aug
28
wo
Informatie-avond Compassietraining
aug 28 @ 19:00 – 21:30


Informatie-avond compassietraining MBCL

Door Titia van Rootselaar

De compassietraining MBCL (op mindfulness gebaseerd compassievol leven) is voor ieder die zoekt naar wegen om lijden te verlichten, meer levensgeluk te ervaren, gezonder met zichzelf en anderen om te gaan en te leven vanuit het hart.
Het is een training in mildheid en (zelf)compassie.

Deze informatie-avond is een gelegenheid kennis te maken met de inhoud van de compassietraining en de trainer. Ik zal vertellen wat er zoal aan bod komt in de 8-weekse compassietraining en tot welke positieve veranderingen dit kan leiden. We zullen oefeningen uit de training doen om het zelf te kunnen ervaren. Er is ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen. Ook zullen we stil staan bij wat deelname aan de compassietraining vraagt van de deelnemers.
Je bent van harte welkom.

Praktische informatie.
De avond is van 19.00 – 21.00 uur.
Als het lukt, is het prettig wat eerder voor aanvang aanwezig te zijn. Dan kun je in alle rust met een kopje thee of koffie aankomen en dan beginnen we ook op tijd. Vanaf 18.50 uur staat de thee klaar. Gemakkelijk zittende kleding wordt aanbevolen. We werken met de schoenen uit; een paar warme sokken kunnen prettig zijn, soms ook een warm vest. Meditatiekussens, matten en stoelen zijn aanwezig.