Yinyoga en Yoga Nidra op donderdag 18.15u en 20.00u

11jan
Yinyoga en Yoga Nidra op donderdag 18.15u en 20.00u 11 JanuariJan 2024 18:15

T'ai Chi

Lara van Roest  |  donderdag 18.15 Yin Yoga & 20.00 Yoga Nidra

Stilstaan, aandacht, rust, ruimte en energie, daar draait het om in mijn yogalessen.

Yinyoga is een rustige yogavorm waarin we het bindweefstel strekken. We blijven wat langer in de houdingen zodat je lichaam de tijd heeft om spanningen los te laten en te verzachten. We maken tijdens de les gebruik van kussens, blokken en andere ‘props’ en we zetten de ademhaling bewust in om te ontspannen. Yinyoga zorgt niet alleen voor minder spanning in je lichaam, maar ook voor meer ruimte, soepelheid en energie.

Bij Yoga Nidra ligt je zo comfortabel mogelijk op je mat en ervaar je een begeleide ontspanning met onder andere een bodyscan, visualisaties en ademwerk. Yoga Nidra zorgt voor een diepe rust en ontspanning in je lichaam, meer ruimte in je hoofd en contact met je onderbewustzijn. Dit geeft nieuwe energie en soms nieuwe inzichten.

Ik kies bewust voor lessen van anderhalf uur, omdat ik het belangrijk vind dat je de tijd hebt om de rust te vinden in de houdingen, maar ook om te kijken wat je daarin tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Kun je je grenzen voelen? Hoe ga je om met weerstand? Hoe voelt het als je spanning loslaat? En hoe doe je dat? Zodat je niet alleen leniger en soepeler wordt, maar je meer in verbinding komt met jezelf.

De lessen hebben altijd een thema en de houdingen en oefeningen zijn daarop afgestemd.

We beginnen vaak met een meditatie, doen daarna een aantal oefeningen en houdingen en we eindigen óf met een eindontspanning (in de Yinyogales) óf een Yoga Nidra-sessie van 30-40 minuten (in de Yin-Yoga Nidrales) . Na de les drinken we thee.

 

Datum:

Elke donderdagavond

Tijd:
18.15 uur - 19.45 uur, en
20.00 uur - 21.30 uur

Investering:
Neem voor de tarieven contact op met Lara van Roest

  • Lara van Roest
    Organisator van Yinyoga en Yoga Nidra op donderdag 18.15u en 20.00u
    Yoga geeft mij de rust om met aandacht stil te staan bij alles wat ik tegenkom in mijn lichaam en in mijn hoofd en om de ruimte in mezelf te ontdekken. Dat geeft mij ontspanning en energie.Stil staan, rust, ruimte en energie zijn voor mij sleutelwoorden. Dat is wat ik in mijn yogalessen wil overdragen en wat ik jou wil laten ervaren. Alle tijd om je te settelen in een houding, te verstillen om rust en ontspanning te vinden en je energie weer de ruimte te geven. Zodat jij ontspannen en met nieuwe energie weer verder kunt.Ik ben opgeleid in yin yoga, restorative yoga, yoga Nidra, yoga bij stress en burn-outs, stoelyoga, Yoga4Parkinson en meditatie en ik blijf me verdiepen.Ik hoop je snel te ontmoeten!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org