feb
23
za
Kirtan Cacao ceremony
feb 23 @ 19:30 – 22:00


Kirtan Cacao ceremony
Een reis naar binnen in harmonie met de stem van het Hart

Door: Elias Hering

Een krachtige cacao ceremonie waarin het zingen van mantra’s en medicine songs centraal staat. Een reis naar binnen in harmonie met de stem van het hart.

Rauwe cacao is een van de meest krachtige voedingsstoffen op aarde. Daarom werd het door de Maya’s “voedsel
van de goden” genoemd. Sinds eeuwen word de cacao plant door inheemse culturen van zuid-Amerika gebruikt
als ceremonieel middel om de verbinding met het hart, de natuur en elkaar te herstellen.

Een oude mythe zegt: Wanner het evenwicht tussen mens en natuur uit balans is geraakt, komt de spirit van de cacao plant naar de mensen om ons te helpen te herstellen. Rauwe cacao bevordert door zijn meer dan 1200 inhoudsstoffen zoals mineralen, vitamines, bioflavonoïden en endorfine op een natuurlijke wijze het welzijn en brengt ons in verbinding met ons gevoel en ons hart.

Kirtan komt oorspronkelijk uit de oud Indische cultuur en beschrijft het gezamenlijke zingen van traditionele gebeden uit de Vedische Cultuur. Het word sinds duizenden jaren gepraktiseerd om op een vreugdevolle wijze
in contact te komen met de geestelijke aspecten van het leven op aarde en de kosmos. Door het gezamenlijke zingen van Kirtan, Bahjan, Mantra’s en heartsongs ervaren de meeste mensen een gevoel van eenheid en liefde waardoor zij zich opgeladen en verbonden voelen.

De Energie in de ruimte stijgt voelbaar en geeft ons kracht en vertrouwen om het dagelijks leven op een positieve manier aan te gaan.

Inloop vanaf 19:00 uur
Begin ceremony: 19:30 uur
Praktisch: Comfortabele kleding

mrt
26
di
GEHEID GEZOND, Wholefulness Event
mrt 26 @ 20:00 – 22:00


GEHEID GEZOND
Wholefulness Event

Door Remco Sas

Gezondheid is een omstreden onderwerp in onze huidige maatschappij. We doen heel veel aan pijnbestrijding en symptoombestrijding, maar daardoor eindigen we allemaal met volle medicijnkastjes. Door deze verstrengeling van belangen vergeten we compleet waar het om zou móéten gaan: de oorzaak aanpakken.

Het werkelijke doel van dit leven is dat wij, zowel als ziel, als bewust mens, leren. Dus elke ziekte, kwaal of lichamelijk ongemak, daar zit een les achter. NIEMAND in het hele gezondheidszorg circuit zal je ooit vragen “Wat denk jijzelf dat je hiervan moet leren?” Maar wél gaan er miljarden naar onderzoek in betere “oplossingen” voor bepaalde ziekten.

Deze avond gaan we ferme heipalen neerzetten in de basis van jouw gezondheid. We gaan de emotionele ladingen opruimen die er aan je verschillende organen hangen, zodat je inzichten kunt krijgen en je kwalen en ziektes niet meer nodig zijn. DAT is de wérkelijke eerste stap naar beterschap!

REDESIGN YOURSELF
Vind een betere versie van jezelf.

Deur open om 19:30 uur. Er is koffie en thee met wat lekkers.

Kosten €35,- voor de avond. Wat je twee uur hard werk oplevert. Geen oeverloos gepraat, gewoon doelgericht werken naar een doel. De normale kosten voor dit werk zijn €75,- per consult van een uur, dus reken uit je winst.