sep
13
do
Korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten
sep 13 @ 19:30 – 22:15


Korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten
Lezing door  Biologika Nederland

Een bijzondere inspiratielezing over de 5 biologische natuurwetten die voor het eerst in de geschiedenis onthullen HOE en WAAROM wij ziek worden. De wetmatige, logische verklaring van ziekte, kanker en pijn. Hier wil je bij zijn!

Tijdens deze Biologika lezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten – de basis van deze nieuwe paradigma – en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de biologische natuurwetten werken, oftewel waarom wij ziek worden. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze paar uren zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt.

Na deze inspiratieavond is gezondheid geen geheim meer!
Deze bijzondere ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen.

Ben jij er ook klaar voor om 180 graden anders te leren kijken naar ziektes omdat:
  • jouw lichaam geen fouten maakt wanneer het ziek wordt
  • een fysieke (of geestelijke) verandering (=ziekte) zinvol is
  • genezing een logisch proces is
  • je invloed kan hebben op je eigen herstel
DAN IS DEZE LEZING IETS VOOR JOU! Voel je welkom in deze compleet andere realiteit waar jij meester wordt van je eigen gezondheid.
Hoe ziet een Biologika avond eruit?
In de eerste helft van de avond zal Enikö (Biologika trainer, consulent, eigenaar van Biologika Nederland) kort toelichten hoe de biologische natuurwetten werken. Na een korte koffiepauze is er ruimte voor je persoonlijke vraag. Neem daarom ook gerust je vraag over je klacht of ziekte mee. Wil jij bijvoorbeeld weten wat de logische oorzaak is van je pijn in je schouder, je klachten in je buik of waarom een kennis of geliefde precies nu geconfronteerd wordt met kanker of iets vergelijkbaars? Enikö zal er – zover het daar ter plekke mogelijk is – antwoorden op geven, vanuit de perceptie van de natuurwetten. De avond zal worden afgesloten met een korte toelichting over de vervolgstudie mogelijkheden, zoals trainingen en themadagen.

AANMELDEN (graag vooraf) via:
https://www.biologikanederland.nl/lezingen/