Frank-van-hemert

Consultatie | Coaching

Frank H.D. van Hemert

Werkelijk doen wat jij wilt. Ik begeleid je zodat jij zelf het gewenste resultaat bereikt, of iets dat nog veel beter is.

Numerologie, Paragnostiek & Tarot

Sinds 1990 zijn tarotkaarten niet meer weg te denken uit mijn leven. Door een numerologische berekening met de cijfers van je geboortedatum kan je uitrekenen welke kaart jouw bestemmingskaart is; de kaart die het meeste vertelt over jouw persoonlijkheid. Mijn persoonlijke kaart is de Magiër (via de Zon en het Rad van Fortuin) en ik herken veel van de kenmerken van deze kaarten in mijn persoonlijk leven. Ik word paragnost genoemd; je zou dat als „helderwetende“ kunnen betitelen die ook de beleving van andere individuen ervaart. Ik doe psychometrische waarnemingen. De universele kennisbron is mijn inspiratie tot wijsheid en intuïtieve adviezen.

Samen op zoek naar de samenhang

Aurareading & Healing

Iedereen heeft een aura; een energieveld waarin lichamelijke en geestelijke klachten zichtbaar zijn. Tijdens een sessie observeer ik eerst de verstoringen in de aura (de reading) om vervolgens het energieveld zo goed mogelijk te herstellen (de healing). Ik gebruik daarbij onder andere klankschalen. De werking is vaak nog dagenlang voelbaar. Het effect zal verder toenemen door het opvolgen van persoonlijke adviezen en enkele herhalingen. De fysieke klachten zullen sterk verminderen en vaak geheel verdwijnen.

Persoonlijk advies

Mijn werk als paragnost bestaat vooral uit advies op maat. Ik ben adviseur en reik dus de mogelijke oplossingen aan. De adviezen die ik geef, zijn toegespitst op je huidige situatie. Ze kunnen over elk onderwerp gaan, zoals carrièrekansen, liefdes- en relatievraagstukken, geestelijke groeimogelijkheden en financiële dilemma’s.

Hoe doe je werkelijk wat jij wilt? Wat wil jij zelf persoonlijk eigenlijk bereiken? Tijdens een coachingstraject begeleid ik je zodat jij het gewenste resultaat zelf bereikt, of iets dat nog veel beter is.

Duidelijk en transparant

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.

Meer informatie

Meer informatie vind je op mijn website.