energetische behandeling

Energetische behandeling | Coaching

Eline van der Wal

Ik help mensen om in hun kracht te staan en lichter te leven. Om niet meer vanuit piekeren, een negatief zelfbeeld of twijfels te leven maar vanuit liefde en vertrouwen.

Wat ik voor je kan betekenen.

Merk je dat het even niet meer stroomt in je leven?
Dat je meer bij jezelf zou willen zijn?
Minder zou willen piekeren.
Meer zou willen ontspannen.
En vooral… dat je het gevoel hebt dat je meer wilt leven en minder geleefd wilt worden.

Als je ergens tegenaan loopt is het soms fijn om iemand te hebben die er helemaal voor jou is. Iemand die met je meekijkt naar wat er speelt en je helpt om vervolgstappen te zetten. Ik kan je daarbij helpen. Ik ben intuïtief sterk en kan aanvoelen wat er onder het probleem ligt waar je mee komt. 

Ik werk met vrouwen die in hun kracht willen gaan staan en/of weer in balans willen komen. Daarbij zie ik veel burn out klachten, gebrek aan zelfvertrouwen, perfectionisme, altijd zorgen voor anderen, piekeren, streng zijn voor jezelf, geen rust kunnen ervaren en weinig ruimte innemen. 

Samen weer jouw balans hervinden!

Energetische behandeling

Bij een behandeling werk ik lichaamsgericht. Dit houdt in dat we niet alleen over een thema praten maar ook kijken wat dit met je lichaam doet.

Veel mensen hebben geleerd om opkomende emoties snel weg te drukken. In eerste instantie kan dat fijn zijn, je hoeft de pijn of het verdriet niet te voelen en je niet kwetsbaar op te stellen. Het nadeel van het wegdrukken van emoties is dat de emotie zich vast kan zetten in jouw lichaam. Juist door bij een behandeling te voelen wat een emotie of gebeurtenis met jouw lichaam doet ontstaat er ruimte.

Bij een behandeling maak ik verder gebruik van een aantal technieken die helpen om overtuigingen, patronen en angsten los te laten.
Het effect is dat je meer in balans komt en in je kracht kunt gaan staan.

Luisteren naar de wijsheid van jouw lichaam


Over mij

Ik ben Eline van der Wal, ik werk als energetisch therapeut en coach. Als je me dat 10 jaar geleden had verteld had ik je verbaasd aangekeken. Ik werkte op dat moment namelijk als financieel manager, een baan met veel verantwoordelijkheid en stress. 

De omslag kwam in de vorm van twee burn outs. Mijn lichaam greep in, ik zakte op een dag bijna door mijn benen heen. Ik schrok er enorm van! Dat was het moment dat ik er helemaal klaar mee was. Er moest iets veranderen.

Het werd de start van een zoektocht. Daarbij kwamen er overtuigingen en patronen tevoorschijn die ik los mocht laten. Dat was emotioneel gezien af en toe best heftig maar het resultaat was zo fijn. Ik werd eindelijk mezelf! Ik kon mijn gevoeligheid omarmen en zien dat ik de wereld iets te bieden heb met mijn ervaring en invoelingsvermogen. Ik volgde een opleiding tot energetisch therapeut (MEE-therapie) en kan nu zeggen:
“Ik kan je helpen op jouw pad, heb je zin om een stukje samen op weg te gaan?”

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.