Praktijk voor zelfbewustzijn en transformatie

Angela Brekelmans

Wij zijn vanuit onze oorsprong unieke,  pure en krachtige wezens. In deze wereld zijn er uitdagingen en verstoringen om je dit te doen vergeten. Door jouw waarheid en jouw wezen te herinneren kun je jouw unieke essentie hier op de aarde brengen.

Ervaren (GZ-)psycholoog en kwantumfysisch begeleider

Ik geef individuele sessies voor volwassenen. Ik richt me op jouw kern en oorsprong. Je vindt zelf je antwoorden. In gezamenlijk onderzoek help ik je om eventuele verstoringen en blokkades te transformeren en los te laten. Daaronder kan zich dan je ware aard openbaren.

Iedere keer weer is het voor mij een feest om op deze manier dingen open te leggen en de authentieke jij tevoorschijn te zien komen.

Durf te laten zien wie je bent

Voor wie?

Speciaal geschikt voor hooggevoelige en bewuste mensen. Seksueel misbruik en soortgelijke traumatische ervaringen behoren tot mijn expertise. Ook depressie, angst of identiteitsvragen. Ieder die zich aangesproken of aangetrokken voelt tot deze werkwijze en sfeer is welkom.

In wezen zijn we onschendbaar

QM-hypnose

Een andere vorm van begeleiding kan zijn de QM(Quantum manifestation) hypnose. Dan kies je voor een uitgebreide sessie met voor-en nagesprek. Je wordt dan in hypnose gebracht en maakt contact met diepere lagen en wijsheid in jezelf. Zo kun je zelf antwoorden vinden en voelen wie je bent. Alles is in jou aanwezig. We nemen hiervoor minimaal 4 uur de tijd. Dit is dus geen hypnose met suggesties ,maar een innerlijke reis..

Vergoeding

Ik werk al 25 jaar als GZ-psycholoog en er is recht op gedeeltelijke vergoeding (75 %) door de zorgverzekeraar.
Vraag naar de mogelijkheden of kijk op praktijkvoorzelfbewustzijn.nl.