Astrologie – Mike Ketting

Hallo, mijn naam is Mike Ketting! Ik woon zelf mijn hele leven al in Alkmaar en ben erg blij om bij Wakker te zijn. Bij het centrum geef ik astrologische consulten en ben ik op vrijwillige basis actief.

Al vanaf de zonsverduistering in 1999 startte mijn interesse voor Astrologie. Ik noemde het nog niet zo maar ik wist dat deze verschijnselen een grotere betekenis hadden dan mensen realiseerden.

De kracht van astrologische consulten

Iedereen heeft wel eens van astrologie gehoord in de vorm van de sterrenbeelden. Zo is in de kranten regelmatig een plekje ingeruimd om dit onder de aandacht te brengen. Hoewel dit een onderdeel van astrologie is, heeft het systeem veel meer diepgang dan men in eerste instantie denkt. Het is jammer om te constateren dat dit eeuwenoude systeem aan bekendheid heeft verloren.

Het is namelijk een prachtig middel om, aan de hand van een geboortehoroscoop, het contact met jezelf te herstellen. De stand van planeten geeft enorm veel inzicht in de behoeftes van zowel werk als relaties, persoonlijke ontwikkeling en het individu zelf. Voor deze onderwerpen bied ik momenteel astrologische consulten aan.

Ik gebruik astrologie meer als tool om meer over jou te weten te komen. Het is niet leidend want uiteindelijk ben jij degene die keuzes maakt in het leven.

Consult-Astrologie

Vanuit mijn passie en ervaring, ondersteun ik jou graag met betrekking tot de volgende onderwerpen:

  • Eenzaamheid
  • Belangrijke keuzes in het leven
  • In je eigen kracht staan
  • Hoog gevoeligheid
  • Opvoeding van hoog gevoelige kinderen
  • Druk van de buitenwereld

Astrologie-BeThyself

Een aantal jaar terug heb ik bewust gekozen om vrijwel alles om te gooien. Ik begon mij enorm te verdiepen in astrologie, ging al mijn relaties herzien, en investeerde tijd in persoonlijke ontwikkeling. Alles begon ik te onderzoeken en bracht vervolgens verandering waar ik dat nodig vond. Inmiddels ben ik erg gelukkig met het pad wat ik bewandel.

Moeiteloos jezelf zijn, dat is waar ik voor ga! Jij ook?

Ik zie mijzelf als life coach, ik heb op jonge leeftijd een hoop mee mogen maken op allerlei gebieden. Onderweg heb ik veel geleerd en ben ik enorm getransformeerd als persoon. Deze ervaring geef ik graag mee tijdens mijn consulten.