Alida-Holwerda

Helende reis | Coaching

Alida Holwerda

Bewust zijn, authenticiteit, autonomie en in verbinding zijn, zijn de sleutelwoorden in mijn leven.
Vanuit deze visie werk ik samen met jou, zodat je weer leiding kunt nemen in je leven.

Wat ik voor je kan betekenen.

Vastlopen, het niet meer weten, ziekte, fysieke of emotionele pijn …. waar je ook mee te maken hebt, je mag ervaren dat je krachtig en aanwezig kunt zijn in jouw leven.
Door bewuste keuzes te maken geef je zelf richting. Om bewuste keuzes te kunnen maken heb je inzicht nodig.  Wie ben je? Is de manier waarop je jouw leven vormgeeft werkelijk jouw eigen keuze?
Inzicht in je emoties, gedachte- en gedragspatronen, belemmeringen, blokkades en valkuilen geven je de mogelijkheden om bij te sturen.
Vanuit mijn kennis, vaardigheden, wijsheid en levenservaring ondersteun ik jouw proces. Met als doel dat jij jezelf beter leert kennen en (weer) in contact komt met je Kracht.
Ik heb me verdiept in veel methodes en stromingen en werk met de helende reis, coaching en lichaamswerk, of een combinatie daarvan.
Toewijding aan jouw proces geeft me voldoening

De Helende reis

Een helende reis proces, ook wel Journey methode genoemd, is een reis in je lichaam en innerlijk bewustzijn. De toegangspoort is het contact met je emotie.
Uit eigen ervaring weet ik dat niet- of slecht verwerkte emoties kunnen leiden tot blokkades in het lichaam of in het denken.

We zijn geneigd om emoties in te delen in positief of negatief en willen het liefst contact met de aangename sensaties. Hierdoor ontstaan beschermingsmechanismen en denkpatronen die ons willen behoeden voor het opnieuw ervaren van negatieve situaties en emoties.

Helende-Reis-Therapeut

Via geleide meditatie en visualisatie nodig ik je uit het label van je emoties te halen. Je leert mee te bewegen op de golven van emotie, zodat je er niet door overspoeld raakt of omver geworpen wordt. Ik nodig je uit de wérkelijke kracht ervan te ontmoeten. De kracht die je nodig hebt om zelfstandig en in vertrouwen het leven aan te gaan. E-motie is niets anders dan Energie in Beweging!

Door emoties te ervaren blijft de energie in het lichaam stromen

Opleidingen

Ik hou mijn kennis bij door regelmatig cursussen en workshops te volgen.

De belangrijkste opleidingen zijn:
The Journey Brandon Bays
Helende Reis Practitioner sinds 2008
Aurareading
Centrum voor Effectieve Intuïtie 
Coaching
Creation Coaching Con Amore
HBO Medische Basiskennis
Tantramassage
Tantra School Somananda

Coaching in combinatie met de Helende Reis

Wanneer je langdurig hulp nodig hebt, bijvoorbeeld bij burn-out, (chronische) ziekte of het afbouwen van langdurig medicijngebruik, dan begeleid ik je het liefst in een traject waar coaching en innerlijke reizen elkaar afwisselen. De intensiteit, lengte en duur wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Elke sessie is er op gericht je eigen Kracht aan te spreken zodat je het op een gegeven moment weer zelf kan.

Nazorg

Na een helende reis of coachingsessie is het belangrijk tijd te nemen voor integratie. Er volgen een aantal telefonische nazorggesprekken. Hierin verdiep je je inzichten en wijsheid zodat je in het dagelijks leven (daad)krachtiger bent.
Als je er behoefte aan hebt, of aanvullende ondersteuning nodig is in jouw proces naar het hervinden van je eigen kracht, verwijs ik je door naar collega’s op het gebied van lichaamswerk of voeding.

Tarieven

Meer informatie over mogelijkheden en kosten vind je op mijn website.

 

Leren kijken naar denk-processen

 Je ademstroom als verbinding tussen lichaamsenergie, hoofd en hart

Helder leren waarnemen

Je creërende hartskracht leren herkennen en gebruiken

Het denkproces weer in dienst laten staan

van je oorspronkelijke wezen

Verwerken vanuit eigen Kracht

Oude pijn loslaten