Mijn naam is Adriana ik geniet ervan om mensen in hun kracht te zetten.

Alles is energie! Heb ik gemerkt tijdens een ervaring van eenheidsbewustzijn. Hierna heb ik nog een aantal bijzondere ervaringen mogen meemaken zoals enkele jaren geleden. Tijdens het bezichtigen van een kleine kerk in Italië voelde ik opeens een enorme krachtige energie uit mijn handen stromen. Dit gevoel hield enkele maanden aan en ik besloot hiermee iets te gaan doen. Vanaf dat moment heb ik diverse opleidingen gevolgd en initiaties gehad op het gebied van energieoverdracht.

Opleidingen:Adriana-Wiesemann

  • Universal White Time Healing, healer of the Universe
  • Integrated Energy Therapy, gevorderd niveau
  • Magnetisme
  • Vingerflexologie, Pluscoach
  • Laughter Yoga Leader
  • Mediumopleiding

Het volgen een lachmeditatie of een individueel consult draagt bij aan het lichter maken van je persoonlijke energiefrequentie. Door deze ” lichtere” frequentie trek je ervaringen aan die ook op deze “lichtere” frequentie zitten.

Bij Wakkerbewustzijn biedt ik een aantal activiteiten aan. Hieronder volgt de omschrijving:

Energetische healing

Energie vloeit door meridianen in ons lichaam. We kunnen bewust of onbewust blokkades oplopen in ons energiesysteem. Dit gebeurd vaak door stress of onderdrukte emoties. Het lichaam maakt dan extra cortisol aan waardoor je bijnieren uitgeput raken zodat je je vermoeid voelt en je immuunsysteem niet meer optimaal werkt. Door blokkades weg te halen en extra energie te geven kan het natuurlijk evenwicht zich weer herstellen.  Heb je veel meegemaakt? Heb je te maken gehad met een verlies van een geliefd persoon?  Voel je je moe en zou je je weer wat energieker willen voelen? Dan is een energetische healing geschikt voor jou. Ook geschikt voor HSP. De ervaring met het geven van energie is dat je op een liefdevolle manier krijgt wat je op dat moment nodig hebt.

Vingerreflexologie

Heb je het idee dat je steeds tegen dezelfde issues aanloopt? En wil je hier nu wel een keer van af?

De vingers staan in verbinding met dat deel van de hersenen waar de emoties zijn opgeslagen. Door het masseren van de vingers en hand worden de emoties los gemaakt. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat onverwerkte emoties die bewust of onbewust zijn opgeslagen in de hersenen, in de vorm van een onderhuids kristalletje aan de oppervlakte van je vinger komt en door mij verwijderd wordt. De vingerreflexologiebehandeling zorgt ervoor dat de herinnering op een gebeurtenis uit het verleden een andere wending krijgt. Hierdoor haal je de trigger weg en ga je je lichter voelen.

Lachmeditatie

Lach je langer dan 10 minuten achter elkaar dan maken je hersenen het gelukshormoon endorfine aan! De longcapaciteit wordt groter waardoor je meer zuurstof kan opnemen en doordat je dieper uitademt

raak je meer afvalstoffen kwijt. Je traint je buik en gezichtsspieren! Het is wetenschappelijk aangetoond dat je immuunsysteem verbetert. Je komt meer in het nu en krijgt een ruimer en lichter en ontspannen gevoel. Je wordt vrolijker, creatiever en kan beter relativeren. Je lacht met elkaar. Je voelt je meer verbonden met elkaar. Lachen vergroot het saamhorigheidsgevoel. Probeer het een keer uit! Je gaat ook in het dagelijkse leven makkelijker lachen. Indien je gezondheidsklachten hebt kan je ook even overleggen of het geschikt voor je is. De lachmeditaties vinden 1 maal per maand plaats in Wakkerbewustzijn, zie de agenda van Wakker. (kan ook voor groepen op locatie gegeven worden)

Fotoreading:

Via een foto of sieraad kan ik contact maken met een (overleden) dierbare. De boodschap wordt in sommige gevallen cryptisch overgebracht. Maar is vaak wel herkenbaar voor degene die de persoon kent.

Algemene informatie:

Kosten: energetische healing en vingerreflexologie behandeling: 55 euro voor 60 minuten.

Fotoreading: 20 euro voor 30 minuten. Lachworkshop: 10 euro per groepssessie van 1 uur.

Aanmelden: freyjahealing@gmail.com  voor meer informatie: www.freyjahealing.nl