De Armouring

De-Armouring | Kundalini Yoga | Massages

Rosa Bakker

Mijn doel is mensen onafhankelijk te maken. Via de massages en coaching stimuleer ik mijn cliënten zichzelf te leren herinneren en te groeien naar wat ze werkelijk willen in henzelf en in het leven. Ik stimuleer ze om dat wat ze willen uit zichzelf te halen en te gaan leven!

Een weg naar heelwording

Mijn missie is om mensen te inspireren en te begeleiden in hun proces naar heelwording. Grappig, is het niet? We zijn in wezen heel. Alleen vergeten we soms waar we vandaan komen. En is het nodig om daaraan herinnerd te worden.

Het is een avontuurlijk proces waarin iedereen zijn eigen manier vindt om die te bewandelen.

De-Armouring traject

De-armouring is een techniek om het lichaam te ontharnassen.

Dit harnas (armour) creëren we om onszelf veilig te voelen en onszelf staande te houden in moeilijke situaties. De spanningen die we hebben opgebouwd in ons lichaam gedurende ons leven slaat zich op in je bindweefsel. Het is een imprint van pijnlijke situaties en trauma’s. Afhankelijk van hoe hevig je ervaringen in het verleden geweest zijn, kunnen er centimeters dikke plakken imprints ontstaan. Wat voor spanning en blokkades in het lichaam zorgt. Waardoor onze natuurlijk levensenergie niet goed en beperkt stroomt. Dit uit zich in psychische en/of fysieke klachten. Het harnas heeft ons beschermd tegen de pijn van je trauma.

Bij De-armouring gaat het om het ontmoeten van het ‘armour’ en het ongemak en de pijn die eronder verborgen zitten. Zodat je lichaam en geest weer vrij worden van blokkades, emotioneel of energetisch trauma. Bij De-armouring maak ik gebruik van massage en drukpunten. Het belangrijkste daarin is dat je jouw pijn liefdevol en in veiligheid mag loslaten.

Persoonlijke coaching is onlosmakelijk verbonden met een de-armouring traject.

Make yourself so happy so that when others look at you they become happy too

Kundalini Yoga

Kundalini yoga is een dynamische vorm van yoga waarin we bezig zijn om de kundalini energie te laten stromen. Het is een praktische en enorm krachtige vorm van yoga.
Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Deze manier van yoga helpt je om kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen in je leven. Door deze vorm van yoga te beoefenen zul je groeien in bewustzijn. Bewustzijn van je lichaam en geest.

Het werkt door alle 7 chakra’s heen, de aircline en the aura ( 8e chakra) en het zorgt voor mooie ervaringen die het hart raken en je horizon verbreedt.

Opleidingen

Kundalini teacher training
Kundalini yoga & coaching Level 1
Kundalini yoga & coaching Level 2 (Tantrische nummerologie)
Sportmassage training
2009
Deep Tissue training
2010
Ontspanning massage training
2010
Myo fascial training
2017

Massages

Deep Tissue Massage
Een Deep Tissue Massage is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren wordt de ‘energiestroom’ verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg.

Sportmassage
Tijdens een sportmassage masseer ik stevig, waarbij ik het bindweefsel losmaak en knopen uit de spieren haal. Hiervoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd.

Ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige massage bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor ontspanning.

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.