feb
24
zo
Wakker op Zondag: introductieworkshop Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling
feb 24 @ 13:30 – 15:30


Wakker op zondag: introductieworkshop Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling

door Ann van Boxtel

Ben je nieuwsgierig naar hoe je (weer) in contact kunt komen met je gevoel en innerlijke wijsheid? Wil je tips en tools ontvangen om direct mee aan de slag te gaan? Kom dan naar de introductieworkshop Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling.

Tijdens deze 2 uur durende workshop maak je kennis met de basis van spiritualiteit. Hoe is de verbinding met jezelf? Welke energie is van jou of van een ander? Welke ruimte neem je voor jezelf in? Wat betekent een goede gronding voor je dagelijks leven? Hoe breng je balans tussen je mannelijke (rationele) en vrouwelijke (emotionele) energie?
D.m.v. verschillende oefeningen en geleide meditatie word je je meer bewust van jouw energiesysteem en aurabeheer, ervaar je de balans tussen je linker- en rechterhersenhelft en leer je jezelf beschermen tegen en makkelijker loslaten van ongewenste invloeden.

Kortom, kom weer in contact met jezelf en jouw innerlijke stem, zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

mrt
3
zo
Wakker op Zondag: Laat stress en angst over financiën los met EFT
mrt 3 @ 13:30 – 15:30


Wakker op zondag: Laat stress en angst over financiën los met EFT

door Sonja Verberne

Als je denkt aan geld of aan je financiën, wat is dan de meest voorkomende emotie die er in je opkomt?

Is het vrede, tevredenheid of vreugde? Of is het stress, angst of frustratie? Voor de meesten, ongeacht het inkomensniveau, is dit het laatste. 🙁

De vecht- of vluchtreactie wordt voortdurend getriggerd omdat de angst om niet genoeg geld te hebben of de rekeningen niet te kunnen betalen, ons onbewust laten denken dat we dit niet zullen overleven. Bewust weten we best dat we ook in zware tijden echt wel zullen overleven. Het onderbewustzijn vertelt ons echter iets anders.

Daarom is het van cruciaal belang dat we tappen en onze hersenen laten weten dat we nog steeds veilig zijn, zelfs als we in de stress schieten en ons zorgen maken over geld. Als we ontspannen zijn is dit niet alleen beter voor je gezondheid, maar kunnen we namelijk ook veel creatiever nadenken over hoe we ons leven op een volgend niveau kunnen brengen! Bijvoorbeeld wat er nodig is om je financieel vrij te voelen.

mrt
10
zo
Wakker op Zondag: Resensitize your body, voor vrouwen
mrt 10 @ 13:30 – 15:30


Wakker op zondag: Resensitize your body, voor vrouwen
door May Rompas

Door de drukte van ons dagelijks leven is het makkelijk om te vergeten echt te zorgen voor onszelf. We zijn goede moeders, partners, vriendinnen, werknemers. Maar als dat allemaal weg zou vallen, wie zijn we dan?

Ons lichaam heeft een bron aan energie en wijsheid. In deze workshop gaan we opnieuw luisteren naar wat ons lijf te vertellen heeft. Dit doen we d.m.v. zelf aanraking, beweging, adem en klank.

mrt
24
zo
Wakker op Zondag: SoulCollage® Workshop
mrt 24 @ 13:30 – 15:30


Wakker op zondag: SoulCollage® Workshop
door Julia Morozova

SoulCollage® is een methode waarmee je op een creatieve en intuïtieve manier een eigen deck van metaforische kaarten kunt maken. Deze methode werd meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld door de Amerikaanse psychotherapeut Seena Frost. Het is een simpele maar tegelijkertijd een heel diep en inzichtgevende bezigheid. We maken een kaart met de collage techniek en ontdekken de betekenis ervan later, geleid door onze intuïtie, creativiteit en vertrouwen in onszelf en de wereld. We laten onze interne verhalen en delen van onze persoonlijkheid gezien en gehoord worden. Als de kaart gemaakt is dan kunnen we de kaarten raadplegen, als orakelkaarten. Deze methode is heel flexibel, en kan gebruikt worden voor de diverse levensvragen en doelen. Tijdens deze workshop gaan we meteen aan de slag om je eerste kaarten te maken en leren lezen.

apr
14
zo
Wakker op Zondag: Het Vallei Orgasme, een nieuwe hype of lang verloren oeroude kennis.
apr 14 @ 13:30 – 15:30


Wakker op zondag: Het Vallei Orgasme, een nieuwe hype of lang verloren oeroude kennis.
door Judith Bruin

Door de technieken van het Vallei Orgasme te leren, ook wel transformatie seksualiteit genoemd, eigen je jouw seksualiteit weer toe. Je gebruikt je seksuele energie niet om een baby te maken maar de enorme hoeveelheid energie die vrijkomt tijdens opwinding gebruik je voor jezelf. Je leert hoe je nieuwe onschuld maakt, waardoor je hart weer met je bekken gaat communiceren.

Je hoofd, hart, buik en bekkengebied verbinden zich weer met elkaar, waardoor je toegang krijgt tot je vrouwelijke kracht en krachtig kwetsbaar durft te zijn. Je boort je realisatievermogen aan waardoor je volledig bewust wordt wat voor jou belangrijk is en je onafhankelijk en autonoom wordt. Gezond egoïsme noem je dat.

Zelfbeminning is het opnieuw eigen maken van je seksualiteit.
Als het goed is ontdek je als je jong bent spelenderwijs wat je lichaam kan en hoe dat voelt. Vanuit onschuld en in veiligheid ervaar je wat je prettig vind wanneer je jezelf aanraakt. Als dat afgekeurd wordt door je omgeving of je krijgt te maken met misbruik of intimidatie dan komt er een lading op te liggen, je verliest onschuld.
Wanneer je dan met een ander gaat vrijen en experimenteert met elkaar, terwijl je beide beschadigd bent, wordt uit zelfbescherming de verbinding tussen je hart en bekken verbroken, waardoor hechting en seksuele overgave verstoord raakt.

Wat kun je daar aan doen? Zelfbeminning; de creatieve kracht van seksuele energie optimaal benutten voor heling en persoonlijke groei. Je gaat terug naar de basis, in je ééntje met de deur op slot, nieuwe onschuld opbouwen, ook wel ‘medicijn’ genoemd. Dit medicijn verjongt, heelt oude wonden, maakt je autonoom en is een plezierig en verrijkend proces op weg naar wijsheid en seksuele activiteit tot op hoge leeftijd.