Zelfgenezing en de kracht van bewustzijn

24jun
Zelfgenezing en de kracht van bewustzijn 24 JuniJun 2022 19:30 - 22:00

KrachtdragersLezingWakker bekrachtigt

Jarka Doeswijk  |  24 juni  |  19.30 - 22.00 uur  |  17 euro

Kapot
Toen ik ziek werd dacht ik dat er iets gebroken was in mij. En zolang ik dat dacht probeerde ik dat iets te repareren. Als je uitgaat van gebrokenheid krijg je ook gebrokenheid, dat is een kwantum fysisch gegeven.
Mijn sterfelijkheid onder ogen zien tijdens het ziekteproces maakte me bang en ik wist niet wat te doen.

Herstellen
De bewustzijnsreis die ik vervolgens aflegde naar genezing heeft me getoond hoe ziekte en herstel echt in elkaar zit. Het maakt een wezenlijk verschil wat je vertrekpunt is. Heelheid of af gescheidenheid? Ga je uit van wat jij vanbinnen voelt en waarneemt of van de wereld aan informatie buiten je?

Voelen als sleutel
In deze lezing neem ik je mee op reis naar je bewustzijn. Op weg terug naar huis, naar wie je van oorsprong bent en wat voor immense kracht je tot je beschikking hebt mits je bereid bent naar je eigen wijsheid te luisteren en in te zetten voor jezelf. Voelen is hierbij een sleutelwoord.
In wezen ben je heel en datgene wat ons heel maakt en houdt is de oneindige levensstroom aan emoties en gevoelens. Dát en niets minder is de kracht van wie jij in essentie bent.

Geraakt willen worden
Ben jij de verbinding met jezelf ergens kwijtgeraakt? Of wil je geraakt worden in wat je diep vanbinnen al weet? Wil je weten hoe je voorbij angst kan geraken en hoe je met je emoties je bewustzijn en zelf genezend vermogen voluit aan kan zetten ten behoeve van je gezondheid, levensgeluk en hartsvreugde?
Dan is deze lezing voor jou bestemd.
Ik ontmoet je graag.

Datum:

Vrijdag 24 juni

Tijd:
19.30 - 22.00 uur

Investering:
17 euro

  • Jarka Doeswijk
    Organisator van Zelfgenezing en de kracht van bewustzijn
    Al op jonge leeftijd wist ik dat ik niet geboren was voor een leven zoals dat hier bedoeld schijnt te zijn. Opgroeien, school, studie, werk, huisje boompje beestje, pensioen, dood. Dit kan het niet zijn, voelde ik heel diep vanbinnen. Een zoektocht begon naar het herinneren van wie ik werkelijk ben en waarom ik hier ben gekomen. Inmiddels ben ik 44 jaar en de zoektocht heeft me veel gebracht. Ik ben danseres, actrice, schrijfster en bovenal een verhalenvertelster. Met aandacht voor detail en een grote betrokkenheid bij het leven neem ik je mee naar mijn wereld waar je vast en zeker veel in gaat herkennen van jezelf.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org