dec
18
di
EFT om je Angst te Overwinnen en de Vrije Versie van Jezelf te worden 
dec 18 @ 19:30 – 21:45

Gevoelens zoals angst, oververmoeidheid, je intens ver-antwoordelijk voelen met daarbij het gevoel dat snel en vaak alles te veel is, lijkt normaal te zijn geworden in deze tijd. “Zo is het nou eenmaal”, vertellen wij onszelf. We gaan door totdat we bijna geen adem meer kunnen halen….. en dan slaat vaak de angst toe. Vanavond wil ik jullie kennis laten maken met hoe snel EFT hier een einde aan kan maken.

EFT om je Angst te Overwinnen en de Vrije Versie van Jezelf te worden
dec 18 @ 19:30 – 21:45

EFT om je Angst te Overwinnen en de Vrije Versie van Jezelf te worden
Door Sonja Verberne

Alleen al in Amerika lijden meer dan 40 miljoen mensen aan een angststoornis of een gerelateerde mentale aandoening. Ben jij één van die mensen die constant iets aan het hoofd hebben en kun je je gedachten niet stilzetten?
Gevoelens zoals angst, oververmoeidheid, je intens verantwoordelijk voelen met daarbij het gevoel dat snel en vaak alles te veel is, lijkt normaal te zijn geworden in deze tijd. “Zo is het nou eenmaal”, vertellen wij onszelf. “Het is gehaast, het is druk, het een na het ander, alles stapelt zich op, tot een punt dat het moeilijk wordt om nog vrij adem te halen.”

Wij hebben patronen ontwikkeld en een manier waarop we voelen en denken, die ons gewoon niet dienen en ook niet duurzaam blijken te zijn. Deze patronen leiden tot onbekende pijnen in ons lichaam; evenals medische aandoeningen waarbij we de neiging hebben om de schuld te geven aan virussen, bacteriën of andere externe factoren.

Deze patronen zorgen ervoor dat we gestrest, angstig en niet lekker in ons vel zitten en toch lopen we dagelijks zo rond. Zij zijn het waardoor we slecht slapen en niet het gewicht verliezen wat we willen. Zij laten ons voelen dat er veel te veel op ons bordje ligt en er nooit geen einde komt aan de stress! Zij voorkomen dat we in het moment aanwezig zijn en kunnen genieten van ons leven.

Maar er is een manier om deze patronen te veranderen en onze stress en angsten los te laten, om onze negatieve emoties te verwerken, en het herhalen van negatieve patronen te stoppen. Uiteindelijk is dit niet onze natuurlijke staat van zijn.

Als jij jezelf in het bovenstaande herkent, zorg dan dat je erbij bent! Ik kijk er naar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan.

dec
19
wo
Avond Familieopstellingen
dec 19 @ 19:00 – 22:00


Avond Familieopstellingen

door: Vincent Nijman

Waar we vandaan komen heeft een belangrijke invloed op ons gedrag, functioneren, gezondheid en de keuzes die we bewust en onbewust maken in ons werk en privé-leven. We nemen patronen mee uit onze familiesystemen die je in het dagelijks leven kunnen belemmeren. Problemen waarvan je de oplossing maar niet lijkt te kunnen vinden hebben vaak hun oorsprong in onze familiebanden en geschiedenis. In zakelijke context kunnen schijnbaar complexe problemen ontstaan doordat een paar simpele regels worden geschonden. Met behulp van familie- en organisatieopstellingen kan inzicht worden gekregen en een beweging worden ingezet naar het oplossen van problemen en doorbreken van patronen.

Op woensdag 19 december organiseert Nijman Coaching & Trainingen een avond familie- en organisatie-opstellingen waar iedereen aan kan deelnemen en er de mogelijkheid is om aan de slag te gaan met een privé of zakelijk thema. Vincent Nijman is Systemisch- en NLP coach en werkt o.a. ook met Lichaamsgericht-/trauma werk.

Aanvang: 19.00 uur, inloop vanaf 18.45 uur.

jan
11
vr
Oriëntatie op mediteren
jan 11 @ 10:00 – 11:30


Oriëntatie op mediteren

door Anita Schreij

Heb je interesse in mediteren en wil je het eens ervaren en uitproberen? Dan is deze oriëntatie iets voor jou: Je krijgt op een luchtige manier een introductie in mediteren en de diverse manieren waarop je dit kunt doen aangereikt.

Samen oefenen we en kun je ervaren wat jou past, waar je tegenaan loopt en wat het je biedt. Het kan een aanloop zijn naar de MBSR mindfulness training. Voor aanmelding en vragen : email (info@tobemindful.nl) of telefonisch: 06 – 136 264 24 / 072 – 505 1567

jan
13
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
jan 13 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

jan
18
vr
Oriëntatie op mediteren
jan 18 @ 10:00 – 11:30


Oriëntatie op mediteren

door Anita Schreij

Heb je interesse in mediteren en wil je het eens ervaren en uitproberen? Dan is deze oriëntatie iets voor jou: Je krijgt op een luchtige manier een introductie in mediteren en de diverse manieren waarop je dit kunt doen aangereikt.

Samen oefenen we en kun je ervaren wat jou past, waar je tegenaan loopt en wat het je biedt. Het kan een aanloop zijn naar de MBSR mindfulness training. Voor aanmelding en vragen : email (info@tobemindful.nl) of telefonisch: 06 – 136 264 24 / 072 – 505 1567

jan
19
za
Daten met tantra & mindfulness
jan 19 @ 16:00 – 18:30

Daten met tantra & mindfulness
Door Anna Spohr

Ontspan, enjoy en “ont”-moet de ander vanuit het nu, daar waar je nu bent. Moeiteloos. Via de nieuwe technieken van mindfulness dalen we af in ons zelf en geven ons de kans om volledig aanwezig te zijn bij ons gevoel, lichaam en mind. Tantra voegt er lol aantoe en tegelijkertijd contact met je verlangen, angsten en grenzen. Daten wordt op die manier een celebration of life, een ontdekkingsreis, dat je bewustzijn verruimt. Je leert iets, wat je mee kan nemen naar alle ontmoetingen, die zullen volgen.

Je leert je eigen grenzen te waarderen en dat het uitspreken ervan je dichter bij jezelf en de ander brengt.

Verbinding kan op elk moment, als wij willen. En wie weet loop je hierna met een of meerdere deelnemers de stad in om na te vieren en de ontmoetingen te verdiepen. Dans, muziek en stilte vormen de omlijsting en fundament. Kort maar krachtig maak je kennis met mindfulness en eerste tantrische technieken. bel me op als je vragen hebt!

 

“ik was hierna het hele weekend blij”

” ik deed de oefeningen met iemand, die ik waarschijnlijk nooit weer zal zien maar we hadden ‘t zo fijn samen!”

“Anna is grappig, ontspannen en professioneel, ze weet het ijs in een mum van een tijd te breken”

feb
9
za
ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)
feb 9 @ 10:00 – 16:00

EENDAAGSE WORKSHOP ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)
Door Ann van Boxtel

Door levenservaringen die je opdoet krijg je bepaalde gedachten, die vaak bepalend zijn voor je gedrag in verschillende bekende en onbekende situaties. Deze overtuigingen kunnen je dan ook behoorlijk in de weg zitten, ze werken belemmerend. Een werkwijze om deze belemmerende overtuigingen om te buigen is NLP. In de traditionele NLP worden je denkwijzen her-geprogrammeerd door ‘de wil’, om je zo prettiger te voelen, krachtiger te worden of je kwetsbaarheid te verbergen en in verbale en non-verbale communicatie te ‘lezen’ en zelf toe te passen. In deze vorm wordt er alleen gewerkt met de linkerhersenhelft, de ratio, met behulp van alleen de 5 zintuigen.

Tijdens de workshop ELP ga je met behulp van alle 12 zintuigen dieper naar de oorzaak van de patronen. Je gaat werken met zowel de linker- als de rechter hersenhelft en je gaat surfen op jouw eigen harde schijf. Waar komen je denkpatronen vandaan? Waar vinden dat gedrag, die gewoontes en die handelingen hun oorsprong? Waarom kom je niet tot handelen of waarom handel je nou altijd hetzelfde (wetende dat dit niet het gewenste resultaat oplevert)? Je gaat ontdekken wat in jouw gevoelswereld is afgesloten en leert door inzicht en oefening weer voelen vanuit je intuïtie, de taal van de ziel.

Wat kun je tijdens deze workshop o.a. verwachten?
-Onbewuste emoties bewust doorvoelen en gekoppelde overtuigingen ombuigen met behulp van de 12 zintuigen.
-Ontdekken van thema’s bij jezelf. Waar loop je tegen aan? Waar komt dat vandaan?
-D.m.v. diepte meditaties ontdekken van je eigen (onbewuste) overtuigingen en denkpatronen/programmering in ratio en emotie.
-Ontdekken in welk verleden deze belemmerende emotionele overtuigingen zijn ontstaan.
-Opstelling van het mentale en emotionele lichaam, je intuïtie en je Hogere Zelf.
-Omzetten van denkwijzen door emoties te balanceren.
-De transformatie aangaan, herprogrammeren, verankeren en activeren.

Inschrijving verloopt via de website van de Spirituele en Intuïtieve Academie onder het kopje inschrijven:
www.despiritueleacademie.nl
(inschrijven kan tot max. 2 weken voor aanvang van de workshop)

Eventuele vragen over de workshop kunnen naar: annergy1978@gmail.com

feb
10
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
feb 10 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

feb
16
za
Daten met tantra & mindfulness
feb 16 @ 16:00 – 18:30

Daten met tantra & mindfulness
Door Anna Spohr

Ontspan, enjoy en “ont”-moet de ander vanuit het nu, daar waar je nu bent. Moeiteloos. Via de nieuwe technieken van mindfulness dalen we af in ons zelf en geven ons de kans om volledig aanwezig te zijn bij ons gevoel, lichaam en mind. Tantra voegt er lol aantoe en tegelijkertijd contact met je verlangen, angsten en grenzen. Daten wordt op die manier een celebration of life, een ontdekkingsreis, dat je bewustzijn verruimt. Je leert iets, wat je mee kan nemen naar alle ontmoetingen, die zullen volgen.

Je leert je eigen grenzen te waarderen en dat het uitspreken ervan je dichter bij jezelf en de ander brengt.

Verbinding kan op elk moment, als wij willen. En wie weet loop je hierna met een of meerdere deelnemers de stad in om na te vieren en de ontmoetingen te verdiepen. Dans, muziek en stilte vormen de omlijsting en fundament. Kort maar krachtig maak je kennis met mindfulness en eerste tantrische technieken. bel me op als je vragen hebt!

 

“ik was hierna het hele weekend blij”

” ik deed de oefeningen met iemand, die ik waarschijnlijk nooit weer zal zien maar we hadden ‘t zo fijn samen!”

“Anna is grappig, ontspannen en professioneel, ze weet het ijs in een mum van een tijd te breken”

mrt
10
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
mrt 10 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

mrt
30
za
ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)
mrt 30 @ 10:00 – 16:00

EENDAAGSE WORKSHOP ELP (Emotioneel Linguïstisch Programmeren)
Door Ann van Boxtel

Door levenservaringen die je opdoet krijg je bepaalde gedachten, die vaak bepalend zijn voor je gedrag in verschillende bekende en onbekende situaties. Deze overtuigingen kunnen je dan ook behoorlijk in de weg zitten, ze werken belemmerend. Een werkwijze om deze belemmerende overtuigingen om te buigen is NLP. In de traditionele NLP worden je denkwijzen her-geprogrammeerd door ‘de wil’, om je zo prettiger te voelen, krachtiger te worden of je kwetsbaarheid te verbergen en in verbale en non-verbale communicatie te ‘lezen’ en zelf toe te passen. In deze vorm wordt er alleen gewerkt met de linkerhersenhelft, de ratio, met behulp van alleen de 5 zintuigen.

Tijdens de workshop ELP ga je met behulp van alle 12 zintuigen dieper naar de oorzaak van de patronen. Je gaat werken met zowel de linker- als de rechter hersenhelft en je gaat surfen op jouw eigen harde schijf. Waar komen je denkpatronen vandaan? Waar vinden dat gedrag, die gewoontes en die handelingen hun oorsprong? Waarom kom je niet tot handelen of waarom handel je nou altijd hetzelfde (wetende dat dit niet het gewenste resultaat oplevert)? Je gaat ontdekken wat in jouw gevoelswereld is afgesloten en leert door inzicht en oefening weer voelen vanuit je intuïtie, de taal van de ziel.

Wat kun je tijdens deze workshop o.a. verwachten?
-Onbewuste emoties bewust doorvoelen en gekoppelde overtuigingen ombuigen met behulp van de 12 zintuigen.
-Ontdekken van thema’s bij jezelf. Waar loop je tegen aan? Waar komt dat vandaan?
-D.m.v. diepte meditaties ontdekken van je eigen (onbewuste) overtuigingen en denkpatronen/programmering in ratio en emotie.
-Ontdekken in welk verleden deze belemmerende emotionele overtuigingen zijn ontstaan.
-Opstelling van het mentale en emotionele lichaam, je intuïtie en je Hogere Zelf.
-Omzetten van denkwijzen door emoties te balanceren.
-De transformatie aangaan, herprogrammeren, verankeren en activeren.

Inschrijving verloopt via de website van de Spirituele en Intuïtieve Academie onder het kopje inschrijven:
www.despiritueleacademie.nl
(inschrijven kan tot max. 2 weken voor aanvang van de workshop)

Eventuele vragen over de workshop kunnen naar: annergy1978@gmail.com

apr
14
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
apr 14 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

mei
12
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
mei 12 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

jun
9
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
jun 9 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

aug
18
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
aug 18 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

sep
15
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
sep 15 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

okt
6
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
okt 6 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

nov
10
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
nov 10 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

dec
15
zo
Groeigroep “Think and Grow Rich”
dec 15 @ 13:00 – 17:00

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Van Burn-Out naar On-Fire
Tijdens haar burn-out drie jaar geleden is Sonja in contact gekomen met Bob Proctor van het Proctor Galagher Instituut en vanzelfsprekend ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Als door de bliksem getroffen is ze erin gedoken, heeft zich er mee verbonden en is het toe gaan passen in haar leven om het nooit meer los te laten. Door EFT en deze universele wetten te leren begrijpen en toe te passen, heeft dit ervoor gezorgd dat haar leven in een stroomversnelling kwam, haar energieniveau steeg en zij heel snel genas op alle lagen. De “burn-out” veranderde in “on-fire.” Door deze ervaring aan den lijve meegemaakt te hebben heeft dit haar geïnspireerd om hier zoveel mogelijk mensen mee te willen helpen. En hoe doe je dat? Dat doe je samen.

De kracht van samen
Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, heb je spiegels, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden op alle lagen om zo het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt.

Sonja zal de deelnemers begeleiden met EFT transformatiecoaching om daar, waar blokkades zichtbaar worden, direct ruimte voor begrip en groei vrij te maken, zodat er genezing kan plaatsvinden. Dit creëert een stabiele basis om op te bouwen, je levensmissie te ontdekken en groot te durven dromen. Een doel creëren vraagt begrip over hoe bewustzijn, en met name het onderbewustzijn werkt. En dit doel kan van alles zijn. Ontdek dit samen.

Think and Grow Rich door Napoleon Hill
Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich van Napoleon Hill. Michael Pilarczyc heeft hier een bewerking en vertaling van geschreven die makkelijk leesbaar is. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de werldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag de dag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”