mei
11
za
Spirituele Yoga: Gebruik het Licht – HUE 01
mei 11 @ 13:30 – 17:30

Introductie workshop Spirituele Yoga
Door Chris van Welij, H.U.E. instructeur

Gebruik makend van onze vermogens de juiste ontwikkelingsweg voor onszelf uit te zoeken krijgt men tijdens deze workshop steeds beknopte inleidingen over de 4 hoofdstromingen in de Yoga: Jnana Yoga, Bhakti Yoga, Karma Yoga, Raya Yoga .Oefeningen uit deze stromingen geven ons een idee van de leerweg die men in elk van deze stromingen aflegt om de uiteindelijke doelstelling van Yoga te halen.

Vervolgens komt het licht in actie- het ontwikkelen van het wakkere , alles doordringende, al omvattende bewustzijn in ons zelf , kent eveneens de spirituele Universele Energie leerweg. Daarin start met in het voorhoofd chakra het vermogen te ontwikkelen een steeds sterkere energie over te dragen. Dan kan men werken aan de gezondheid en welzijn van de wereld om ons heen met de energie zonder beperking van tijd, plaats, ruimte of afstand, met een snelheid groter dan het licht. Tijdens de workshop kan men zich zelf testen of men daar aan toe is.

De H.U.E. cursussen bieden daartoe krachtige technieken voor meditatie en energetische behandeling. De diepe inzichten ontwikkelen zich uit de lessen over spirituele en metafysische wetenschap. Primair is zich vestigen in een evenwichtige toestand van lichaam, geest en ziel. Met de technieken van energie overdracht en meditatie kan men vervolgens iedereen helpen gezondheid, geluk en spirituele ontwikkeling te bereiken.

Het onderwijs is simpel. Je hoeft er niet eens in te geloven om het waar te laten zijn. Het werkt als je het toepast. Dat is gelijk het moeilijke ervan. Om te aanvaarden dat het zo simpel mag zijn. Het resultaat is bijzonder. Een gezond lichaam en een kalme geest. Harmonie. Effectief en succesvol werken. Voorspoed bereiken. Leren en toepassen van zelfcontrole, liefde en mededogen

Datum: zaterdag 11 mei 2019
tijd: 13.30- 17.30
Bijdrage: € 20,- inclusief (thee/koffie/materialen)

Basis cursus HUE 01
22 & 23 juni 2019,
tijd 10.00-16.00 uur
Bijdrage: € 150,-p.p. incl. koffie &thee. Lunch graag zelf meenemen.
Via een energie overdracht worden de chakra’s 100% geopend en ontvangt men instructies hoe deze te activeren. Men krijgt aanwijzingen hoe de energie overdrachten toe te passen voor het welzijn van de mensen om u heen en voor het ontwikkelen van de eigen vermogens.

Aanmeldingen : Cvanwelij550gmail.com

mei
17
vr
Vrijdagavond meditatie door Petra Bolten
mei 17 @ 19:30 – 20:45

Meditatie avond
Door Petra Bolten

De Kundalini Yoga kent veel mooie en krachtige meditaties. Tijdens de wekelijkse lessen komen deze meditaties veelal aan bod. Voor diegenen die dieper en langer in de kracht van deze meditaties willen duiken, organiseer ik weer een les met de nadruk op meditatie. Na een aantal yogaoefeningen (ter voorbereiding van het lichaam) zullen we een langere meditatie ervaren ( 22-31 minuten). Een goed begin van je weekend! Ook toegankelijk als je geen ervaring hebt met Kundalini Yoga.

2-4-4

jun
2
zo
Numerologie – het geheim ontsluierd van taal en tekens
jun 2 @ 13:00 – 16:30


Numerologie – het geheim ontsluierd van taal en tekens

Door Frank van Hemert

Voor iedereen die getallen kan optellen en de eigen levenscycli wil bestuderen

Deze workshop gaat vooral over de logische samenhang van aspecten van je leven. Na deze workshop ben je in staat om alles numerologisch te beschouwen, in het licht van de “Negen Universele Grondbeginselen”. Dit is een numerologische logica op basis van Pythagoras’ ideeën en inzichten van vele anderen.

Pythagoras was een Grieks wiskundige, wijsgeer, filosoof en hervormer. Aristoteles vatte zijn leer samen: “Alles is uit te drukken in getalswaarden. De gehele Hemel is harmonie en getal”. Bekend is zijn wiskundige formule: a2 + b2 = c2. Pythagoras bedacht onze muzikale toonladder en is daarmee grondlegger van alle uitvoerbare muziek.

Alles om ons heen en in ons is opgebouwd uit een combinatie van elektromagnetische velden, die elkaar in evenwicht houden. Op aarde hebben we te maken met polariteit; alles heeft dus een positieve en een negatieve ‘pool’ of kant. Om alles bijeen te houden is er blijkbaar een bron-energie die o.a. atomen en moleculen bindt. Mensen zijn een onderdeel van het universum en dus ook voortdurend in beweging.

In taal en tekens schrijven we onze geschiedenis, ons heden en onze toekomst. Ons bewustzijn heeft vaak te maken met het begrijpen van en leren via deze tekens. Vrijwel alle communicatie in onze maatschappij is opgebouwd uit cijfers en letters. Numerologie is om die reden een heel krachtig instrument tijdens je eigen zoektocht naar samenhang.

In deze workshop leer je hoe je met numerologie kunt bepalen:
+ wat je bestemming in dit leven is en hoe je je energie dus het beste kunt richten om veel te bereiken
+ in welk jaar je transformeert en dus meer bij jezelf komt
+ wat belangrijke aspecten van je persoonlijkheid zijn
+ hoe je je meestal voelt
+ op welke manier je meestal denkt
+ wat je levenslessen zijn
+ hoe je direct  reageert op, en achteraf denkt over belangrijke gebeurtenissen
+ hoe je relatie met anderen is

Reacties na de vorige workshop:
“Wat een geweldige middag!”
“De workshop was heel erg duidelijk op een begrijpelijke manier werd alles uitgelegd.”
“Onwijs interessant en leerzaam!”

Meld je nu alvast aan want er zijn slechts nog 7 plaatsen beschikbaar.

jun
14
vr
Vrijdagavond meditatie door Petra Bolten
jun 14 @ 19:30 – 20:45

Meditatie avond
Door Petra Bolten

De Kundalini Yoga kent veel mooie en krachtige meditaties. Tijdens de wekelijkse lessen komen deze meditaties veelal aan bod. Voor diegenen die dieper en langer in de kracht van deze meditaties willen duiken, organiseer ik weer een les met de nadruk op meditatie. Na een aantal yogaoefeningen (ter voorbereiding van het lichaam) zullen we een langere meditatie ervaren ( 22-31 minuten). Een goed begin van je weekend! Ook toegankelijk als je geen ervaring hebt met Kundalini Yoga.

2-4-4

jun
22
za
ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)
jun 22 @ 10:00 – 16:00


EENDAAGSE WORKSHOP ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)

Door Ann van Boxtel

Door levenservaringen die je opdoet krijg je bepaalde gedachten, die vaak bepalend zijn voor je gedrag in verschillende bekende en onbekende situaties. Deze overtuigingen kunnen je dan ook behoorlijk in de weg zitten, ze werken belemmerend. Een werkwijze om deze belemmerende overtuigingen om te buigen is NLP. In de traditionele NLP worden je denkwijzen her-geprogrammeerd door ‘de wil’, om je zo prettiger te voelen, krachtiger te worden of je kwetsbaarheid te verbergen en in verbale en non-verbale communicatie te ‘lezen’ en zelf toe te passen. In deze vorm wordt er alleen gewerkt met de linkerhersenhelft, de ratio, met behulp van alleen de 5 zintuigen.

Tijdens de workshop ELP ga je met behulp van alle 12 zintuigen dieper naar de oorzaak van de patronen. Je gaat werken met zowel de linker- als de rechter hersenhelft en je gaat surfen op jouw eigen harde schijf. Waar komen je denkpatronen vandaan? Waar vinden dat gedrag, die gewoontes en die handelingen hun oorsprong? Waarom kom je niet tot handelen of waarom handel je nou altijd hetzelfde (wetende dat dit niet het gewenste resultaat oplevert)? Je gaat ontdekken wat in jouw gevoelswereld is afgesloten en leert door inzicht en oefening weer voelen vanuit je intuïtie, de taal van de ziel.

Wat kun je tijdens deze workshop o.a. verwachten?
-Onbewuste emoties bewust doorvoelen en gekoppelde overtuigingen ombuigen met behulp van de 12 zintuigen.
-Ontdekken van thema’s bij jezelf. Waar loop je tegen aan? Waar komt dat vandaan?
-D.m.v. diepte meditaties ontdekken van je eigen (onbewuste) overtuigingen en denkpatronen/programmering in ratio en emotie.
-Ontdekken in welk verleden deze belemmerende emotionele overtuigingen zijn ontstaan.
-Opstelling van het mentale en emotionele lichaam, je intuïtie en je Hogere Zelf.
-Omzetten van denkwijzen door emoties te balanceren.
-De transformatie aangaan, herprogrammeren, verankeren en activeren.

Inschrijving verloopt via de website van de Spirituele en Intuïtieve Academie onder het kopje inschrijven:
www.despiritueleacademie.nl
(inschrijven kan tot max. 2 weken voor aanvang van de workshop)

Eventuele vragen over de workshop kunnen naar: annergy1978@gmail.com