Energetisch-therapeut

Soul Reading | Multi Energetische Essentie Therapie | EMDR | HSP coaching workshops | retraites

Marjolein de Vries

Ieder mens is uniek. Iedereen geeft zelf richting en zin aan zijn leven. Als mens kunnen we bewust kiezen onze levensweg te bewandelen in harmonie met onze kern. Ik werk vanuit een holistische visie. Lichaam, ziel en geest vormen daarbij een eenheid.

Wat kan ik voor je doen?

Ik ben Marjolein de Vries, energetisch- en EMDR therapeut.

Mijn natuurlijk talent is iemands ziel te lezen en mensen te begeleiden in het vrijmaken van trauma’s, blokkades en belemmerende overtuigingen.

Door middel van Soul Readings, Multi Energetische Essentie therapie, EMDR en HSP coaching begeleid ik je terug naar jouw authentieke kern. Naast dit geef ik workshops en retraites. Mijn specialisatie ligt in het begeleiden van hoog sensitieve en getraumatiseerde mensen.

‘Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!’

Mijn missie is je weer dichter bij je innerlijke kracht en bezieling te brengen.

  • Door je leven en werk vorm te geven vanuit je innerlijke kracht. Wat je écht van binnenuit wil en wat écht belangrijk voor je is.
  • Door je te helpen je innerlijke inspiratie te ontdekken, zodat je met meerplezier door het leven gaat.
  • Door je te helpen je natuurlijke gaven in te kunnen zetten om een zinvolle bijdrage te kunnen leveren aan deze wereld.
  • Door je aan te zetten tot zelfgenezing. Het fysieke lichaam zien we als een onderdeel van een geheel waar veranderingen op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk – zich manifesteren.
  • Door je bewust te maken van de relatie tussen lichaam, ziel en geest.

Soul Reading

Mijn natuurlijke talent is iemand ziel te lezen. Vanuit helder waarnemen geef ik door waarvoor iemand geboren is, welke (verborgen) talenten en blokkades er zijn, en wat de volgende stap kan zijn in jouw ontwikkeling.
Soul Reading opent de weg naar wie jij ten diepste bent. Het maakt je wakker. Je wordt helder en krachtig.
Vanuit moeiteloosheid zet jij je passie en talenten in voor het leven waar je van droomt! Ik draag graag een steentje bij aan de beste versie van jezelf!
‘Ik geef door wat ik hoor, wat ik voel en wat ik zie!’

Opleidingen

Gediplomeerd Energetisch Therapeut (Centrum Puur)

Gecertificeerd Holistisch EMDR therapeut (Opleiding Holistische gezondheidstherapie)

Multi Energetische Essentie (MEE) therapie

Multi Energetische Essentie (MEE) therapie is een krachtige lichaamsgerichte behandeling. De duur van de therapie is kort. Het is zeer effectief. Eén of meerdere sessies brengt diepe energetische transformatie teweeg. Het bevrijd je van diepe blokkades, trauma’s en beperkende overtuigingen en en geeft helder bewustzijn.

Holistische EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprogramming)


. De EMDR techniek is eenvoudig en veilig. Met de holistische wijze van toepassen zijn wonderbaarlijk mooie resultaten te bereiken, zoals diepe ontspanning van wat lange tijd gespannen was, traumaverwerking, pijnverwerking, hulp in rouwtijd en het verkrijgen van meer energie en levensvreugde. Als hulp voor een nare ervaring die je nog hoog zit en je op één of andere manier nog belemmert. Het is mooi dat EMDR is ontwikkeld, als hulp in deze tijd, voor het verwerken van datgene wat drukt op gezondheid, levensgeluk en welzijn.

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.

HSP coaching en begeleiding

Individuele coaching en workshops om te leren omgaan met hoog sensitiviteit.

 

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 

Mijn missie is om mensen versneld wakker te laten worden en te helpen ontwikkelen.

Een energetisch consult is krachtig, helder en diep transformerend.

Op het moment dat jij gaat leven vanuit jouw liefdevolle innerlijke kracht, dan krijg je dit ook terug! Je zult zien dat kwetsbaarheid jouw kracht is. 

Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven!