheid
door Judith Bruin

Door de technieken van het Vallei Orgasme te leren, ook wel Zelfbeminning genoemd, eigen je jouw seksualiteit weer toe. Je gebruikt je seksuele energie niet om een baby te maken maar de enorme hoeveelheid energie die vrijkomt tijdens opwinding gebruik je voor jezelf. Je leert hoe je meer energie genereert dan dat je nodig hebt voor je dagelijks leven. Het overschot aan energie dat je creëert stijgt omhoog. Je bekken communiceert weer met je hart, zodat je kunt leven vanuit je intuïtie en je bewustzijn vergroot.

Door de technieken van Zelfbeminning te leren krijg je toegang tot je vrouwelijke kracht waardoor je krachtig kwetsbaar durft te zijn. Je boort je realisatievermogen aan waardoor je volledig bewust wordt wat voor jou belangrijk is. Zodat je onafhankelijk en autonoom wordt en je gaat voelen hoe belangrijk het is dat jij jezelf op de eerste plaats zet.

Zelfbeminning is het opnieuw eigen maken van je seksualiteit. Als het goed is ontdek je als je jong bent spelenderwijs wat je lichaam kan en hoe dat voelt. Vanuit onschuld en in veiligheid ervaar je wat je prettig vind wanneer je jezelf aanraakt. Als dat afgekeurd wordt door je omgeving of je krijgt te maken met misbruik of intimidatie dan komt er een lading op te liggen en verlies je je onschuld.

Wanneer je dan met een ander gaat vrijen, terwijl je beide beschadigd bent, wordt uit zelfbescherming de verbinding tussen je hart en bekken verbroken, waardoor hechting en seksuele overgave verstoord raakt.
Wat kun je daar aan doen?

Zelfbeminning; de creatieve kracht van seksuele energie optimaal benutten voor heling en persoonlijke groei. Je gaat terug naar de basis, in je ééntje met de deur op slot, nieuwe onschuld opbouwen, ook wel ‘medicijn’ genoemd. Dit ‘medicijn’ verjongt, heelt oude wonden, maakt je autonoom en is een plezierig en verrijkend proces op weg naar wijsheid en seksuele activiteit tot op hoge leeftijd.

Je leert hoe je met zachte ogen naar jezelf kijkt, zodat je vrouwzijn tevoorschijn durft te komen.
Je opent je gevoelslichaam, zodat het kan samensmelten met je denken waardoor je wijsheid ontluikt.
Maak jezelf warm en zorg zelf voor verdieping in de relatie met jezelf, met de ander en beleef een heel nieuw level van genot.

Wil je meer weten? Kijk dan hier: http://www.beminjezelf.nl/