Familieopstelling | Organisatieopstelling

Praktijk Eline van der Wal

Persoonlijke groei, ontdekken waarom je ergens tegenaan loopt, loskomen van oude patronen… Dat is wat mij drijft.
Met behulp van familieopstellingen help ik mensen om inzichten te krijgen.

Wat ik voor je kan betekenen.

Met opstellingen (ook wel systemisch werk genoemd) kun je ontdekken waarom je ergens tegenaan loopt en de stap zetten naar iets nieuws.
Het is een methode waarmee je inzichten kunt krijgen en jouw blinde vlek kunt ontdekken.

Inzicht krijgen in wat jij nodig hebt!

Familieopstelling

Met een familieopstelling kun je inzicht kunt krijgen in een vraag/probleem/situatie waar je tegenaan loopt. Met een familieopstelling maak je de verbanden tussen dingen inzichtelijk. Dat kan over van alles gaan: over mensen in je omgeving, emoties (zoals ontevredenheid of angst), relaties, werk, lichamelijke problemen, en nog veel meer.

Bij een familieopstellingen zie je hoe het verleden jou nu nog steeds beïnvloed. Zonder dat we het door hebben zijn we trouw aan het systeem waarin we zijn geboren, we doen vaak dingen op dezelfde manier als we dat bij onze ouders/grootouders ook hebben gezien. Met een familieopstelling kun je dit patroon doorzien en bewust loslaten.

Organisatieopstellling

Wat nu als een organisatie niet loopt maar je er de vinger niet op kunt leggen waarom het niet goed loopt?
Met een organisatieopstelling kun je het krachtenveld binnen of rondom een organisatie opstellen waardoor je inzicht krijgt waarom het niet goed loopt.

Over mij

Ik ben Eline van der Wal en ik begeleid mensen en bedrijven met familieopstellingen, organisatieopstellingen en lichaamsgerichte therapie.

Van origine heb ik een financiële achtergrond. Ik heb jaren gewerkt bij een zorgorganisatie waar ik altijd hard aan het werk was. Er lag constant een stapel werk en ik voelde me verantwoordelijk om alles op te lossen. Totdat ik vastliep in een burn out. Ik kon het werk niet meer aan, voor het eerst ging ik mezelf op de 1e plaats zetten. Dat was in het begin moeilijk, ik was niet gewend om te luisteren naar wat ik nodig had.

In eerste instantie gaf ik de buitenwereld de schuld van mijn burn out. Andere mensen hadden mij gewoon teveel werk laten doen. Maar op een bepaald moment kwam ik erachter dat het nooit “allemaal de schuld van de ander” is. De burn out werd ook veroorzaakt door mezelf: o.a. doordat ik een perfectionist was en dingen moeilijk kon loslaten.

Ik ontdekte dat mijn hart ligt bij het werken met mensen en ben toen gestart met een aantal opleidingen. Ik heb opleidingen gevolgd in systemisch werk (oftewel familieopstellingen), organisatieopstellingen en energetische therapie.
Erg mooie opleidingen om te doen. Deze opleidingen, en de ervaringen die ik in mijn eigen proces heb opgedaan, geven mij de basis om ook andere mensen te helpen. Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan op mijn website!

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.